voor beginners het Harry Styles schapentrui vest breien 🐑❤️

voor beginners het Harry Styles schapentrui vest breien 🐑❤️

het Harry Styles schapentrui vest breien 🐑❤️Hallo mijn mede-oma’s, heel erg bedankt voor het kijken! Ik ben al zo lang geobsedeerd door dit Harry Styles sweatervest en nu ik …
hallo mijn naam is lisa en ik hou van haken en breien veel dingen en werd mijn lockdown-verslaving en nu kan ik gewoon niet stoppen en voor de langste tijd ooit ben ik echt geobsedeerd geweest door deze harry-stijlen gucci ik ​​denk dat truien jongens met goedkoop aan het en ik vond het zo leuk dat ik besloot het zelf te maken en dit is het eindresultaat ik draag het nu al en het is verdomd 30 graden celsius hier in amsterdam het is waanzinnig heet en oh ik brand maar ik wilde het film deze intro dus ik lijd voor jullie heel erg bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige video en ik zal zeker meer haak- en breivideo’s maken eh ja laten we beginnen de materialen die ik heb gebruikt zijn denk ik dat ik gebruik op het einde zes strengen hiervan zijn druppels alaska ik heb de verpakking niet meer uh ik gebruik vijf millimeter rondbreinaalden en vier millimeter rondbreinaalden en ik gebruik ook een tapijtnaald om de vorm te maken in dubbele stiksels en voor het wit van de van de sh eep ik gebruik um diablo haar en ik gebruikte destijds vier lokken hallo jongens, dus ik hoop dat het goed met jullie gaat, vooral in deze pandemische situatie die hopelijk heel snel voorbij is en in deze video ben ik naast me de hele tijd geobsedeerd door monoskin-muziek en Harry verkoopt natuurlijk omdat hij de reden is achter deze video ik zal je niet laten zien hoe ik het sweatervest heb gebreid omdat ik een patroon van iemand anders heb gebruikt het was van mijn favoriete dingen breigoed het is het vest nummer één ik zal het hieronder linken en ik zal ook een heel goede alternatieve video linken die helemaal gratis is over een trui-bericht je kunt het ook doen het is dag ik weet niet welke dag het is wat dinsdag is maar ik ben deze opnieuw begonnen omdat ik uiteindelijk een ander patroon heb gebruikt dat had ik liever, dus ik ben opnieuw begonnen en dit is als de achterkant en ik denk dat je daarna in een ronde moet breien, maar daar ben ik niet zo zeker van, ik zit midden in de examenweek en ik ben erg gestrest en ik moet veel dingen doen, maar ik probeer het stil te houdenmoet gewoon ik weet het heb een pauze en heb geen totale inzinking heb een pauze in plaats van een inzinking ja en tot nu toe is het best leuk ja ik weet niet echt wat ik anders moet zeggen behalve dat ik hoop gewoon dat opnieuw maat is altijd een probleem het is een beetje gek het soort dingen dat het leven naar je gooit ik heb nooit geweten dat ik me zo veilig in je armen zou voelen nu ben je alles wat ik nodig heb het duurde niet lang voordat ik wist dat ik voor jou en jou viel had mijn hart zo snel als de seizoenen veranderden mijn hart was gestolen delen van mij die waren omdat ik weet dat het patroon een aantal technieken