voor beginners Heel anders heel makkelijk dekenvest breipatroon uitleg 🎉breien haken

voor beginners Heel anders heel makkelijk dekenvest breipatroon uitleg 🎉breien haken

Heel anders heel makkelijk dekenvest breipatroon uitleg 🎉breien hakenHallo vrienden, welkom op mijn kanaal. Vandaag zal ik proberen u te vertellen over een van onze nieuwe modellen. Veel plezier. Een gratis naar mijn kanaal…
Hallo allemaal, de ingenieuze vlechten van Tülay, welkom op mijn YouTube-kanaal Vrienden, ons model van vandaag is prachtig, deze kleur is zo’n mooi model ik zal beginnen met Ne Green babywol, het is een heel gemakkelijk model waarmee je allerlei soorten vlechten kunt maken met Z-adaptive hoop ik dat u het ook leuk zult vinden. Wat doe jij? Ik zit nu onder de camera. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ik zal een drie en een halve maat naald gebruiken voor comfort, mijn garen is gericht op de baby, maar aan het einde van de video zal ik je dit breiwerk laten zien dat we hebben gemaakt met een nummer vijf naald. Dus ik zal een nummer 5 maken van hetzelfde model en ik zal het met jullie allebei delen. Ja, als je je niet op mijn kanaal abonneert, vergeet dan niet op de vind-ik-leuk-knop te drukken en een reactie te plaatsen als je mijn video’s leuk vindt, als je je niet op mijn kanaal abonneert. Het maakt niet uit hoeveel steken u wilt, u kunt het aantal steken krijgen dat u wilt. Omdat ik een kleine uitleg zal geven, begin ik meteen met een paar steken. Je kunt het aantal steken dat je hebt aanpassen aan het breiwerk dat je gaat maken, zoals ik al zei, is het een heel gemakkelijk en erg elegant model? Ja 2 4 6 8 10 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 14? Ja Zoveel lussen zijn genoeg voor mij. Laten we voor een korte uitleg beginnen met het bouwen van ons model. Ja, laten we een omgekeerde brei maken voor de eerste rij. Heb ik de eerste lus recht gebreid dit volgende recht dit omgekeerde dit recht deze omgekeerde recht tot het einde van de rij Laten we verder gaan in dit model, zodat er geen krullen zijn, ik begin meteen in een omgekeerde rechte, je kunt er elastiek onder maken het breien volgens het breiwerk dat u gaat doen, kunt u ook het elastiek op deze manier maken, u kunt beginnen met breien in een omgekeerde rechte volgorde. Abonneren? Ja, zo hebben we onze eerste rij gemaakt. we zijn momenteel op de achterkant van ons model door een omgekeerde flat te breien, we zullen dit model hier instellen ja Nu vrienden kena Ik heb de r-lus gekocht zonder te breien. Nu gaan we het vergroten, niet op deze manier, niet vanaf de onderkant, maar vanaf de bovenkant, kijk, neem de draad van de bovenkant zo, neem de volgende lus zonder te breien, neem hem van de bovenkant, zie onze fles, kijk, we houden het zo vast, ik kocht er een zonder te breien, ik wikkelde er een in de volgende, ik kocht het zonder de volgende te breien. We doen de rij ook op deze manier, maar we hebben het allemaal ingepakt, dus ik kocht er een zonder te breien. Ik nam er een zonder te breien. Ik nam er een zonder te breien. Ik nam het zonder te breien. Ik nam de andere naald zonder deze te breien. Ik nam de andere naald zonder te breien. Laten we aandacht besteden aan deze verpakking. Het moet op deze manier. Dit is hoe ik het kreeg zonder te breien, ik kreeg het zonder te breien. Ik nam het van de zijkant en ik nam de zijlus zonder de maag te breien, ziet er goed uit. We hebben één lus op elk van de lussen, ja, nu zijn we op het maangezicht, we zijn in de tweede rij, dat wil zeggen, we zijn in de tweede rij van de modelopstelling. Heb ik de randlus genomen zonder hem te breien? kijk naar de lus die ik heb omwikkeld met deze volgende lus hij staat bovenaan, we breien er twee in één recht, deze weer, we breien er twee in één recht, dit is een lus Ayla, we breien de lus die ik heb gekocht zonder