voor beginners Hazan Seizoen 🍁🌱🌾 Patroon Gebreid Vest | Breien Baby Trui Steek Gratis Patroon Ontwerp Tunesische DIY

voor beginners   Hazan Seizoen 🍁🌱🌾 Patroon Gebreid Vest |  Breien Baby Trui Steek Gratis Patroon Ontwerp Tunesische DIY

Hazan Seizoen 🍁🌱🌾 Patroon Gebreid Vest | Breien Baby Trui Steek Gratis Patroon Ontwerp Tunesische DIY

Hallo allemaal, Emel nieuws Welkom op mijn YouTube-kanaal, in deze video zullen we met je samenwerken in deze video, die heel gemakkelijk te breien, driekleurig en prachtig is, vooral vesten. Ik denk dat het je heel goed zal staan. Ik denk dat het je heel goed zal staan. Je kunt ook een babydeken breien door het te laten groeien en te breien met dik garen. Het is een model waarmee je de dikke garens in je hand kunt evalueren, eerlijk gezegd heb ik een dikke misdaadlus gemaakt. We zullen zes steken op de rand gebruiken en we zullen onze drie steken op de naadtoeslag plaatsen en de resterende steken zullen we onze foto plaatsen voordat we naar de vertelling gaan als je je abonneert op mijn kanaal als je me steunt in de reacties en hersenen, Ik zou heel blij zijn, ja vrienden, nu zullen we 2 4 6 van onze steken breien als harosha, dat wil zeggen plat breien, van voor naar achter en als dit onze plaats is. Als je een hesje geeft, accepteren we het als papier. Nu, nadat ik zes lussen op deze manier recht heb gebreid, breien we een rij recht vanaf de voorkant en een rij vanaf de achterkant voordat we je opzetten. Laten we nu al onze lussen recht van de voorkant naar het einde van deze ene rij breien. Ja, ik zal alle lussen breien en breien. si we breien recht tot het einde van het breiwerk, we breien alles behalve de laatste 6 lussen vanaf de achterkant van het breiwerk. kijk naar onze rand pat stitch, het gaat verder als een harosha en ik bond mijn kaneeldraad onder 7 lussen op deze manier, laten we nu naar het cesa-gedeelte gaan door onze zes groene harosha’s met ons twee te breien, allereerst wat doen we we breien zes lussen met onze groene draad 15 Ik laat de onderste en groene draad in mijn hand, ik neem mijn kaneeldraad en de groene draad Door eroverheen te slaan, brei ik alle lussen recht tot het einde van de rij, als we gaan aan de achterkant van dit breiwerk, we zullen opnieuw breien behalve de laatste zes lussen van alle lussen, vrienden, we zullen alle 3 de rijen opnieuw op deze manier breien en we breien opnieuw 4 rijen vanaf de achterkant, dus in totaal hebben we liet onze kaneeldraad 4 rechte rijen naar voren vallen. Nu komen al deze gerechten uit de achterkant van het breiwerk dat ik hier heb gebreid Laten we onze lussen in omgekeerde volgorde breien, laten we beginnen, ik kocht de eerste lus zonder te breien, ik brei het binnenstebuiten, schrijf in, laten we breien tot alles Ja, ik brei de omgekeerde lussen, ik laat mijn harosha-draad, sorry, ik laat de kaneeldraad, ik laat mijn groene draad van de kaneeldraad. Ja, we zijn ons touw aan het spannen, nu zullen we het nog een keer doen, dus we zullen een rij van voren en een rij van achteren breien, hier, vrienden, vergeet niet ons touw op deze of deze plek over te steken zal openen. Laten we nu onze beide rijen breien, als er in totaal 4 rijen aan de voorkant zijn, laten we elkaar weer ontmoeten Ja 4 rijen kijk, we hebben de platte breimuziek laten vallen, nu gaan we verder met ons groene garen, ten eerste, ik brei er zes ajourzoomlussen, deze is dood met twee of drie kaneel. Kijk, nu verwijder ik deze vierde lus 1234, dus kijk, ik heb hier vier kaneel gebreid. Ik draag een groene lus. Dus vijf tot vier van hen gaan allemaal onder de opblaasbare kaneellussen plus een vijf ik brei allemaal samen een twee drie ik brei een twee drie weer ik verwijder de vierde drie vier en de groene lus en brei dit allemaal weer samen ik brei 1 2 3 lussen ertussen ik brei mijn vierde lus zet op de groene lus je kunt ze allemaal op de spies krijgen zo zie dit allemaal bij elkaar Ik brei weer 1 2 3 steken Ik verwijder de vierde steek abonneer inschrijf ik neem deze groen steek en mijn andere vier garens op de naald zo en brei ze allemaal samen nu gaan we zo verder 1 2 3 4 ik schroef mijn steek uit de spies dit en kaneeldraadjes met groen voedsel trek ik aan en brei ze