voor beginners Grote Garen Sale komt eraan, MIS ER NIET UIT

voor beginners Grote Garen Sale komt eraan, MIS ER NIET UIT

Grote Garen Sale komt eraan, MIS ER NIET UITbagoday Leer haken met bagoday crochet op YouTube. Gratis haakpatronen via eenvoudig te volgen haakhandleiding van bagoday crochet. Makkelijk haken voor…
hallo allemaal het is kristal dus hoe gaat het met iedereen dus ik ga een kleine video maken en ik ga jullie vertellen over een garen verkoop die komt vandaag is 6 5 20 21 bij het maken van deze video nu doe ik het niet ik weet niet of je ooit bij hardlopers winkelt nu hebben ze elk jaar een magazijnuitverkoop in hun uh magazijn, ik geloof dat dat in Wisconsin is, nou dit ik ben er nooit geweest, ik wilde er altijd heen, maar ik ben er dit jaar nooit geweest ze’ ik heb het online en ik heb andere youtubers uh um zien laten zien wat ze hebben gekregen bij eerdere magazijnverkopen zoals in het bij wisconsin en het zijn altijd echt geweldige deals nu dit jaar hebben ze besloten om het online te hebben, dus voor het geval je ze niet volgt op facebook of je schrijft je niet in voor je mailing hun mailinglijst je weet er misschien niets van dus ik wilde het onder de aandacht van iedereen brengen het is op 7 juni dus het komt eraan ik weet niet hoe laat het begint maar ik’ Ik zal je vertellen waar ik om middernacht naar ga kijken, zodat het tot in de kleine uurtjes begint want ik heb geen slapeloosheid en ik wacht er gewoon op, want zoals ik al zei van wat ik zie en ik denk dat je een aantal geweldige deals kunt krijgen, ik hoop dat we nu een aantal geweldige deals kunnen krijgen Hersh Nurse heeft verzending maar soms weegt de verzendkosten, ik bedoel, het is het waard voor het garen dat je soms krijgt, maar ik zal je vertellen wat jullie misschien mijn youtube-vrienden en ikzelf zijn, we kunnen het internet afstruinen voor enkele couponcodes voor gratis verzending ik weet het niet ik weet niet of ze er een hebben, maar ik zal kijken en als ik er een vind of als je er een vindt, plaats het dan in het commentaargedeelte van deze video als ik er een vind, zal ik het vastzetten bovenaan het commentaargedeelte ik niet weet of ik het zal vinden, maar ik zal mijn uiterste best doen om te kijken, maar hoe dan ook, zelfs als je p betaalt verzendkosten van wat ik heb gezien van eerdere uh hershner magazijnverkopen, ik denk dat de verzending de moeite waard zal zijn wat je krijgt en jij weet dat het niet mijn bedoeling is om iemand die ik ken in staat te stellen mij is verteld dat ik de grootste ben op het gebied van youtube-kanalen voor haakgaren ik ben th de grootste enabler op youtube is garen en het spijt me, ik bedoel, ik heb toegegeven, ik ben een werf-enabler, ik bedoel niet om mensen in te schakelen um ik doe alleen garen unboxings en vertel mensen over garencellen om een ​​paar redenen i doe het om mensen te vertellen over New Yorkse bedrijven die ze misschien niet kennen, met name kleine bedrijven om de kleine bedrijven te helpen ik doe het ook om diegenen te helpen die geen garen kunnen kopen, tenzij je weet dat het een goede verkoop is of als het in de uitverkoop is, dus ik vertel mensen daar graag over eh ik vertel mensen graag over nieuwe garens die ze misschien niet kennen en ik niet ik doe het niet ik doe het niet en stel mensen met slechte bedoelingen in staat het allemaal goede bedoelingen te onthouden alsjeblieft dat ik’ sorry, ik bedoel niet dat ik dat niet wil doen, maar het is om onze kleinere bedrijven te helpen nieuwe winkels onder de aandacht te brengen die u misschien niet kent, over het helpen van mensen met een beperkt budget die dat niet hoeven te weten over garenverkoop en zo, dus dat was het dan ik ga ik wil je alleen laten weten over die 7 juni houd een oogje in het zeil f of het is oké en onthoud of je couponcodes ziet voor gratis verzending van herschener of iets anders op internet ik zal het internet afstruinen jij doorzoekt het internet oh laat het achter in de commentaarsectie ik weet het niet hopelijk kunnen we iets vinden, maar ik denk we gaan daar een aantal goede deals vinden op de 7e en ik kijk ernaar uit om te zien wat jullie krijgen oke ik zal je laten zien wat ik krijg je laat me zien wat je krijgt uh je kunt me laten zien op instagram hou van jou jongens blijf veilig oke doei

admin

Bir cevap yazın