voor beginners HAAK HET KITTEN

voor beginners HAAK HET KITTEN

HAAK HET KITTENörgüköşesi # crochet # kit #handmade # crocheting # stitch #knittigpattern #crochetbag # örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade # crocheting # stitch …
Ik zal proberen je de constructiefase van een mooi model te vertellen voordat ik de video doorneem.Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal en op de bel klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en ga je me steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Ik zal Alize Diva gebruiken voordat ik door de draad ga, ik zal Alize Diva opnieuw gebruiken, mijn nummer is zo, of je kunt een haak in je handen gebruiken. Ja, laten we naar de constructiefase van ons model gaan, ik begin aan een ketting te trekken, nu ga ik aan een ketting trekken om het model uit te leggen.Wat ga je doen? inschrijven inschrijven? Ja, zoveel kettingen zijn genoeg om het model uit te leggen. Ja, ik heb het per hoofd, ik tel het vanaf hier, ik tel 1234567, ik zak weg in mijn spijsvertering, we maken twee leuningen. Ik nam het hoofd van mijn dochter weer, ik maakte een leuning op dezelfde plaats, ik trok twee kettingen zonder het hoofd van het haakwerk, ik breng het naar het hoofd van het team, kijk hier hebben we een ketting voordat deze ketting we zinken, kijk hier, ik zal het je deze keer laten zien, ik zal je laten zien dat we hier zullen zinken, ik zink hier, op dezelfde manier, de dubbele leuning Ik doe het 1 12 mP3 We doen het door onze Trabzon te verlengen, nu tel ik het opnieuw vanaf hier 12345 İnci Oké, ik heb het hier vastgebonden met behulp van frequente naalden, ik heb het weer naar het hoofd van het team gebracht, we tellen het vanaf hier 1 2 3 4 5 6 Ik heb dit hoofd weer een twee drie vier V trabzana Ik zink en maak een leuning door deze zo uit te schuiven, bij 12 zit er geen 32 ketting weer in de kop van het haakwerk. Kijk naar deze ketting, we zinken zo in de vorige ketting, ik maak deze leuning hier weer, ik maak deze leuning waaraan ik een keer heb getrokken, kijk goed, en nu tellen we hem weer 1 2 3 4 zo 5 hier zinken ik zo weer vastgebonden OK ik heb het op het hoofd een twee drie vier ik zink vijf kettingen en ik verleng er een van 12 13 we trokken twee kettingen samen Ik nam het weer naar het hoofd van deze ketting We zinken erin de vorige ketting deze 11 12 13 deze volgorde is op deze manier gevormd. Ik zal er nu nog een doen, ik zal het uitleggen over 4 modellen. Ik zal het doen met een uitleg. Kijk nu naar deze kant, ik bond het weer aan deze kant, ik bond het aan de zijkant, ik trok aan mijn ketting 123456, kijk, we trokken aan de twee kettingen die we hier met een strakke naald trokken zonder het in het hoofd te wikkelen, en we bonden het hier vast. Ik trok 1234 ketting. Ik pakte het precies bovenop de strakke naald en we maakten een dubbele leuning. Ik zink hier in de twee kettingen, ik breng het naar de kop van de 1234 kettingset. Nogmaals, ik maakte een strakke naald bovenop mijn twee strakke naalden ertussen, ik maakte een Pardon dubbele leuning 1234 ketting weer deze kroon en weer de bovenkant van de strakke naald ertussen, weer 4 kettingen hier weer hebben we hier in tweeën gebonden kettingen 1234 kettingen Ik nam het mee naar het hoofd van het team, ik zink zo in de bovenkant van deze ketting aan de rand als deze twee Ik heb een leuning gemaakt. Kijk hier, op de een of andere manier trok ik aan een ketting, ik draaide het model, ik keek zo naar de bovenkant van de leuningen, sorry jongens, het zinkt hier niet. Heb ik drie leuningen gemaakt en dit werd onze randzenuw nu ik hem hier aan de bovenkant van mijn strakke naald vastbond, opzij Morgen zetten we een model op de kop van de haaklook, we drukken hier niet, we maken een leuning door het verlengen zoals deze ja oké We hebben het gedaan, ik heb weer twee kettingen getrokken, ik heb het naar de kop van het haakwerk gebracht Deze keer zinken we hier, zo werkt het, dit is 123 13 en we zullen een afbeelding hebben zoals dit, nu bevestig ik het hier weer aan de bovenkant van mijn strakke naald, ja, oké, ik heb het hier terug, gooi het hier rechtdoor We passeren door met ijs te gooien en we maken leuningen, waarvan er een 333 bij 12 is, twee kettingen samen op de kop van het haakwerk zorgde ik weer, dit keer vanaf de bovenkant Dus we gaan hier, een is 123 mP3 14 jij waarom ik hem hier weer op de bovenkant van mijn strakke naald sluit ja, we strekken hem weer in dezelfde weg en maak 3 leuningen samen twee kettingen OK ik kocht het weer op de kop Ik maak een leuning van deze kant een is 12 bu x tv4 en ik zink hier weer onder scribe abonneren abonneren dit gaan we door Oké, ik krijg het vanaf het begin. Kijk, deze keer is de ketting hier verlicht, en ik zal er zo uitzien, ik laat 3 kettingen van de bodem zinken, we zullen hier een half model opzetten, een 12 in mP3 Ja, we hebben hier onze voorsprong gehaald. Aan deze kant hebben we de helft opgesteld en aan deze kant zijn halve leuningen geplaatst. Ja, ik trok mijn ketting OK, ik neem hem op zijn kop, nogmaals, de meest voorkomende naald 123 44 Ik trok mijn ketting aan de bovenkant van het model. twee drie vier vier deze vier kettingen weer hier, tenslotte, zo zink ik in de ketting aan de zijkant, strakke naaldhulp. Kijk, ik trok aan een ketting, ik draaide het model hier, we maakten weer een dikke naald bovenop mijn strakke naald, nu gaan we deze keer een volledig model aan de rand opzetten. Morgen zal het in één keer een volledig model zijn, het gehakt dat we op de kop van de haak hebben gekocht is hier niet, maar hier heb ik om 12 uur een dubbele leuning gemaakt, ik trek aan ketting nr. 32, deze keer hebben we zinken hier keer op keer we maken dubbele leuningen 1 2 3 13 14 en opnieuw hier heb ik het meestal op de bovenkant van de naald bevestigd, ik breng het naar de kop van de haak, we gooien het hier weer, een 12 geen 32 ketting, ik ga hier terug, ik breng hier een grote 12k mP3 14 terug en hier opnieuw repareren we het hier.