allemaal, Ik brei er een of twee, ik haal de vierde steek van de naald en trek deze eruit en doe mijn groene steek aan en zet al deze steken in de laatste Sushi en brei ze allemaal recht en brei de resterende steken, brei ik de laatste steek achteruit. Kijk jongens, dit is de eerste rij van onze serie nu met kaneel. we zullen eindigen en ik draai naar de achterkant van het breiwerk, ik brei alles behalve de laatste 6 lussen binnenstebuiten. Ik heb mijn rij voltooid door zes lussen recht te breien, laten we nu hier breien jongens, laten we de laatste zes recht breien en elkaar weer ontmoeten ja vrienden nu heb ik de witte draad als Pardon-crème hier weer vastgebonden, ik begin met het breien van 7 lussen onder en de zijdelingse vaste lussen 3 4 5 en 6 Ik heb 6 lussen groen gebreid Ik laat mijn garen liggen, ik neem mijn crèmekleurige garen in mijn hand door over het groen te springen. Nu neem ik de eerste steek zonder te breien en brei er een, ik neem er een zonder te breien. Dit kostte er een. Hij nam er een die ik hier heb gebreid. We moeten er een op de Resist laten vallen. Dus aan het begin breiden we de zus van een persoon voordat we gingen breien, kijk, we breiden er meteen zes. Nu kochten we er een zonder te breien, ik koop er een zonder te breien, ik brei er een zonder te breien, ik brei er een zonder het weg te geven, en ik brei er een, ik kocht er een, ik breide er een, ik kocht er een, ik breide er een, laten we eens kijken op deze manier Laten we geen fouten maken, als je zegt dat je hier moet vallen, let dan op het einde van de vizra. Door dit te doen, breien we er maar één en krijgen we er één. Ik heb mijn laatste steek achterstevoren gebreid. zie naamgenoot ja, nu nemen we de eerste lus van de achterkant van het breiwerk zonder het te breien Hier weer breien we onze crème lussen plat, ik trek het garen op zijn kant, ik neem de groene lussen opgeblazen, ik gaf het touw naar de bodem , Ik heb recht gebreid, ik heb een trekje genomen, ik heb gewoon de crème lusjes gebreid zonder de groene schotels opnieuw te breien, ik ben op de achterkant van dit breiwerk en de eerste Is onze rij klaar, je ontwerpen? Ja, dit is crème, ik heb mijn steek genomen. Nu heb ik de crème verlaten, ik neem mijn groene garen en ik weet of ik zes stevige zijlussen heb door het aan de onderkant te geven. Ja, vrienden, we hebben deze rij af, nu hebben we onze eerste rij van twee rijen groene breimuziek gemaakt, één rij vanaf de voorkant, om onze nieuwe rij te maken. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . we gaan een rij achteruit breien, recht van achteren. Nu ben ik hier aan het breien, je kent de laatste zes gerechten, je kent de laatste 6 steken hier aan het begin en in de bocht, de laatste 6 steken zijn harosha. Nu brei ik alle gerechten vanaf de rechte achterkant, behalve de laatste 6 steken tot het einde van de rij en ik kom weer, vrienden. Ja vrienden met mijn groene garen ik brei het platte water van de voorkant hier k van de achterkant Ik heb achteruit gebreid en gegeten, we hebben harasso gebreid en de afstand gebreid voor mijn tweede patroonrij, nu hier weer, we beginnen onze breimuziek kaneel touw op dezelfde manier, we zullen sterven, laten we onze video opnemen tot aan dat deel, ik herhaal, het patroon is op deze manier gemaakt, vrienden, na hier en daar gebreid te hebben, schiet de video hier opnieuw als degenen die het niet begrijpen ik ik vraag je patroon, laten we doorgaan met breien Nu ben ik dood, ik ben een beetje aan het breien en ik kom weer Als je ja zegt, vrienden, kijk, het gaat zo verder, het gaat zo verder, je kunt evalueer alle resterende kaneelglazuren in je hand voor Annuleren, je krijgt nog steeds goede resultaten, je kunt de room en groen constant houden en je kunt de kleuren van de kaneel veranderen, mijn vrienden. Ja, dit is ons model, vrienden, als we het op de achterkant laten zien, is het zo en als we het van de voorkant bekijken, is het een mooi model met reliëf, maar ik hoop dat je het leuk vindt, ik zou heel blij als je niet vergeet je te abonneren op mijn kanaal en de hersens te steunen, ik hoop dat een andere vertelling een andere is vi zie je op de deo

pas goed op jezelf vaarwel

admin

Bir cevap yazın