voor beginners Herstel een trui: die verdomde gaten! | De stijlstapel #10

voor beginners  Herstel een trui: die verdomde gaten!  |  De stijlstapel #10

Herstel een trui: die verdomde gaten! | De stijlstapel #10Ik heb nogal wat punny-namen bedacht voor deze titel. Degenen die de snit niet hebben gehaald: – De onheilige trui – Stoppen is een heel leuk GAT! – Heilige trui gaten …
In de hoek van mijn naaikamer staat een doos. De inhoud van deze doos heeft lange tijd geen daglicht gezien. Veel hobbyisten zullen zo’n doos kennen, in alle variaties: Er is de constant groeiende misvormde stapel die onder de bureau, het monster onder het bed van de spullen die in vacuümzakken waren verpakt en naar de garage waren gebracht in de hoop er nooit meer mee te maken te hebben dat, mijn vrienden, is de stapel onafgemaakte naaiprojecten, het deel dat ik heb getrokken uit de doos vandaag is – oh jee, kijk eens, waarom is de doos niet geleegd ?! Ik moet stoppen met het toevoegen van nieuwe! Hoe dan ook, ik kocht deze ongelooflijk mooie trui vorige week bij een kringloopwinkel voor ongeveer een dollar – KIJK OP DE MOUWEN – helaas heeft hij een paar gaatjes, dus hij is waarschijnlijk in de kringloopwinkel beland. gaten in gebreide stoffen zoals deze, wat ik nodig heb is garen in een kleur die past bij het kapotte deel, een naald en iets kleins, rond, waar ik het onderdeel overheen kan zetten – bijv. een waterfles Het werkt als het onderdeel dat is er eigenlijk voor bedoeld, dat heet een opvulei "Ik weet zeker dat wat ik je laat zien sowieso geen echte plug is, maar zo heb ik het altijd gedaan"

Maar iets dat de vorm heeft van de fles werkt net zo goed eerst rijg ik de draad in de naald, verdubbel het en maak een paar knopen aan het einde, dan keer ik de trui binnenstebuiten en doe ik eerst het gat met de opening over de fles een keer rond de rand van het gat, dit doe ik door de naald op en neer te bewegen door de bestaande steken van de stof, waardoor het stoppen van het gat later bijna onzichtbaar wordt, als ik eenmaal rondom heb genaaid, naai ik een soort raster door het gat en trek het voorzichtig strak dit is het eerste deel, waar ik door het gat naai, de naald op en neer door de stof bewegen zoals hier te zien Ik trek de draad helemaal door, en doe dan hetzelfde in de andere richting herhaal ik dit totdat ik door het hele gat heb genaaid. Het gaatje zal zeker minder zichtbaar zijn! om het gaatje helemaal te laten verdwijnen beweeg ik nu de naald over en onder het gaatje, zoals hier te zien is. Dus ik ga naar boven en dan naar beneden, ik verplaats de naald over de plaats waar het gat was! als het gaatje helemaal dicht is leg ik een knoop aan het uiteinde van de draad, dit doe ik door de naald onder een van de steken op de achterkant te schuiven en aan de draad te trekken tot er nog maar een klein lusje over is, zoals hier, en dan Ik steek de naald door deze lus en trek de draad erdoor om een ​​knoop te maken dat herhaalde ik een paar keer om de knoop iets groter te maken en dan knip ik de overgebleven draad af en het gaatje is dicht! Draai de trui met de goede kant naar buiten en je kunt nauwelijks zien dat er een gat in zat. Ik ben dol op deze trui en die grote mouwen in jaren 70-stijl! Ik kijk er echt naar uit om het onderweg te dragen. Trouwens, als je er interesse in hebt "Tweedehands Lookbook" zien? Ik heb de laatste tijd een aantal geweldige tweedehands aankopen gedaan en zou het niet erg vinden om ze te laten zien in een outfitvideo. Ik heb vorig jaar wat lookbooks gemaakt en deze zijn echt leuk om te filmen! Dus laat het me weten! bedankt voor het kijken! Ik hoop dat je iets hebt geleerd en ik zie jullie allemaal in mijn volgende video! Doei! Bedankt aan al mijn Patreon-supporters die me hebben geholpen deze video’s mogelijk te maken! Om mij te steunen bij Patreon, ga naar patreoncom / annikavictoria

admin

Bir cevap yazın