voor beginners HAAK EASY CROP TOP | Haak The Lilac Crop Top Beginner Tutorial & Gratis Patroon, Maten S tot XXXL

voor beginners  HAAK EASY CROP TOP |  Haak The Lilac Crop Top Beginner Tutorial & Gratis Patroon, Maten S tot XXXL

HAAK EASY CROP TOP | Haak The Lilac Crop Top Beginner Tutorial & Gratis Patroon, Maten S tot XXXLHAAK EASY CROP TOP | Haak The Lilac Crop Top Beginner Tutorial & Gratis Patroon, inclusief maten S t/m XXXL Hallo allemaal! Ik hoop dat het goed met je gaat, vandaag heb ik…
hallo iedereen dit is celina welkom terug bij een van mijn video’s als je nieuw bent op mijn kanaal welkom mijn naam is selina en ik publiceer wekelijks een haak tutorial dus deze week breng ik je een prachtige zomer top het is heel gemakkelijk om te haken en ja er zijn echt schattige bandjes hier, dus ik ga je gewoon door dit project leiden ik maak ik heb maat s gemaakt maar mijn patroon zal um vier maten zijn van s tot um drie excel dus kijk dat ik het gratis patroon zal koppelen in de onderste balk het gratis patroon is te vinden op mijn blog selena veroniquecom en ja, dus ik hoop dat je deze tutorial leuk vindt, dus voor dit project heb ik drie strengen Starcraft speciaal ijzer in de schaduw van blauweregen gebruikt en het is echt een heerlijk garen om mee te haken en het raadt aan een haaknaald van vijf millimeter die ik heb gebruikt, dus ik gebruik ook de haaknaald van vijf millimeter je hebt ook een tapijtnaald en een schaar nodig en dat is het en opnieuw zal ik het gratis patroon op mijn blog plaatsen dus vergeet niet te checken k dat uit voor de schriftelijke instructies en ik hoop dat je geniet van deze eenvoudige eh gehaakte top, het was echt leuk om te maken en ik hoop dat je geniet van deze eenvoudige tutorial, dus voor dit deel van het project zullen we een lange strook haken halve stokjes alleen in de achterste lus, dus ik zal je hier stap voor stap doorheen leiden, maar ik wilde je alleen het eindresultaat laten zien van hoe het eruit gaat zien, dus om te beginnen maak je een schuifknoop dus ga gewoon door en maak een schuifknoop steek je haaknaald erdoor en trek aan en nu voor maat S gaan we 40 lossen, dus kijk gewoon in het patroon om te zien hoeveel je er nodig hebt om te lossen voor jouw maat en ik ga 40 lossen 1 2 3 dus ik’ ben doorgegaan en minder geketend voor mijn voorbeeld, maar het principe is hetzelfde, dus als je eenmaal je 40 kettingen hebt, tel je één en twee en drie lossen vanaf de haak en plaats je het halve stokje erin, dus ga gewoon vooruit en plaats je halve stokje daarin en dan in de volgende losse en plaats een half stokje daarin en in de volgende ruimte en plaats een half stokje daarin en ga gewoon door en plaats een half stokje in elke ketting tot je het einde van deze toer bereikt oke dus ik heb het einde van mijn rij en ik heb een half stokje in elke steek geplaatst en ik um deze verandering die je vanaf het begin hebt, telt als een half stokje, dus nu gaan we twee lossen, een en twee keer je werk en dit telt als onze eerste half stokje dat bij deze eerste steek hoort en wat we nu gaan doen is een half stokje in de volgende steek in de achterste lus plaatsen, dus ik ga je snel iets laten zien, dus dit zijn de twee um dit is de steek waar we normaal doorheen zouden gaan voor een half stokje, je ziet dat er twee draden op mijn haaknaald zitten en wat we voor dit patroon gaan doen, gaat alleen in de achterste lus, dus dit is de achterkant lus van deze steek en we gaan in o alleen de achterste lus van elke steek die vooruit gaat, dus dit halve stokje gaat samen met de eerste steek, dus we gaan alleen in de tweede steek in de achterste lus en plaatsen daar een half stokje in en dan in de volgende steek alleen in de achterste lus en alleen in de volgende steek in de achterste lus en dit geeft dit geribbelde effect waar we voor dit project voor gaan, dus ga je gang en plaats je halve stokjes alleen door de achterste lus en nu hebben we bereikte um de ketting twee van de vorige rij en je gaat precies hetzelfde doen door een half stokje in de achterste lus van die ketting te plaatsen en dit is hoe het eruit ziet dat dit recht zal trekken naarmate we verder gaan en nu voor rij drie, je gaat twee lossen, een en je keert je werk en opnieuw telt dit als je eerste halve stokje, dus je gaat direct in de tweede steek en opnieuw ga je alleen in de achterste lus van deze steek en als dit project gr dit geeft het geribbelde effect waarnaar we op zoek zijn, dus ga gewoon door en ga door, zodat elke rij exact hetzelfde is, dus dit is gewoon de herhaling van rij twee en ga hiermee door totdat je het einde van dit bereikt um rij waar je een half stokje in de achterste lus van de ketting twee plaatst en dit is hoe het eruit ziet, dus ik laat je gewoon doorgaan met dit project tot voor maat s, dus voor maat s heb je nodig um 64 rijen in totaal en voor de andere maten heb je meer rijen nodig, maar ik zal dat op mijn patroon schrijven, dus voor maat s zijn het 64 rijen en ik zie je terug om je de rest van dit project te laten zien, oké dus ik heb mijn um mijn strook halve stokjes af, dus nu om door te gaan met dit project gaan we dit gewoon omvouwen, dus zorg ervoor dat het symmetrisch is en wat we nu gaan doen, dus ik heb een lange um staart om te naaien, ik steek mijn naald erdoor en wat we gaan doen is dit aan elkaar naaien en dit zal de achterkant van ons project zijn en dus om het aan elkaar te naaien, gaan we de matrassteek gebruiken, dus ga gewoon in en uit elke um-steek zoals zo en ik laat je gewoon zo doorgaan dit is de matrassteek, dus je gaat gewoon naar de ene kant en dan naar de andere kant en ik laat je dit gewoon doorgaan totdat je de onderkant van dit project hebt bereikt en dan zal ik je laten zien wat je moet doen doe voor de rest van het project dus ik heb deze hele naad genaaid en ik heb de onderkant van de naad bereikt en wat ik nu ga doen is dit zo vastbinden, dus dit was mijn eh dit was het begin van mijn ketting als dat enige zin heeft, dus ik heb dat losse eindje nog niet opgeruimd ik hoop dat dit logisch is en meestal wat ik doe is ik knoop de twee knopen de twee samen om het netter te maken en nu maar je hoeft dit niet te doen