gebruikte die ik niet gewend was en je ziet me ook de hele tijd schakelen tussen continentaal breien en niet-continentaal breien, gewoon omdat ik dat het gemakkelijkst vind om te doen, maar op dit moment begin ik me steeds meer op mijn gemak te voelen met continentaal breien en het gaat gewoon zoveel sneller, vooral als je in de rondte werkt. Welkom in mijn erg rommelige keuken, maar ik heb de uh dit is de achterkant van het vest dat ik gisteren afmaakte het breien eh het is nu gewoon een effen blauw gebreid truivest. Het kostte me behoorlijk veel tijd om het te maken omdat het een aantal technieken gebruikte die ik voorheen niet wist en op rondbreinaalden werkte, maar als je eenmaal in de rondte bent breit heel snel en snel dus dat is eigenlijk best goed en nu is het tijd om de schapen te maken ik zal dit doen door te dupliceren ik heb deze techniek eigenlijk nog nooit eerder gebruikt en op dit moment weet ik niet zeker of ik de juiste beslissing heb genomen om het zo te doen, maar ik dacht dat het gemakkelijker zou zijn om het in dubbele steken te doen in plaats van terwijl ik de trui aan het breien was, dus we zullen zien en er zijn natuurlijk, zoals altijd, overal losse eindjes, ik zal er gewoon in weven aan het einde het is de de volgende dag is mijn kamer een nog grotere puinhoop dan gisteren maar ik heb een schaap klaar uh het was het kostte me een tijdje om erachter te komen hoe de schapen te maken maar het eerste schaap is nu klaar het zal niet perfect lijken op harry stijlen gucci trui vest omdat ik dit niet echt kon vinden het juiste patroon ervoor en ik ben niet zo bekwaam dat ik het zo kan maken, maar ik denk dat het er heel schattig uit gaat zien en ik zal gewoon doorgaan en ik zal je laten zien hoe ik dit allereerste schattige schaap heb gemaakt dat hij misschien heeft om een ​​naam te hebben ik zal een naam bedenken voor mijn baby schaap had een schilder kunnen zijn had in plaats daarvan rechten kunnen studeren jij wilt mijn penseel jij bent mijn leerplan had een zeeman kunnen zijn in plaats daarvan had ik een mijl gezakt om te komen waar je bent ik zag je op Leicester Square dacht aan je onder de douche ik speelde om je daar te zien staan ​​en gaf je alle kracht je zegt dat ze een kunstwerk is je haalt haar op van school maar ze pijpt je kijk niet naar ze oh ze zien er zo schattig uit ik hou al van ze mijn baby schaapjes zo ik heb nu wat meer schapen nodig ik heb bijna een zeven gedaan en ik zal je in een beetje laten zien hoe ik doe het omdat ik eerst zelf aan de techniek wilde wennen voordat ik het probeerde te laten zien omdat ik heb nog nooit dubbele steken gemaakt en ik hou van de manier waarop ze eruit komen het kost nogal wat tijd om het te doen, maar het is heel therapeutisch om te doen, dus dat vind ik niet erg en nu ben ik aan het uitzoeken zoals wat is de beste manier om dit te doen en ik denk dat ik op dit punt ook redelijk vertrouwd ben met de techniek, dus ja, dit is hoe de schapen er nu uitzien, van dichtbij kun je zien dat het een beetje is

