voor beginners HANDGEHAAKTE DEKEN | Bella Coco haken

voor beginners  HANDGEHAAKTE DEKEN |  Bella Coco haken

HANDGEHAAKTE DEKEN | Bella Coco haken#crochet #crochettutorial #easycrochet #lefthandedcrochet #handcrochet IK HEB GEBRUIKT: EPIC EXTREAM GAREN: http://bit.ly/woolcouture (ik heb 3 kg …
voor deze tutorial heb je een supergroot garen nodig nu ik dit extreme garen van Wool Couture heb. Ik zal een link achterlaten in het beschrijvingsvak hieronder, samen met een geweldige kortingscode die ze zo vriendelijk zijn geweest om ons te geven, dus bekijk dat maar eens hieronder wil je beginnen met het ontrafelen van je garen omdat je niet wilt dat dit gaat trekken terwijl je ermee werkt het is extreem delicaat omdat het niet gesponnen is, dus ontrafelen zo veel als je kunt voordat je echt aan de slag gaat zoals altijd zorg ervoor dat dat je je abonneert op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwste video’s en als je al geabonneerd bent, klik dan op dat belletje en je krijgt een melding wanneer mijn video’s live gaan, dus ik ga dit echt maken op mijn bed wil je een mooi groot oppervlak vinden mooi groot helder oppervlak dus vloer bed grote tafel wat dan ook je kunt er gewoon voor zorgen dat je veel ruimte hebt en we gaan beginnen met het maken van een schuifknoop dus eerst van alles wat je wilt, neem het uiteinde van je garen en steek het over dus je maakt een lus en dan pak je het garen en trek je dat erdoorheen en dat creëert een schuifknoop dus zo ga ik een klein staartje laten zodat we dat aan het einde kunnen stoppen, dus je wilt dat je steek ongeveer zo breed is als je handpalm, hier ga je doen, we gaan onze ketting maken en dit wordt de breedte van onze deken, dus ik ga om een ​​beetje een loper voor mijn bed te maken en om langs de basis te gaan, zodat het breed en vrij dun wordt, maar als je een vierkante deken wilt maken, beslis dan hoe breed je het wilt hebben, dus dit is onze schuifknoop je gaat je hand erin steken gebruik je vingertoppen om dit garen door te trekken en doe het mooi en voorzichtig en dit wordt je eerste ketting dus dat is een doe het nog een keer twee en ik gebruik mijn hand een gids om te zien hoe deze steken zullen groot zijn en ik ga door totdat deze ketting de lengte heeft die ik wil dat mijn loper is, dus steek je hand erin en trek de maat door met je handpalm en trek er dan doorheen, probeer niet te veel op het garen te doen, want zoals ik al zei is dit ongesponnen garen, dus het is heel erg delicaat, dus dit is hoe de ketting eruit begint te zien zoals jij wat je wilt doen, is daarmee doorgaan totdat je de lengte hebt bereikt, dus meet vanaf hier tot het einde van wat je wilt dat je project is, pauzeer de video en ontmoet me zo weer oké, dus ik heb net mijn ketting gedaan en ik heb legde dit op mijn bed Ik heb een king size en ik heb een ketting van 28 gedaan om mee te beginnen en ik wilde je de eigenlijke ketting zelf laten zien, omdat het er iets anders uit kan zien als het in dit grotere garen zit, zodat je kunt zien dit soort V vormen ze zijn elke ketting en zo tel je ze en als je deze ronde draait ziet het er net iets anders uit je hebt een soort van een V en een bobbel een V en een bobbel deze bobbels heten terug hobbels en dat is wat we gaan werken op de terugweg langs de keten, dus als ik ju st verplaats dit helemaal naar beneden terwijl ik zeg dat ik 28 heb geketend Ik ga er eigenlijk nog een aan toevoegen, dus pak het garen en trek het door om mijn ketting op 28 te houden, dus dat gaat niet naar de klas als een naai dus wat we willen doen ik ga gewoon mijn garen leggen zodat het klaar en gemakkelijk toegankelijk is onthoud