dit is volledig optioneel, wat we gaan doen is dit losse eindje opruimen dus ga je gang en ruim je losse eindjes zo goed mogelijk op en ik liet je zien dat ik dit project met dit losse eindje aan de begin dat ik in het begin had, maar als je dat niet hebt, maak dan gewoon een normale knoop om je project af te maken, ik hoop dat dit logisch is en nu ga ik je gewoon je losse eind opruimen en ik kom erop terug jij dus we hebben dit dus dit is de naad en we hebben het ongeveer in het midden geplaatst nu gaan we dit voorzichtig omdraaien zodat de voorkant van het patroon zichtbaar is dus als je je project eenmaal hebt omgedraaid je gaat de rijen tellen vanaf de hoek hier, dus één twee drie vier vijf zes zeven acht negen rijen en als je eenmaal je negen rijen hebt bereikt, ga je je draad erdoorheen steken, dus heb even geduld met me, dus gewoon pak je garen en trek het zo door en bevestig je garen zo en je wordt cha in 50 dus ga gewoon door dus ketting een om te beginnen dus steek je naald zo door de steek ketting een en nu gewoon een ketting een twee drie vier oke dus als je eenmaal 15 hebt geketend, knip je gewoon je garen af ​​zoals dat en trek aan de ik hoop dat je het kunt zien trek dit door de laatste lus en knoop een knoop en we zullen die losse eindjes opruimen ik zal je laten zien wat je daarna moet doen en nu oke dus dit is onze eerste riem wat we gaat doen is precies hetzelfde, dus op de achterkant dus draai het gewoon nog een keer om en tel een twee drie vier vijf zes zeven acht negen zodra je negen raakt, pak je garen en doe je precies hetzelfde wat ik net heb gedaan heb je laten zien en precies hetzelfde doen aan de andere kant en dan zal ik je laten zien hoe je je losse eindjes opruimt, dus ketting 50 en dan zal ik je de andere kant op dezelfde manier laten zien en dan zal ik je laat je zien hoe je dit project kunt afronden, dus ik ben terug en ik heb mijn onderarmbanden gedaan, ik hoop dat je het op de camera kunt zien, dus nu ben ik j we gaan je laten zien hoe je die losse eindjes opruimt, dus voor dit losse uiteinde aan de bovenkant van de riem kun je het gewoon direct afknippen of wat ik ga doen is gewoon door een of twee kettingen gaan, gewoon met mijn naald en als ik dat eenmaal heb gedaan, knip ik het garen zo af en dan voor de um onderkant um dus voor het losse uiteinde um aan de onderkant van de steek dus waar we het aan de bovenkant vastbonden, ik ben gewoon ga doen zoals ik normaal zou doen voor elk los eindje ga door een paar steken heen en weer en zorg er gewoon voor dat het mooi en netjes is en dan ga ik het eraf knippen dus doe dit voor al je losse eindjes dus ik hoop dat je genoten van deze tutorial het was echt leuk om te filmen heel erg bedankt voor het langskomen bye bye

admin

Bir cevap yazın