op sommige punten rommelig maar van ver ziet het er echt heel schattig uit ook gisteren kreeg ik zo’n ding voor babyplantjes van een van mijn buren en ik vind het zo schattig ik heb er nu alle kleine babyplantjes in gezet zodat ze kunnen groeien en ik weet het niet ik vind het gewoon geweldig kijk naar ze al mijn baby plantjes en ik heb nog ruimte voor meer oke ik zal proberen en kijken of ik kan uitleggen hoe ik het doe uh de manier waarop ik de schapen maak um ik zal nu zetten in het scherm het soort patroon dat ik gebruik beide voor zoals hun spiegel, ze zijn hetzelfde, maar ze zijn gespiegeld, maar ik zal ze nu in het scherm plaatsen zodat je kunt pauzeren als je het opnieuw wilt maken ik heb dit patroon van um gebruikt nog een tutorial, het is niet in het Engels, maar ze hebben ook het Harry Styles-schapensweater-vest gemaakt, dus ik gebruik het van hen, dus een grote dank aan die tutorial en ik zal die tutorial ook hieronder linken natuurlijk oh mijn god ik ben vind het erg leuk om dit te typen, maar ik zal proberen uit te leggen hoe ik de dubbele steek doe, want zoals je daar ziet a re deze um kleine v’s overal wachten ik zoom in en elke vi doe door dubbele steken ik zal ook een tutorial over dubbele steken linken zodat het gemakkelijker te volgen is, maar ik zal u laten zien bij de volgende, dus oké, laat me gewoon afmaken dit specifieke steekvoorbeeld nu wil ik dit v hier doen dus ik ga eronder hier eronder dan ga ik helemaal door en dan ga ik naar de v hierboven zoals net boven hier zo trek het erdoor en dan ga je weer terug op dezelfde v-plek eronder denk ik dat dit niet echt duidelijk is, maar ik zal een dubbele steek-tutorial hieronder linken en ik zal ook opschrijven zoals het hele patroon dat ik voor de schapen heb gebruikt en de afstanden die ik tussen hen aanhoud natuurlijk jij als je het in een groter of kleiner formaat maakt, wil je misschien minder of meer schapen doen en je zou ook kunnen proberen ze beter te maken, maar als beginner weet ik niet zeker hoe ik dat op een goede manier moet doen, dus het is een beetje zoals borduren, het is heel gemakkelijk om te doen, maar het kost veel tijd ming en je moet wat rekenwerk doen en het belangrijkste is dat je de juiste spanning houdt, want zoals je kunt zien als ik goed zie, kun je het niet echt zo duidelijk zien, maar als ik het heel strak trek, begint het te zie er heel vreemd uit, dus je moet overal dezelfde spanning houden en dat is nog een schaap dat daarboven een beetje los zit en haar hier is een close-up en dit is wat ik bedoelde met al die kleine zoals je ziet ik ben nog steeds niet de beste in dubbel naaien en de juiste spanning hebben, maar ik denk dat van een beetje verder weg hier mijn camera-batterij is van een beetje verder weg het ziet er goed uit alsof ik dit deel hier niet zo leuk vind en ik heb een beetje gemaakt fout hier ook, maar ik denk dat het van ver weg er best mooi uitziet eh dus ja met de kleine v’s ik bedoel zoals elke steek heeft zoals deze kleine v zoals dat zwart en wit um dus ja ik ben klaar met alles nu dit is de eindresultaat ik heb eigenlijk nooit een naam bedacht voor het eerste schaap dus als je een naam hebt mag je het me laten weten en dan mag je de schapen weer samen in mijn spiegel noemen dat is natuurlijk erg vies dit is een laatste overzicht van hoe het eruit ziet het is vrij kort eh er zijn mouwen een aantal schapen zijn afgeknipt in de helft kun je natuurlijk um zien en ik zal je natuurlijk ook nog een close-up laten zien, maar ik ben erg blij met de resultaten en ja ik vind het heel erg schattig het heeft veel tijd gekost maar ik bedoel elk kneedproject doet het dus het is helemaal niet iets nieuws voor mij ik heb de achterkant niet gedaan het spijt me je kunt het zien het is nog steeds gewoon blauw voor nu ik vind het niet erg misschien als ik over een paar weken heb nieuwe motivatie om weer aan dit project te werken misschien zal ik tegen die tijd ook de achterkant doen maar voor nu is dit goed genoeg en het is nu toch zomer dus ik zal het waarschijnlijk niet zo veel dragen in de paar maanden die nog komen maar ik kan niet wachten om het vaker te dragen, want ik vind het heel erg schattig geworden ik hou ervan om het te maken het was zo’n leuke techniek ique en het was helemaal niet zo moeilijk en ik hoop echt dat je ook besluit om coole, zeer dure items te maken die je leuk vindt en als je dat doet, laat het me dan natuurlijk weten en stuur het naar me op instagram of in de reacties hieronder natuurlijk heel erg bedankt voor het kijken en tot de volgende keer

admin

Bir cevap yazın