voor beginners HAAKSTEKEN Krijg LOOPY met deze eenvoudige leuke steek

voor beginners HAAKSTEKEN Krijg LOOPY met deze eenvoudige leuke steek

HAAKSTEKEN Krijg LOOPY met deze eenvoudige leuke steekGEMAKKELIJKE haaksteken. Haak lussteek. Haak voor peuters.
hallo iedereen en welkom terug op mijn kanaal nu ga ik je laten zien hoe je dit kleine lusje moet doen rek een gehaakte lussteek nu ik heb hier een klein kind geboren ik heb nog een klein lintje om te knopen of en ik heb nog steeds een klein lintje om aan te doen en rond mijn leeftijd, maar de tutorial gaat over deze prachtige kleine lussteek als je eenmaal leert hoe je deze gemakkelijke kleine rekoefening moet doen, kun je heel veel mooie dingen maken nee dit is gewoon een basisbaby geboren – het is en in plaats van hier een mooie rekoefening te doen, heb ik net het lusvormige stuk of net gedaan en dan een einde gemaakt aan wat haakwerk Robin ik heb net gekruist jij hebt wat lint gedaan en rond de rand van mijn hart nu het laat je gewoon zien hoe mooi deze rek is en hoe aanpasbaar je nu een groot vierkant kunt maken en je kunt Rocksmiths maken als je een dikker garen gebruikt, je vierkantjes kunt maken en kussenhoezen kunt maken, je kunt ons echt aanpassen en een patroon voor een cushy jasje ook als je deze kleine lusvormige stretch doet en graag een babyjasje het is heel mooi en compact het is lekker warm en het is echt heel gemakkelijk om te naaien, zelfs aan de binnenkant het is heel erg mooi je kunt ook dekens maken met deze steek ik ga je niet laten zien hoe je het hart moet doen Ik ga je laten zien hoe je deze lussteek moet maken, dus ik leg deze gewoon opzij en ik zal je laten zien hoe je deze heel gemakkelijke lussteek en je haakpatroon kunt maken.Ik ga dit mintgroene garen gebruiken dit is een rood hart het is gewoon een supersaver een dus de haaknaald maat 55 of een oog en naam hiervoor nu dit is gewoon zo simpel ik pakte die en daar en pak deze nu uit het metaal om je te laten zien hoe je het moet doen dit ga ik een beetje inzoomen dus de haaknaald die ik gebruik als een 55 nu ga je je ketting doen verander je elke gewenste lengte als je een deken doet doe gewoon de ketting voor mij, je bent geboren, ik ga je gewoon laten zien hoe je de rekoefening vandaag doet, dus ik begin met een slipknot en ik sla niet terwijl ik het gewoon om mijn f wikkel ingers ik nam dit einde en hier en trek gewoon je vingers uit en je hebt zo’n knoop voor jezelf gemaakt nee ik ga alleen een ketting van een 15 doen ik ben aan het kijken ik ga het je laten zien hoe doe je dit zo voor je ketting ga je gewoon om je haak en trek hem door je steek om je haak en trek hem erdoor ik doe je haak niet en trek hem zo door nee ik ga gewoon een proefje doen en laat je zien hoe je deze lussteek maakt, dus als je eenmaal je basisketting hebt, doe je je basisketting welke lens je ook bent gaan we de hele ketting doen en een klus allemaal haken dat is een enkele haak een vete en Amerika en wij gaan beginnen en de tweede ketting vanaf het begin tellen niet mee, niet strekken dus we gaan naar k12 en daar gaan we beginnen, ga gewoon dwars door die ketting heen probeer beide kleine delen van die kettingsteek te vangen trek je garen door het garen heen en kom door beide stukken heen zodat hetzelfde weer door je ketting gaat een garen oppakken en d haal het erdoor doe je garen over je haak en haal het erdoor we gaan dit helemaal doen tot het einde garen door die twee steken steek je haak erdoor als je probeert beide delen van die ketting vast te pakken geeft je een mooie nette rand langs het onderste garen Ik ben klaar nu de amerikaanse Red Heart basic dat is Super saber een het is verfrommeld het is net een beetje dikker dan het dubbele net van het VK Ik zou zien dat het op één lijn staat met een baby ahran nu ga ik dit dubbele haakwerk helemaal tot het einde doen, want we