voor beginners Gratis breipatroon Flax Sweater patroon door Tin Can Knits – Finished Object video

voor beginners Gratis breipatroon Flax Sweater patroon door Tin Can Knits – Finished Object video

Gratis breipatroon Flax Sweater patroon door Tin Can Knits – Finished Object video➤➤➤ MIJN PATRONEN – bedankt voor je steun ➤ Ravelry – https://www.ravelry.com/designers/barbara-nalewko ➤ Etsy …
hallo iedereen vandaag we gaan het hebben over mijn trui ik weet dat ik een hoed draag misschien laat ik hier een link achter maar mijn haar ze hebben een gokdag laten we kijken dus zakelijk gratis patroon zwarte trui door zittende natuurlijk maak ik verandert nu misschien patroon je moet het bekijken Adi dingen in mijn hoeveelheid dus controleer het wat ik nog steeds anders misschien zal ik je een foto laten zien hoe je eruit moet zien oke dus dit huis ziet eruit alsof ik weet dat het een top-down trui is dat is het eerste zijn mooi om te weten en ik wil maatje afmaken dan werken we onder de slaap en dat kostte me een tijdje ik kon er niet achter komen of ik een magische lus zou doen of moet ik beide tegelijkertijd doen onofficieel ik heb wat moeite met het garen ik had ongeveer de hoeveelheid ervan en ik weet zeker dat we het zullen redden of niet je weet het toch niet sorry dus ik zag net pagina ja dus daarom zou ik deze sectie graag wat dichterbij willen hebben, maar aan het einde van de dag zal ik je hebt een sjaal of een handdoek nodig of zoiets Willie Mickey grappig, dus ik klaag niet over je t dat helemaal niet dit lichaam is dan deed ik een langere ribbel niet vraag me waarom ja en dan lief goed gewoon leuk maar ik wil gerechtigheid deze sectie is octaal hier een leger soldaat patch ik vind dat leuk ik niet hier iets doen ik was eerst bang dat ik zou leren dat hij erin slaagde om aan te geven wat het vooral zou moeten zijn en ik werkte de een en de ander er waren zoveel tafels aan de gang dat ik niet wist hoe ik het moest opzetten en of ik dat wel had het kostte me veel tijd dus ja spelen met kleuren ik was hier en ik was hier en ik ben er erg blij mee een beetje kruipen ik heb de gewoonte om er een beetje aan te trekken maar na een tijdje mijn speciale soort garen aan je kent naalden en ja en je zult weten waarom ik denk dat dat het allemaal eens is op een andere dag en hoe jij met ik kan niet wachten om het te dragen ik heb geen geluk want we hebben hier een koelinstallatie en zoals sommige mensen zeggen kan acryl uitrekken wol kan bedriegen na het wassen het komt wel goed dat kan een stuk pijn hier zijn ik zal natuurlijk een scheur hebben sorry met ja dus wat zou ik gebruiken ik gebruik het gevoel dat ik Magic Loop gebruik en ik gebruik super fijn ik denk dat ik het jarenlang voor mijn lichaam gebruik en ik was best goed voor armen die ik eigenlijk normaal zou moeten zeggen om mijn arm te vernietigen, maar ondertussen ik verander dat ik een dame zag dit is te groot en mijn armen zouden te slordig zijn maar mijn armen zijn van Bobby vanwege het zwemmen en dat soort dingen omdat je hier alleen roze ziet en ja dus het waren speelgoed voor nu oké ik draag gewoon een t-shirt eronder en ik ben zo klaar ja en ze zouden ik de formuleerders niet hebben, want waarschijnlijk heb ik ze al genomen omdat ik een sjaal miste volgende up line-up mythe Pro dingen en zoals tot mei garen gebruik ik drie soorten van garens eerste het graf op de belangrijkste is een mix van wol en dit is Iers en een commercieel merk dat tebowing wordt genoemd en het is een blokbreekijzer Ik heb een cadeau voor mijn tandarts, mijn vrienden zijn zo blij en dit is 20 procent wol 80 procent acryl 400 gram had ik hier en wat anders nou ja oh ja ca één want ik heb restjes dit als je ermee doorgaat kun je dit goed doen waar en ik gebruik 100% acryl ik kom er een binnen je weet dat het het begin is van mijn breiwerk en olie is doorslaggevend ik denk dat ik dat zal zijn pijnlijk de helft van de mens ik denk video vrij lang geleden kocht ik het dus dat ook 40 gram veroorzaakt voor die twee maanden en dit is oh adobe dus welke kleur is dichtbij en dierbaar voor en een andere is nul voor en voor wie ik ik heb niet gemerkt welke ik niet genoeg faciliteiten heb welke – wat alles behalve ja en ik heb een of andere marker gebruikt, weet je toen ik de vouwen aan het doen was nummer twee ik wist niet zeker of ze het meestal leuk vond om te mixen en ga dan mee nog een dus voor anders rond gewoon om er zeker van te zijn dat ik het op hetzelfde moment doe ik had dat idee wel, maar toen raakte ik geïrriteerd en ging ik er gewoon twee tegelijk en ja waarom zou ik hopen dat ik je wat foto’s per scoop laat zien tijdens mijn duikavonturen en ik deel alles schaamteloos op instagram, dus bekijk mijn instagram-feed. Ik hou van Instagram the fi verlegen jongens jullie soort handgemeen Ik vind het geweldig omdat je me niet mag en je geniet er ook van en je steunt me en je helpt me met het afstemmen van dingen dus heel erg bedankt voor het vragen van bucko ik hoop dat je mijn trui leuk vindt dit is de eerste sprak over ik heb een trui van patroon nodig en met mij nog steeds was ik een beetje aan het uitzoeken wanneer ik meer wil verminderen op een bepaald moment van hier ik heb net gecontroleerd hoeveel dit een klein item is hier ik weet dat het een groter aantal is min een kleiner aantal dat hoeveel ik moet verminderen Ik hou van wit, verminder het tijdens de winter, dus doe je ding niet een beetje lelijk met wat geel een kleur voor een sjaal of kap om mijn nek en als ik hoop dat je deze leuk vond, zie je de volgende en je hebt nog vragen van de ik ben iets vergeten laat het me alsjeblieft hieronder weten hit als een vrij gekletter Chuck over jezelf en ik hoop je te zien op deze reis doei oh ja terug het is een TK maxx zoals jij bedankt

admin

Bir cevap yazın