voor beginners Gucci geïnspireerd truivest | DIY Sweatervest (zonder te breien!) | Dapper Alien

voor beginners  Gucci geïnspireerd truivest |  DIY Sweatervest (zonder te breien!) |  Dapper Alien

Gucci geïnspireerd truivest | DIY Sweatervest (zonder te breien!) | Dapper Alienhey guys, ik ben eindelijk terug met een nieuwe video. we gaan terug naar het begin en maken een diy video. ik laat je zien hoe je een gucci-geïnspireerde trui maakt …
hallo jongens en welkom terug bij een nieuwe video mijn kanaal eerste video in een nieuwe flat voelt nog steeds raar ik ga niet liegen maar we zullen het laten werken ik weet dat veel van jullie wachten op de flat / room / house tool I’ heb het er al tijden over en ik beloof je dat het uiteindelijk zal komen, maar ik heb nog een paar weken nodig dus heb geduld vandaag we gaan een doe-het-zelf video maken waar dit kanaal eigenlijk over ging voordat ik wegging laten we niet praat erover dat ik vorig jaar eigenlijk verliefd werd op sweatervesten toen ik mijn eerste kocht in Korea en sindsdien heb ik in elke liefdadigheidswinkel elke kofferbakverkoop rondgekeken voor wat meer sweatervesten, maar ik kon nooit echt vind dat ene sweatervest waar ik naar op zoek was plus ik heb onlangs naar de nieuwe Gucci-collecties gekeken en ik vond de stoffen en patronen die ze gebruikten erg leuk, dus dit idee vormde zich in mijn hoofd om een ​​door Gucci geïnspireerd sweatervest te maken en dat is precies wat we gaan vandaag doen we gaan een trui maken vest zonder enig breiwerk mmm laten we naar de video gaan dat ga ik niet doen dat nooit gedaan dat is raar goed voor deze deal waarom heb je natuurlijk wat stof nodig ik vond deze bij de kofferbakverkoop ik denk dat het was bedoeld voor stoffering, maar ik ben er toch niet helemaal zeker van. Ik hou echt van het patroon en de texturen die erin kwamen en het was slechts 1 pond, dus het was een koopje hierna hebben we wat materiaal nodig voor de manchetten rond de armsgaten en de kraag Ik vond deze ook bij de kofferbakverkoop Ik weet niet zo goed hoe ik het moet noemen het is een soort gebreid manchetlint als dat hoe dan ook logisch is het was er ook maar een en ik vind het echt leuk hoe het patroon gaat met het patroon van de stof, ook al lijken ze allebei helemaal niet op elkaar – dus alles bij elkaar heb je natuurlijk wat garen nodig ik kocht het je raadde het al bij de kofferbakverkoop en het was je raadt het maar 1 pond dus ja dit sweater west heeft me tot nu toe maar 3 pond gekost om woohoo te maken als ik licht ben doe dit project zoals het in me opkwam en ik denk vooraf nergens aan ik ga hier geen patronen voor gebruiken ik ga gewoon mijn favoriete sweatervest gebruiken als referentie als je die nog niet hebt een sweatervest voor thuis, dat is geen probleem, gebruik gewoon je favoriete jump en spaar de mouwen in de volgende paar stappen goed Ik begin met het neerleggen van mijn stof en het natekenen rond mijn sweatervest met wat kleermakerskrijt Ik ben beginnend aan de onderkant van mijn stof omdat het daar een interessante rand heeft die ik in mijn ontwerp wil gebruiken en op die manier heb ik een paar naden Leicester, dus ik trek rond het truivest met een vingerbreedte van naadtoeslag omdat eenheden, vooral in de Engelssprekende wereld, ik ben niet zo consistent, gebruik gewoon je vingers, verwijs ernaar, het komt goed, eerlijk gezegd, zoals ik al zei, als je geen sweatervest hebt voor deze stap, is het gewoon jouw favoriete sprong in plaats daarvan de mouwen uitspugen en gewoon rondtrekken de naad van je oksel naar een schouder en je zou dezelfde vorm moeten krijgen als ik hier heb nadat ik klaar ben met overtrekken Ik knip gewoon alles uit natuurlijk een sweatervest heeft de voorkant en de achterkant nodig, dus we gaan naar herhaal dat proces en