gaan een ketting een ketenen en draaien nu dit is waar het plezier begint Ik ga nu door wat meer van mijn garen om te maken de lussen het is heel gemakkelijk je moet ervoor zorgen dat je garen over je hand komt dat doen we normaal als ik haak mobiel komt zo over de bovenkant maar om de lus te vormen moet het als minder om je vinger gaan dus zorg ervoor dat je dat zo over de voorkant van je vinger laat gaan, ga nu t door je eerste steek ga je je garen terugstoppen achter deze ene draai en haal het door je steek zet je garenrolbeugel ik steek het door deze twee stukken en dat is je kleine lusje dat zal ik je nog een keer laten zien dus we gaan door onze volgende steek je gaat het garen naar achteren duwen het naar achteren tikken en het om ons heen wikkelen en het doorhalen en je krijgt hier als een kleine gedraaide dubbele steek, dat ben je aan het maken knoop om je kleine lus vast te houden en haal je garen erdoor hou je lus gewoon vast met je met deze hand hier dus door je steek en tik dan op de snavel dat vind ik niet leuk en trek hem erdoor om je lus te raken laat je lus vallen en door die twee steken heen, zolang je het garen rond de voorkant van je vinger hebt, lukt het je om die lus te maken nee pak gewoon de haak naar de bovenkant van dit garen hier en duw het langs de achterkant als je je tegenkomt stretch ik ben erdoorheen laat je lus gaan garen over en kom door die twee s teps kaas sorteer door je steekgaren naar voren langs de achterkant en haal de draad over en door je rekbare stof zodat we zo helemaal tot het einde gaan werken elke steek krijgt een lus dus haak door je steek tik op dat deel rond en trek het erdoor met je steekgaren over en door beide steken door je steek tik minder yum zout tik je garen langs de achterkant en trek door en door je twee rekoefeningen het kan in het begin gewoon een beetje onhandig zijn en dit is wat maakt je mooie uniforme kleine lussen als je eenmaal een paar rijen hebt gedaan, zul je het een beetje beter zien als een beetje onhandig om mee te beginnen en alle tutorials die ik heb gezien, dit werkte heel gemakkelijk als een beetje zo gemakkelijk, maar het is een beetje onhandig totdat je het onder de knie hebt wat je eigenlijk doet als je gewoon een normaal haakwerk deed en je zou hier aan dit testament trekken dat omhoog gaat, dus we gooiden alles wat je aan het doen was op Ness gelegenheid om deze jongen hiermee te laten gaan eerst een weg rond en dan je steek erdoor trekken, dat is alles wat je doet om die lus te maken terwijl je vanaf de voorkant gaat, dus haak door je steekgaren naar beneden en tik gewoon op dat rondje met je haak en door en laat je lus afkoelen als je dit eenmaal onder de knie hebt, je zult sneller worden en het zal veel gemakkelijker zijn, dus laten we zeggen dat het er een beetje onhandig uitziet omdat ik dit een stuk langzamer doe, zodat je kunt zien hoe je het moet doen tik op rond naar achteren en trek het door de rek je haakt door je steek je volgende steek zorg ervoor dat je garens aan de voorkant naar achteren kloppen en haal het door je steekgaren heen en door beide steken door je volgende steekgaren naar de voorkant tik het rond en trek het naar achteren en trek het erdoor en zoals ik al zei als je lussen te groot zijn, heb je lippen gewoon een beetje te groot maak je rek dan een beetje losser en span het dan aan met deze hand ik ben klaar beide strekt zich uit tot en met uw volgende steektap ar ouw en trek eraan om te kijken en wring hem er nu doorheen zorg ervoor dat je deze laatste hier krijgt, als je die laatste niet vangt, zal je vrouw zijn weg gaan zoeken en zo en hij zal niet recht blijven, dus zorg ervoor dat je vang die laatste steek zo rond en haal hem erdoor breng je garen over en door beide steken nu gaan we er een ketenen en je werk omdraaien weet dat er nu al je kleine lussen van lussen zijn nu

