voor beginners Haak & Brei Lingo | Raak nooit meer in de war door met een crocheter of breister te praten!!!! 🤓😎😂🧶

voor beginners  Haak & Brei Lingo |  Raak nooit meer in de war door met een crocheter of breister te praten!!!!  🤓😎😂🧶

Haak & Brei Lingo | Raak nooit meer in de war door met een crocheter of breister te praten!!!! 🤓😎😂🧶Hallo jongens! Welkom terug! Toen ik voor het eerst de glasvezelgemeenschap betrad, waren er zoveel termen die werden gezegd dat ik volledig in de war raakte. Dit filmpje is…
hallo allemaal welkom terug ze heeft het geprobeerd de video van vandaag gaat over veelgebruikte haken en brei lingo of termen ik weet zeker dat deze video niet alles zal hebben maar hopelijk deel ik genoeg termen die me hebben laten struikelen zodat iemand anders het niet hoeft te doen wees volkomen onwetend zoals ik was deze video is zeker iets dat ik wou dat ik had voordat ik lid werd van de glasvezelgemeenschap laten we meteen naar deze voorwaarden springen zoals gewoonlijk er zullen hieronder tijdstempels zijn, dus dit kan in de toekomst een hulpmiddel voor je zijn laten we beginnen met een paar veelvoorkomende afkortingen de eerste is zweep dit staat voor werk in uitvoering het is heel gebruikelijk om de iconische en esthetisch aangename flatlay te zien van een project waar iemand aan werkt en een kop warme of ijskoffie zo pronken sommige mensen met hun zwepen als je ooit hebt wilde je haak- of breiproject delen voordat het voltooid is voeg zeker hashtag zweep toe er zijn zoveel creatieve mensen die hun zwepen zo mooi delen en ik ben niet een van hen die je misschien hebt gezien m e deel mijn zwepen op mijn instagram voor mijn freestyle vrijdag of zondag als ik een gospellied deel in een bijbelvers de volgende afkorting is fo dit staat voor voltooid object dit is het tegenovergestelde van een vleugje als je een stuk hebt afgewerkt dat in de uiteinden is geweven geblokkeerd of misschien geen van die dingen gedaan en je wilt het gewoon delen dat is het moment waarop je ziet dat je die hashtag of hashtag moet volgen voltooide objecten om voltooide merken van andere handwerkers te zien, meestal wanneer ik een merk van mijn pagina deel, is het het voltooide object zoals ik al eerder zei ik weet gewoon niet hoe ik mijn lippen er esthetisch aantrekkelijk uit moet laten zien ik heb de volgende drie allemaal op één hoop gegooid, maar mal staat voor make-a-long a cal is een crochet along en een kal is een knit along ongeacht de afkorting, dit is een kans voor ambachtslieden om samen te komen en tegelijkertijd hetzelfde te maken ik heb persoonlijk nooit deel uitgemaakt van een soort van samen maar ik heb geweldige dingen gehoord als patroontesten niet jouw ding is dit zou kunnen zijn een betere manier voor jou om andere knutselaars te ontmoeten en tips en trucs te leren als je niet bekend bent met patroontesten, bekijk dan zeker mijn video die ik heb gemaakt, zodat je meer details krijgt, sommige van deze samens hebben ook potentiële prijswinnaars, dus als je ‘ ben in de stemming voor wat gratis goodies dit is misschien iets om naar te kijken oke dus we zijn klaar met de afkortingen en nu springen we gewoon in termen ik herinner me dat ik voor het eerst de term garenbarf zag in iemands bijschrift ze zeiden dat ze het gebruikten een pauze van hun zweep om met garen om te gaan ik zal een paar foto’s delen van wat dit is, maar het is gewoon de vervelende manier waarop sommige garens in zichzelf lijken te klitten, samen met dat in de war raken het deel dat het laat barsten is hoe het lijkt onmogelijk om een ​​van de beste demonstraties van yarnbarf te ontwarren was deze hilarische instagram-haspel van de schildpadstam wow ik denk dat dat is wat we nu doen als je ooit de recensie gaat lezen van het garen dat je op het punt staat te kopen en een persoon noemt het ervaren van garen