dat je niet wilt dat het garen te veel trekt oke dus laten we hier eens kijken dit is de manier waarop ik wil mijn garen moet liggen met deze hobbels die naar beneden gaan als je het hebt zoals ja, dan is het de verkeerde manier waarop je het zo wilt hebben en we gaan een zogenaamde slipsteek helemaal naar beneden doen, dus je gaat naar steek je vingers in zodat je deze lus aan je hand houdt je gaat je vingers door die achterste bult steken en maak je geen zorgen dit is de moeilijkste rij om te doen en trek hem door zodat je twee lussen aan je hebt hand en trek dat dan door die lus en meet opnieuw je gaat deze lus aan je hand laten zitten steek je vingers er doorheen trek hem erdoor dus je hebt twee lussen aan je hand en trek die er dan weer door je gaat die volgende bult vinden steek je hand helemaal door de vingers door pak het garen en leg dat op je hand en trek erdoor neem je tijd hiermee blijf trekken haal het garen eruit zorg dat je kettingen mooi liggen pak deze volgende bobbel steek je hand helemaal door de vingers in die bobbel en trek dan door trek aan het garen en trek dat dan door dat garen op je hand oke als je dit op de kant zoals deze dit is hoe je steken beginnen te bouwen en eruit zien dus we gaan gewoon helemaal naar beneden werken dus hand helemaal door de vingers door die achterste bult pak het garen trek het een beetje omhoog en trek dan door die ketting die aan je hand zit pak je volgende achterste bult hand in vingers door pak het garen trek het een beetje door en trek dat dan door die lus die aan je hand zit je wilt dat helemaal naar beneden doen in je ketting dus rug bult hand allemaal ga door de vingers door pak het garen en trek dan door die ketting aan je hand dus ga je gang, werk je een weg helemaal naar beneden en ontmoet me zodra je aan het einde van de ketting bent en ik zal je laten zien hoe je het afmaakt oke dus ik heb me net helemaal langs de ketting gewerkt en je houdt dit nu over als je het werk zo naar boven draait je zou weer die V’s moeten zien dit zijn je steken als je overdwars telt dus als ik alle nu heb ik 28 steken, maar deze laatste hier als je je herinnert dat ik zei dat het niet als een steek wordt geclassificeerd, dus onthoud dat dat het draaien is dat net op de rand is, niet als een steek wordt geclassificeerd, want als je dat classificeert als een steek en doe 28 en eindig hier krijg je dit flappy bit aan het einde, dus deze laatste is een beetje moeilijk te vinden, maar je moet het gewoon daar vinden, vlakbij waar de knoop is en je’ ga je gang en zet je laatste steek een beetje strakker, maar je gaat om je laatste steek erin te steken en zo ziet het eruit, dus je hoeft alleen maar in gedachten te houden dat dit bovenste gedeelte dit stukje hier is en als je vanaf de zijkant kijkt, is het een beetje moeilijk te zien, maar je krijgt eraan gewend hoe meer je opbouwt en pas op dat je dit niet te veel draait als je wilt oversteken en gewoon iets op die steken zet zodat je weet welke het zijn, voel je dan vrij om dat te doen dus nu wat we’ wat ik ga doen is naar binnen gaan om het garen te pakken en het door te trekken voor een ketting en we gaan draaien Ik werk de andere kant op, dus ik laat mijn hand erin en draai de hele ketting de andere kant op, dus nu we kijken er vanaf de andere kant naar en wat we nu gaan doen is ons een weg terug banen langs deze ketting, dus als we kijken naar waar we zijn, hebben we een ketting en dan hebben we een steek hier hebben we een steek hier een steek hier een steek daar dat is waar we mee gaan werken ik ga door en breng mijn garen in de tegenovergestelde richting van jou wil je in positie