de tweede regel dit patroon bestaat uit twee regels, dus je tweede regel is slechts een enkele haak en de VS heet een enkele haak en en het Verenigd Koninkrijk en het VK heet een dubbele haak dus steek je haak gewoon door de knooppunten die uit elkaar liggen je gaat erdoorheen zoals je ziet als een klein gaatje hier bij elke steek net voorbij een kleine knoop van elke lus dus steek je haak door dat kleine gaatje dat je kunt zien trek je garen door en door beide steken nu kun je de beetje je ziet de kleine openingen steek je haaknaald erdoor haal je garen erdoor en maak je steek nu dit is echt heel gemakkelijk we gaan dit dubbele haakwerk helemaal tot het einde doen je doet altijd je lus als de achterkant van je project staat naar je toe als je lussen naar je toe wijzen je hebt alleen je enkele haakregel, dus het is een lusregel en dan een enkele haakregel een lusregel en een enkele haakregel nu kan dit stuk gemakkelijk in een patroon worden aangepast als je ‘ aan het doen als je aan het doen bent acket je kunt vloerkleden maken matten en om ook mooie kussenhoezen te ontmoeten kun je deze steek integreren en voor bijna alles zorg ervoor dat je je haak door dat strakke bundeltje aan het einde haalt voor die laatste stap shh nu gaan we er een ketenen en draai ons werk nu om, het maakt ook een heel mooi patroon op de nestplaats als je een rotsachtige steen gaat maken dit is de plaats die je op een antislipmat naait als je een steen gaat maken dus ga opnieuw door je eerste steek, sla maar om dat garen en haal erdoorheen en kom door je rekoefeningen door je steek niet terug en rond en door je steken dus sla je garen naar achteren en haak het door naar voren en kom erdoor een beetje rekbaar tenzij je kleine lussen er zo uit zullen zien nu ga ik nog een paar rijen maken en ik kom terug om je te laten zien hoe het eruit ziet, onthoud dat elke tweede regel slechts één enkele haakregel is, dus door je steek, laat je lus hem naarde achterkant en rond naar de voorkant en door je rekoefeningen nu, zoals je kunt zien, hoe meer je dit doet, hoe gemakkelijker het weer wordt, want het waren echt heel vlakke dagen ze zijn echt mooie kleine stukken je kunt banken zoals deze tegenkomen en feestjes er is een heel veel dingen die je met deze steek kunt gebruiken, want het is echt heel aardig van je maakt er ook een tas van als je speelgoed maakt en als je een klein schaap maakt, kun je deze kleine lussteek maken en jezelf een beetje fatsoenlijk maken schaap ook het is echt mooi en zoals ik je al het oog heb laten zien dood mijn kleine lusvormige hoed ik heb mijn kleine gekke babymutsje gedaan iemand om een ​​beetje uit te zoomen dus ik heb mijn kleine babymutsje gemaakt en het enige wat ik deed was ik net zei om genoegen te nemen met een muts en toen heb ik gewoon de lussteek gebruikt om dat te doen en toen heb ik wat gaatjeskant hier omheen gedaan deze veter heeft een gat erin en je kunt er doorheen haken en eigenlijk geïntegreerd in je kledingstukken die je maakt en dat gezegd hebbende dat is onze kleine lussteek allemaal klaar en het is echt heel mooi dus heel erg bedankt voor het kijken abonneer je alsjeblieft op mijn kanaal klik alsjeblieft op die abonneerknop er is ook een kleine borgtochtknop in de buurt heb je die borgtochtknop je krijgt een melding als abonnee van mijn kanaal wanneer Ik plaats nog een tutorial, sluit je alsjeblieft aan op Facebook Ik heb een grote Facebook-groep 18 bijna 18.000 andere leden in die groep, dus ze zullen altijd iemand in de buurt zijn om je te helpen met het delen van je handwerk je kunt andere handwerk met ons laten praten je kunt je foto’s plaatsen je kunt me vragen stellen als je wilt en ik ben best vaak onze eigen diamant Ivan en ik zie je daar het enige wat je hoeft te doen is op Facebook zoeken naar tape en mijn ambachtelijke groepsnaam kijken Ik hang hier het heet ambacht eet een keer nee kom en doe mee als vrij om dat te doen dat ik ook een zeilgroep heb waar je elk knutselitem dat je tegenkomt kunt posten je kunt er gratis mee zeilen op dit facebookplatform het heet ook een keer craft it dus voel je vrij als je bent een crafter om deze verkoop te gebruiken gratis platform het is mijn geschenk aan al mijn abonnees gewoon om je te bedanken gewoon om je te bedanken voor het abonneren op het kanaal Ik heb een crafter bekeken en je verkoopt je items en zet ze dan op om het een keer te maken via de zeilpagina en het geeft je nog drie verkooppunten waar je je spullen kunt verkopen en ik neem helemaal geen commissie je kunt je spullen daar verkopen en wat je ook laat, je houdt het, dat is gewoon de manier waarop ik het heb gedaan, dus ik neem er geen aan Commissie wat dan ook, dus heb dit stukje opnieuw geprobeerd, het is echt heel erg heel erg gemakkelijk, maar nogmaals bedankt voor je komst, dus tot de volgende keer gelukkig knutselen en ik zie jullie allemaal snel weer vaarwel

admin

Bir cevap yazın