voor beginners Hand gebreide babyvesten, dekens, monitor en kinderwagen

voor beginners Hand gebreide babyvesten, dekens, monitor en kinderwagen

Hand gebreide babyvesten, dekens, monitor en kinderwagenHier is een voorproefje van Chloe’s Pram. Het kwam van Mothercare. Klik op de onderstaande link voor meer details.
hallo jongens welkom bij Becky’s ambachten en goodies nu ben ik even langsgekomen om jullie te laten weten dat hierna en we zullen nog wat diploma’s bekijken mijn vriend mijn lieve vriendin Denise heeft haar kwartvesten en een paar dekens gebreid en er is ook tijd om daar een kijkje te nemen. Het enige dat ik beloofde dat ik je zou laten zien, is dat ze me goed pram Pheebs het is haar kinderwagen en dat is ook aan het einde van de video, dus ik heb nogal wat dingen die ik moet eindigen in de knutselkamer maar het is echt heel nat en ellendig daarbuiten dus ik ga graag iets anders doen we hebben vandaag een aantal afspraken voor de doktoren dus ik doe de primark later en hopelijk zal dat ook gebeuren kom morgen maar zacht blijf op de hoogte en je kunt Clara’s stukjes en beetjes zien die ze heeft voor de baby welkom bij Becky’s ambachten en goodies nu ga ik je hier een paar dingen laten zien die we hebben en voor Chloe is dit gekocht door onze een zeer goede vriendin van ons. Ik weet zeker dat je me haar hebt horen noemen voor Denise dus dit is de babyfoon en het heeft de bewegingssensor een camera daar met een kleine monitor van umm en papa en ik weet ook niet of ik je al eerder heb verteld dat Denise echt breit en zij is heeft een aantal mooie dingen voor ons gebreid en ze heeft het erg druk gehad met breien voor Chloe dus ik ga je wat dingen laten zien die ze voor haar gemaakt heeft oké dus ze heeft ze heel mooi gepresenteerd in deze organzazakjes en ik zal het gewoon doornemen en laten zien jij het ding dat ze heeft gemaakt, dus dit moet een van de eerste zijn en de maat is hier en het is prachtig blauw natuurlijk weten we dat hij een kleine jongen is, dus er is deze hier en hier is er nog een het spijt me ik ken de technische termen niet voor al hun breiwerk maar zo zijn dit echt mooie knopen kijk naar die je ziet er echt slim uit omdat het lijkt dat ze zo klein lijken, hoewel je het echt doet dat is prachtig hier is een crèmekleurige en het heeft soldaat het komt nogal van je dikke gebreide haar en een paar mooie kleine knoopjes daar ze ‘ hij is echt schattig dat is leuk en knus dus die is er en deze is iets groter zeg dat hij er een paar heeft als hij echt heel zacht en prachtig aanvoelt en er zitten verschillende knoppen op, maar deze heeft een kleine capuchon. je baby denkt niet dat wanneer de baby er bijna uit is gegroeid je kan ja dus dat is een mooie met een klein koordje dus dat is cool maar ik zou geweldig zijn om als een slaap te leggen dus of zoiets zou het niet als jij ik wil gewoon een beetje cardio tijdens zijn slaap om hem een ​​beetje warmer te houden, dus dat is die, we zullen die weghalen en dan hier, we laten je deze openen een mooie deken hier in mooi blauw het is echt heel mooi zo mooie ontwerpen en last but not least hebben we deze prachtige deken hier echt heel goede maat dus ik bedoel dat kan in de kinderwagen of in de autostoelen je kunt dat een beetje naar beneden halen Denise heeft me echt een paar hele leuke dingen gebreid als ik had Phoebe ook een heel erg mooie deken dus ze zijn echt speciaal ik hou echt van met de hand gebreide dingen ze zijn echt leuk dus als je daar bent, de baby, de prachtige babydekens en vesten die we hebben laten breien en we gaan gewoon door naar de kinderwagen nu jij

admin

Bir cevap yazın