voor beginners Gratis patroonontwerp – Brei een scrunchie

voor beginners Gratis patroonontwerp – Brei een scrunchie

Gratis patroonontwerp – Brei een scrunchieGratis patroonontwerp – Brei een scrunchie van garenresten Het monster wordt gebonden op een computerbreimachine met twee contouren van klasse 5 Silver Reed …
Hallo allemaal vandaag zullen we zo’n schoonheid breien, schattig, doe mee met mijn masterclass, doe mee met mijn breiwerk, leuk kijken en gemakkelijk werk, dus ik vond toch mijn onvolkomenheden en ik wil ook een elastiekje breien van dit kind mohair jullie kennen deze draad allemaal. Ik denk dat dit Turks garen is voor deze dunne, nu zal ik het opwinden tot een bal en we zullen er nog een heel zachte, heel mooie elastische band in maken, word gewoon verliefd, we beginnen terug te spoelen en Ik zal waarschijnlijk niemand verrassen met zo’n combinatie van kleuren, en tegelijkertijd zal ik mijn typering laten zien de rand voor deze rubberen band we zullen een elastische band uitvoeren op het aantal games 5500 55 met een verband en nemen gewoon zo’n liniaal door een die de naalden duwt en het zo naar buiten steekt, ik heb een extra draad nodig, ik steek deze extra draad in de wagen, ik zal de dichtheid 76 plaatsen, ik kan het naaien en hier deze draad op de naalden zodat ze niet iets aan de tongen willen trekken trek aan de punt en geef ki door en ik voer de verzamelingen uit alles is in orde alles wat ik heb alle lussen waren zo nodig vastgebonden en ik brei 1 serie indien nodig ik neem en vermeerder [музыка]
Ik verhoog de dichtheid met 7 dit zal een extra draad hebben die extra rijen zal breien Ik toon het vereiste aantal rijen zodat het voor mij handig is om later te werken, nou, in principe is dit genoeg dat ik in de war raakte bij het zien van de slede aan deze kant Ik verwijder de extra draad Ik neem de belangrijkste Ik heb drie hoofdkleuren en steek deze in de draad in de slede en plaats de dichtheid, plaats 9 dichtheid en brei een draad zo ruig vanaf hier en ik brei 11 rijen voor zover ik genoeg had van deze streng draden, zal het niet genoeg zijn nu ik deze lussen moet optillen, maar ik zal de naaldstang starten vanaf de allereerste randlus en deze op onze gebruikelijke manier omhoog brengen, ik wil draaien op een nuance van deze draad als kid mohair en deze is ook erg pluizig, ik weet niet meer wat voor draad het is als we al een soort patroon aan het maken zijn of we beginnen te breien en al uit elkaar te halen en vast te knopen van deze draad zal niet langer iets zijn dat deze pluis is Ik ben al verdwaald, daarom is het erg ongemakkelijk om zo te breien en in het plan Dat wil zeggen, wat betreft experimenten, dat wil zeggen, maar voor een voorbeeld, dat wil zeggen, je hebt al aan de 5e hand nodig voor deze draad en brei al op de gekartelde, want nu zou je alles zeker moeten hebben en het patroonidee alles is uitgewerkt we gooien alle lussen als we alle lussen hebben gegooid we kunnen dit ophangen dit is de zuidelijke kam zodat we later dit extra breiwerk met onze extra draad snijdt niet door met het canvas, dat wil zeggen, hij zou niet onder de koets kruipen en aangezien we de witte niet meer hebben, nemen we ook de blauwe, de hoofddraad, de tweede draad zoals titel , het is ook zo pluizig en het is beter om het af te wikkelen dat de band zich vastklampt nu laten we zien welke poort we moeten breien, dus ik plaats het als regel in de koets en stel het in op een dichtheid van 10 en brei het normaal op de baan , het ontrafelt een keer als je het krijgt en als we het eenmaal goed hebben gebreid, we zal de extra draad later aan het einde verwijderen, voor nu zullen we hem niet aanraken, we kunnen hem gewoon afknippen en van tijd tot tijd 20 rijen met deze draad breien, want voor zo’n ruige draad vertragen we een beetje [музыка] [музыка] [музыка] het is niet eens genoeg voor ons voor 2, laten we 1516 zien, misschien 18 proberen 18 voor iedereen, 18 rijen zijn genoeg, of we deze kam perfect verwijderen, we hebben hem niet nodig