Het begon grondig en opnieuw maakte ik 3 leuningen, ik trok weer aan beide kettingen, ik zink op deze manier, een die de mP3 is en we verbinden hem met 4 frequente naalden. Tussen OK, ik wind het weer op, deze keer is een goede van Budan is 12 mP3 dit en 4 kijk eindelijk naar het model dat we hebben gemaakt, we repareren het hier, ga verder zoals je ziet, het model is nu goed uitgekomen, laat me vertel je hoe je vanaf hier terugkeert, we hebben een ketting getrokken 2 3 4 5 6 in onze ketting We zullen opnieuw schieten, we zullen in deze twee kettingen wegzakken, ik breng het naar het hoofd van de 1234 ketting, ik neem het bovenop de leuning ertussen.Dus op dit moment gaan we weer een half model aan deze randen opzetten.Ja, ons model gaat zo niet verder, laat me je nu een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt, ja dit model is groter. Laat me het zo laten zien, zoals je kunt zien, het werd op deze manier een model als candy Akın mo Crazy, laat me je erachter laten zien. Het is een model geweest dat er van beide kanten erg stijlvol uitziet. Laat me je nu vertellen waar je dit model een beetje kunt gebruiken, je kunt met deze modellen zomervestjes maken, je kunt een deken maken, je kunt er iets van gebruiken Een model dat je op veel plaatsen kunt gebruiken is ook heel gemakkelijk maken. model zodat we aan het einde van een video zijn gekomen om de smaak te delen na het bekijken van hun video’s.

admin

Bir cevap yazın