hem te zien, zo is hij daar, dus op de tweede rij van ons model, evenals aan de voorkant, breiden we de hele lus en de lus en de lus die ik beide aan elkaar heb gebreid. Ik brei het door een pauze te nemen. We deden het zoals het verhogen van het een rij geleden. Wij hebben ze altijd gebruikt. Nu nemen we ze twee als één en verminderen het aantal lussen tot hetzelfde aantal, en ik kocht destijds een cassini. Op dezelfde manier breien we recht door ze samen te nemen, dus er is alleen in dit model, we breien alleen aan de voorkant en aan de achterkant Kijk, het model begon zichzelf te laten zien. Is het een zijlus? Ik heb het recht gebreid, ja, nu zullen we hier hetzelfde doen, ik nam dit bijgerecht zonder te breien en ik vul een touw. Kijk, ik nam de volgende lus zonder hem te breien, ik wikkelde hem zo, ik nam hem zonder te breien, ik wikkelde hem op deze manier Welk gerecht kocht ik zonder te breien? Kwam ik zo rond? Vrienden, deze modelopstelling We doen het op deze manier op de achterkant. We breien deze lus en de lus recht op het gezicht. Zo simpel is het, ik zal het zo laten zien, ik heb het gekocht zonder te breien, als ik de randlus krijg, breng ik mijn draad naar voren vanuit het midden en ik neem de randlus, hij blijft eerst hier, zie ik let er op. Als we veel werk hebben, ziet het model er beter uit, maar omdat ik het niet onder de camera kon doen met een dikke naald, zei ik dat ik het op deze manier laat zien. Daarna breide ik de randlus die ik zal laten zien met nummer 5 opnieuw, ik breide de zijlus opnieuw, door ze samen te nemen, breide ik de volgende. Kijk, ik brei de lussen door ze zo recht te nemen, en ik brei zowel de lussen als de andere lussen, de een op de ander, als we ernaar kijken, breien we ze recht zonder ze te verschuiven. LOL Het is een heel mooi model als omslagdoek in babyvestjes, damesvestjes, als dekentje, het is erg handig, maar ik hoop dat jij dat ook zult doen. je vindt het leuk, je doet het met mij, geef je likes en reacties. Moet ik toevoegen? Ja, ik ben aan het einde gekomen door ze allemaal te breien, ik heb de zijlus op de buik gebreid, we hebben deze rij voltooid, schrijf je zo in, nu zijn we op de achterkant, laat me je wat meer laten zien. Ik nam de opzet van het model zonder de zijlus te breien. Kijk, we doen onze verpakking zo, niet van onderaf, maar van bovenaf door onze fles door te geven aan de volgende. Ik nam de lus zonder hem te breien Ik neem hem op mijn zij, neem ik hem zonder de zijlus te breien? Ja, het denkmodel begint zich te vormen, laat me het duidelijker laten zien ja laten we nu deze rij ook doen, dit is waarschijnlijk begrepen. Ik heb gebreid zeg hallo en deze rij en allemaal Door 22 te nemen, breien we de lus die we allebei hebben gebreid en gebreid, abonneren inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven Ik ben aan het einde van deze rij gekomen Ja, we breien onze lus op de voorkant van dit model, we hebben de zijlus op de buik gebreid, we hebben het model drie keer gebouwd Ik heb je drie keer laten zien

Ik hoop dat het werd begrepen dat het zo werd begrepen. Ons model is een dichter van achteren, ja, nu zullen ik en ik je laten zien wat we met die andere dikke naald hebben gedaan. Ja, kijk, ik heb dit gebreid met naald vijf. Hij past niet onder de camera. dikke spies Het zag er natuurlijk prominenter uit, maar het lijkt erop dat dit de manier is waarop we ons modelbord hebben verteld, moet ik je deze kant laten zien, deze kant, deze kant, laat me je dit van dichtbij laten zien, dit, dit, dit manier, dit, dit, dit, dit, dit, deze manier, laat me je zo nader laten zien, ja, ik hoop dat je het leuk vindt. Dit is de achterkant, maar het lijkt op een harosha. Is de rugmaat ook de lussen die zijwaarts staan ​​Ja vrienden, dit is ons model, ik hoop dat jullie het ook leuk vinden

admin

Bir cevap yazın