en nu moeten we deze lussen hier nemen, deze blauwe die we op de naaldstang gooien, dan is er, we gooien blauwe lussen op de naaldstang en vergeten de randbenadering niet [музыка] dus 3 het lukt niet mijn antwoord weer gooide alle lussen voor een leuke baby Ik stop een nieuwe kleur in de koets van onze auto Ik verlaat de dichtheid 10 Ik wil ook zeggen dat dit kind-mohair helemaal niet in een streng en mijn tante is zo dun in één toevoeging, maar ik zie in 2 vouwen en ik brei een rij en met die draad breien we iets meer rijen dan blauw, dus ik heb het in mijn baarmoeder en ik brei meer over het breien van de eerste rij, dat wil zeggen, ongeveer zal ik ergens 2 kleuren breien, het kan daar zeker 22 en 24 goed zijn, in het algemeen zullen we ter plekke kijken naar breien en periodiek zoals dit is dit lichaam erg ruig 4 [музыка] al meer we hebben 20 minuten officieel 20 gebreid maar laten we nog steeds deze groei krijgen de conclusie is dus 22 alles is genoeg 22 rij en nu, zoals je het al geraden hebt, moeten we deze verhogen, dus ik zal je vertellen welke we moeten verhogen wit moet verhoog de lussen deze zijn niet roze en de witte, dat wil zeggen, ze zijn al gesloten, die zijn hier al zonder problemen, ze zijn al gesloten; eenvoudige, we brengen ze omhoog, onthoud, maar als we de naalden uit de tongen moeten halen, duwen we gewoon zo naar voren, onze naalden en alle cantharellen gaan open omdat het ons uitkomt om verder te werken we gooiden alles de lussen een kam hing aan het naaldbed en we breien de laatste voor en nu sluiten we de lussen in een lus, als we een wagen aan de linkerkant hebben, dan beginnen we de lussen aan de rechterkant te sluiten, nou , ik sluit de lussen, omdat ik al vele malen heb laten zien wat we hebben gedaan en nu moeten we dit extra breiwerk hier verwijderen en ik wil je laten zien hoe ik het hier doe aan één kant van mij deze paardenstaart is waar ik daar begon is nergens ik ben begonnen waar ik eindigde met deze paarse draad om te breien totdat hij aan de andere kant blijft waar ik net begonnen ben hier deze lus gaat eerst, ik haak het jodium vast en knip het belangrijkste is om onze hoofddraad niet af te knippen en nu deze staart die we nog hebben trek ik aan [музыка] waarom als we daar nergens aan vasthaken, dan zou alles zich voor ons moeten uitstrekken, het is gemakkelijk, het is erg langgerekt, en nu doen we het zo af en kijken wat voor wonder we krijgen deze unieke rubberen band die ik al heb voorbereid een stuk elastiek afgesneden Ik heb dit over het mes de haak geprepareerd, dus nu zullen we het erin steken, nou, je hebt al begrepen dat we hier een elastische band zullen hebben, het vertelde niet interessant wat het in het algemeen is, hier zullen we heb het hier in deze rubberen band op deze plek zodat een speld kan ook gewoon ik weet niet waar ik de speld stop, dus ik klamp me vast, bedek het oor en trek het eruit, maar ik houd het zo dat ik hier ben, nou , houd de paardenstaart aan deze kant zodat hij er dagenlang niet kruipt, kijk eens wat een schoonheid dit is genade ik ga nu over auto’s schrijven maar ik sta zo op de tafel zo schrijf ik zo nog een beetje meer, ik laat me leiden door mijn pols, kijk ook naar de charme, ja, nou, dit is waar ik om vroeg

rubberen band, maar het enige wat we hoeven te doen is deze open secties te sluiten, maar hier kunnen we al sluiten, het is nodig om te kijken zoals het handig zal zijn en om het mooier te maken zodat er minder van deze verbindingen zullen zijn, maar ik denk , in principe is dit niet echt het belangrijkste interessante werk, nu zal ik en ik zal je het resultaat laten zien en we zullen de schoonheid zoals gewoonlijk met je evalueren, nou, ik wil je het eindresultaat presenteren, kijken wat voor soort genade die we hebben, deze schoonheid is een unieke elastische band die je paardenstaart zal versieren met rechte tederheid, je haren en je zal verrassen, bedankt voor het kijken en blijf op mijn kanaal en tot ziens iedereen tot ziens

admin

Bir cevap yazın