je blaffen wil misschien nog eens nadenken dat het kopen van garen kip een gevaarlijk spel is veel mensen spelen ik ben er nooit goed in geweest, dus ik vermijd het ten koste van alles laten we zeggen dat je aan een trui werkt en je bent net bij het laatste gedeelte aangekomen van de trui ben je misschien bezig met de mouw je hebt nog een beetje garen over en je denkt dat ik deze trui met zoveel garen kan afmaken ik denk dat die aarzeling en bezorgdheid die je voelt betekent dat je net bent begonnen met garen kip te spelen laten we zeggen dat je gok was correct en je maakt je trui af met de hoeveelheid garen die je nog over had gefeliciteerd je hebt garen kip gewonnen maar laten we zeggen dat je bij de manchet van de mouw komt en je realiseert je dat je een paar meter tekort komt van wat je nodig hebt het spijt me mijn liefste maar je bent net garen kwijt kip volg mijn advies doe het niet en koop gewoon een extra bol garen voor de zekerheid crowdro is een simpele term om op te splitsen het is een combinatie van haken en mojo als je net gevuld bent met creatieve ideeën en je hebt het gevoel dat je meer zwepen hebt dan uren in de dag dat je je krojo hebt, maar als je niets kunt bedenken om te maken en niets je inspireert, dat betekent dat je misschien je crojo bent kwijtgeraakt om niet op te scheppen, maar ik heb altijd het gevoel dat ik mijn krojo intact heb, dat komt omdat ik er een paar volg geweldige ontwerpers en accounts op instagram, dus ik weet constant wat ik wil maken als ik ooit mijn krojo verlies jullie zullen de eerste zijn die het weten ik weet niet zeker of er een term is als het gaat om breien, maar alle breiers die kijken laat me weten of knit joe iets is, zo niet, laat het me weten als je er iets van wilt maken dit zijn twee verschillende, maar soort vergelijkbare dingen als d stash is wanneer je je garen opruimt of opruimt. Ik wil ook opmerken dat het garen dat je eigen als een crocheter of breister wordt uw garenvoorraad genoemd vandaar termen als d stash en stash busting sommige mensen zijn trots op het hebben van enorme garenvoorraad ik heb hobbykamers gezien die letterlijk op bibliotheken lijken, maar in plaats van boeken hebben ze garen dit ben ik niet ik hou van stash doen en er zijn tonnen van manieren om het te doen sommige mensen geven hun garen weg bij verschillende bijeenkomsten en sommige mensen verkopen het online omdat absoluut niemand in mijn leven haakt of breit ik verkoop elk garen dat ik kwijt wil in mijn mercari-winkel de link ernaar staat in al mijn youtube-video’s ik verkoop eigenlijk al het garen voor een tot twee dollar en wat de verzendkosten ook zijn, neem zeker een kijkje in mijn mercari-winkel ik kreeg ook een tip van een van de mensen met wie ik communiceer dat we haken en ze stelde voor om contact op te nemen met plaatselijke verpleeghuizen of assistentiewoningen om te zien of iemand overgebleven garen zou willen hebben. Ik heb dit nog niet gedaan, maar ik zal jullie zeker laten weten hoe dat uitpakt, sommige mensen niet hun garen willen weggeven of om wat voor reden dan ook willen verkopen en dat is waar stash busting om de hoek komt kijken dat is wanneer een ontwerper een patroon ontwerpt met als doel het overgebleven garen te gebruiken dat je misschien hebt liggen soms is een stash busting-project klein zoals de knoploze mok closie heb ik gemaakt van mooie la dy ik zal ernaar linken in het beschrijvingsvak hieronder andere keren dat een stash-busting-project gebruik maakt van je schrootgaren zoals deze prachtige stash dye-raglantrui van zomers ontwerp ik heb het niet gemaakt, maar ik zal ook naar die trui hieronder linken mouweiland is een term die ik vrij recent heb geleerd ik zat in een breipatroontest voor park en breiwerk aan de dagelijkse rituele raglan en iemand vertelde hoe ze vastzaten op mouweiland nu mouweiland