eindig met twee min of meer identieke stukken het voorstuk van onze sweatervesten heeft nog steeds een halslijn nodig, dus ik kopieer dat van mijn bestaande sweatervest met de enige trust-weereenheid in dit universum mijn vingers dat is wat ik’ ik ben aan het doen Ik meet gewoon ongeveer waar ik mijn halslijn wil hebben en knip hem dan uit nu is het eigenlijk tijd om iets te naaien Ik neem mijn twee stukken met de goede kanten op elkaar Ik speld ze op en dan genaaid en samen Ik ben recht van onder tot oksel aan het naaien en dan langs de schouders kun je deze schatjes overlocken maar dat kan mijn naaimachine niet dus ik blijf voorlopig bij rechte steek en dan ben ik straks de naden aan het opruimen op op dit punt heb je misschien een min of meer functionele trui v est maar het ziet er niet zo goed uit en we zijn nog steeds niet klaar in de volgende stap ik neem het breien van lint dat is wat ik besloot het in deze video te noemen en probeer het nekgat en de arm vast te houden daarom ik besloot om ze in deze video een beetje leuker te noemen. Ik plaats een lint langs de halslijn om uit te leggen waar ik het wil hebben en speld het dan op zijn plaats Ik zorg ervoor dat het zichzelf op één plek overlapt, in dit geval is het de onderkant van de v-hals om de randen een beetje te verbergen en alles er mooi en netjes uit te laten zien dan ben ik tegen de snelheid om langs de onderkant van het lint te naaien het vest van de trui en de rondingen aan elkaar te naaien Ik herhaal hetzelfde proces voor de twee armsgaten daar zorgen ervoor dat de manchet zichzelf overlapt in het okselgebied, zodat de naad niet zichtbaar is als we eenmaal in het sweatervest zitten, alles weer recht naaien en het Smith-vest is in principe klaar, maar aangezien ik dat deed’ t overlock de steken aan de binnenkant, de randen zien er echt uit!ruw en ik wil een beetje opruimen en voorkomen dat de stof gaat rafelen dus ik keer het sweatvest weer binnenstebuiten en voor de naden aan de zijkant en op de schouders leg ik ze gewoon plat en zigzagsteken rechts in het midden over hen heen nadat ik klaar ben Ik knip gewoon de overtollige stof af en daar ga je Ik fake mezelf eigenlijk een overlocksteek voor de naden op de manchetten het is een beetje dezelfde procedure, maar andersom hier ik ik knip eerst de overtollige stof af direct bij de naad en dan zigzag stiksels over de hele rand daar ga je een mooie naad die niet rafelt als laatste Ik ben gewoon een klein beetje aan de binnenkant aan het opruimen gewoon het verwijderen van overtollige draad of ga naar stof om alles er gewoon mooi en netjes uit te laten zien, dat heb ik in deze video te vaak ingesteld, dus zonder verder oponthoud hier is wat drie pond aan stof en andere materialen uit de kofferbakverkoop en het ambitieuze idee om een ​​op Gucci geïnspireerde trui te naaien vest ziet er goed uit, bedankt voor bij het bekijken van deze video hoop ik dat je er net zoveel van hebt genoten als ik ervan geniet als je het leuk vond laat het me hieronder weten door een duim omhoog te steken en geef hieronder ook commentaar als je video-ideeën voor mij hebt om te maken of zoiets in het bijzonder een om te zien naast mijn flats wie misschien omdat die video er zeker aan komt pinky belofte ook abonneren op mijn youtube-kanaal en op het belletje klikken om nooit meer een upload te missen als je deze DIY voor jezelf gaat proberen Ik zou het geweldig vinden om je resultaten te zien tag me op instagram bij dapper alien en als je daar bent, waarom zou je me dan ook niet volgen, want als ik geen video’s op YouTube plaats, ben ik daar behoorlijk actief, dus we kunnen toch op die manier contact houden Ik hoop dat je deze video leuk vond en bedankt voor het kijken en ik zie je in de volgende goede wat was dat

admin

Bir cevap yazın