komen, dus breng het garen naar de achterkant en ga je gang en maak wat meer garen los als je het nodig hebt oke dus wat we nu gaan doen is die steek aan de basis van deze ketting zoeken, dus we zijn op zoek naar die V is er gewoon en we gaan onze hand door die lus steken en dan onze vingers onder beide lussen van de V steken pak het garen trek het erdoor gewoon een beetje aan en trek het er dan weer door dat creëert onze eerste steek leg dit neer steek je hand door die volgende V net hier zodat we kijken VV vingers door die V trek het door en trek het dan door dat zijn twee steken en door in de v doorhalen en trekken door de steek dat is aan je volgende hand dus het is altijd handig als je vindt waar je door gaat met deze hand ga eerst naar daar trek door en trek door en je kunt zien dat deze deken nu de rijen begint op te bouwen dus hand in vind dat volgende V-vingers erin trekken en doortrekken volgende hand erdoor trek door en trek erdoor en het is gewoon een kwestie van dit de hele tijd doen neem je tijd en probeer in de gaten te houden waar de toppen van je steken zijn daarom steek ik graag mijn vingers hier in zodat Ik weet precies waar ik heen ga voor mijn volgende steek, dus ik ga door en maak deze rij af, pauzeer de video en ik zie je aan het einde weer oké, dus dit is mijn rij twee gebouwd Ik ben helemaal weg de weg naar het einde met mijn 28 steken wat ik ga doen is ik ga het garen pakken en doorhalen om een ​​ketting te maken die ga ik neerleggen en dan trek ik alles de andere kant op zodat als je dit nu neerlegt en ervoor zorgt dat je lus aan de bovenkant zit en je de bovenkant van je steken kunt zien, ga je precies hetzelfde doen helemaal over en je gaat gewoon door met bouwen en bouw je rijen totdat je het gewenste project hebt bereikt of totdat je garen op is, dus ik ga door en bouw dit enals ik klaar ben met mijn hardloper, mijn bedloper, kom ik terug en laat ik je het voltooide item zien en ik zal je laten zien hoe je moet eindigen, dus pauzeer de video blijf werken je rijen spoel terug als dat nodig is en ik zal je mijn voltooide werk laten zien oke dus ik heb nu al mijn rijen gedaan ik heb nog zoveel van mijn bal over Ik probeerde nog een keer te gaan om te zien of het genoeg was het was ongeveer het dubbele van de breedte en het was niet het kreeg ongeveer een kwart van een dus ik denk dat een rij hiervan ongeveer vier lengtes van de breedte is, dus ja en op mijn allerlaatste steek net hier en wat ik ga doen is het garen pakken en het erdoor halen en dan ga ik een lang uiteinde en pak mijn schaar dit is het enge deel en knip dat eraf trek dat helemaal door en dan ga ik dit gewoon een beetje in het werk weven, dus wat ik ga doen is een kant op gaan ik haal het gewoon door de kettingen om het een beetje te verhullen en dan ga ik in feite door deze en dan ga ik de andere manier dus ik ga het hier naar binnen en dan daar naar boven en dan ga ik het nog een keer andersom terug nemen Ik ga deze hechtingen hier in doen Ik denk dat je dus gewoon bent proberen om in willekeurige steken te gaan, zodat het niet alleen een beetje rechtdoor is, zodat het verstrengeld raakt in het werk oke wat ik nu ga doen is het afknippen en erin duwen we hebben onze voltooide loper en het is zo zo mooi dat je het gewoon een beetje kunt vormen en er een beetje uit kunt trekken, maar is dat niet gewoon prachtig, dus daar gaan we dan, daar is mijn handhaak-tutorial. Ik hoop echt dat je ervan genoten hebt als je ervoor zorgde je geeft me een duimpje omhoog vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwste video’s en ik zie je de volgende keer weer tot ziens

admin

Bir cevap yazın