is niet altijd negatief maar als je daar vastzit is dat het punt waarop je de body van de trui af hebt wat al even duurt en je nog steeds twee mouwen moet doen en je het gevoel hebt dat je geen vooruitgang boekt draperen is helemaal geen ingewikkelde term, het is gewoon de manier om te beschrijven hoe vloeiend een afgewerkt stuk is gedrapeerd is een heel belangrijk kenmerk voor mij de meeste, zo niet alle kledingstukken die ik heb gemaakt hebben een geweldige drapering, maar als ik het zou moeten beperken tot de twee kledingstukken die ik heb gemaakt met leeuw merk true boo hebben een prachtige drapering true boo bestaat voor honderd procent uit bamboe ik ben me ervan bewust dat sommige mensen geen fan zijn van bamboegarens, dus als alternatief heeft alles wat ik heb gemaakt met curiosa nummer drie fantastische gordijnen vooral als je een grotere naald of haaknaald gebruikt curiosa nummer drie bestaat uit 100 gemerceriseerde katoenen halo is iets waar ik alleen over heb gehoord en gezien, maar nooit heb meegemaakt tot voor kort toen ik de suikerpruimdooier-trui testte met breisels en knopen voor die trui gebruikte ik een garen genaamd wonder fluff van we crochet bekijk die video om de geweldige halo te zien die ik in dat garen had dat zeker niet de laatste keer zal zijn dat ik wonder fluff gebruik een garen halo is die pluis die je vaak ziet op sommige garenvezels er zijn tonnen garens met de halo, maar deze is er een die ik persoonlijk heb gebruikt mo haar dat meestal in kant komt is het eerste type vezel dat in me opkomt als ik aan een halo denk i’ ik hoop in de toekomst wat mohair te bemachtigen dit is iets waar je misschien bekend mee bent, zelfs als je niet breit of haakt pilling heeft meestal een negatieve connotatie maar het is niet zo erg voor mij persoonlijk kan ik niets bedenken ik heb die ervaring opgedaan met pilling, maar als het dat deed, zou ik er niet helemaal kapot van zijn pilling kan meestal worden bestreden met een pluizenscheerapparaat ik zal een link maken naar een van we haken in het onderstaande beschrijvingsvak als pilling iets is waar je mee worstelt is gewoon wanneer je je haakwerk losmaakt werk je moet het terugscheuren naar waar je ook mee bezig bent je scheurt het scheurt het scheurt het vandaar dat de term frogging tink hetzelfde is, maar voor knit tink is gewoon het woord knit achterstevoren gespeld ik ben vergeten waar ik die uitleg van heb geleerd maar ik beloof dat crocheters en breiers een paar geestige mensen zijn garenbombardementen is een trendy ding waar mensen aan deelnemen ik heb nog nooit een garenbom in Houston gezien eerlijk gezegd denk ik dat ik dat eerder in Austin zou vinden, maar ik maakte onlangs kennis met garen bombardement eerder dit jaar toen ik de verbazingwekkende garenbom zag geleid door londen k het was deze geweldige muurschildering van kamala harris met meer dan 150 crocheters het voltooide stuk was gigantisch ik haat het om al deze samen te voegen, maar ik denk dat het erg belangrijk is om deze vier te onderscheiden dingen voor elke nieuweling in de vezelgemeenschap een streng garen is wanneer het garen in een langwerpige vorm wordt gerold de meeste grote kistenwinkels verkopen hun garen en garenstrengen ik denk dat een voorbeeld het klassieke karen is, gewoon zacht garen dat je kunt het overal vinden van joanne michael en een of andere walmart is de volgende is een garenstreng als je ooit een garenstreng hebt gekocht, de meest efficiënte manier om dit garen te gebruiken zou zijn om zowel een snelle garen als een garenbalwinder te gebruiken, beide worden verkocht op we haken en ze hebben zelfs een video over hoe je ze moet gebruiken. Er zijn absoluut manieren om je garen op te bollen zonder die hulpmiddelen, maar het is veel gemakkelijker met hen. je hebt een garenbal dit is precies hoe het klinkt alsof het garen eenvoudig tot een bal is gesponnen soms kan die bal alle kanten op vliegen terwijl je aan het haken of breien bent om daarbij te helpen garenkommen zijn gemaakt ze verkopen garenballen die we haken en ik zal daar naar linken in het beschrijvingsvak hieronder eindelijk is er een garencake die lijkt op een bal, behalve dat hij twee platte kanten heeft om te voorkomen dat hij overal rondrolt en het is typisch een trekkracht in het midden denk ik de meest voorkomende garencake zijn die van m yarnspirations in de vorm van hun caroncakes persoonlijk gebruik ik dit garen nooit, maar ik zie het overal en ik weet dat het liefde is van minnie ik hoop dat je deze termen en definities nuttig vindt vergeet niet om het beschrijvingsvak hieronder aan te vinken voor iedereen de dingen die ik in deze video noemde laat het me weten als er nog andere termen zijn waarvan je de betekenis wilt weten of als ik iets ben vergeten te vermelden tot ziens in mijn volgende video doei

admin

Bir cevap yazın