voor beginners Het lichaam verdelen en okselsteken aanbrengen voor truien van boven naar beneden

voor beginners Het lichaam verdelen en okselsteken aanbrengen voor truien van boven naar beneden

Het lichaam verdelen en okselsteken aanbrengen voor truien van boven naar benedenLeer hoe u het juk verdeelt, de mouwsteken vasthoudt en de opgezette kabel gebruikt om de okselsteken op te zetten voor een top-down trui. Uitgelicht in deze tutorial…
hoi ik ben Ellen van de chili dog en ik heb zojuist het juk van mijn Wallflower-trui voltooid. Deze trui heeft van boven naar beneden gewerkt en voordat ik het lijf van mijn trui brei, ga ik je leren hoe je het lichaam kunt verdelen door het plaatsen de mouwsteken op afvalgaren en, nog belangrijker, hoe je de steken opzet bij de onderarm van de trui laten we beginnen Ik heb over de voorkant van mijn trui gewerkt tot het punt waar het patroon me opdraagt ​​om deze mouwsteken op een stuk te zetten van afvalgaren en het hele idee hierachter is dat je deze levende mouwsteken uit de weg wilt houden, zodat je ze kunt oppakken en later kunt bewerken nadat het lichaam van de trui is voltooid en het proces erg lijkt op het zetten een reddingslijn door steken het is belangrijk dat je een glad afvalgaren gebruikt dat niet gaat vervilten in je werk en het is handig om nu vaak een contrasterende kleur te gebruiken als ik reddingslijnen maak Ik gebruik tandzijde of een dun katoenen garen om in de reddingslijn omdat gebruik dan zal het mijn steken helemaal niet uitrekken terwijl ik ze aan het werk ben, maar als ik steken zet om de garenhouder te verspillen, gebruik ik over het algemeen graag iets dat net een beetje dikker is, maar toch is het een glad garen dat niet gaat om in mijn werk te vilten, dus zoals je kunt zien, heb ik mijn afvalgaren al op een garennaald geregen en nu wil ik deze steken gewoon laten glijden zonder ze op dit stuk afvalgaren te draaien, zodat u uw garennaald averechts door de steken steekt dus je draait ze helemaal niet en je gaat gewoon evenwijdig aan de breinaalden door de steken en je kunt elke steek van je breinaald laten vallen terwijl je ze overbrengt naar het afvalgaren, dus ik ga gewoon averechts recht door het midden en trek ze van mijn naald en plaats ze op mijn taillegarenhouder, dus ik werk gewoon over en maak dit af als al je afvalgaren erop zit – of door je steken, je kunt gewoon trekken die garennaald door en dan kun je de garennaald hier van het garen halen en mijn stretchsteken eruit trekken, dus nu zitten al mijn mouwsteken op dit stuk afvalgaren ik ga het afvalgaren afknippen en laat vrij royale staarten aan elke kant achter omdat ik niet wil dat het per ongeluk terug door de steken glipt en dan omdat ik niet wil dat het dit afvalgaren verliest en het uit deze steken laat komen of het zal beginnen te ontrafelen, dus terwijl ik in het lichaam werk van mijn trui is het belangrijk dat deze goed vast zit dus ik ga hier gewoon een klein knoopje leggen en dit zorgt er gewoon voor dat er geen manier is dat dat afvalgaren door de steken kan worden getrokken ze zijn allemaal mooi en veilig na je mouwsteken worden uit de weg gehouden. Over het algemeen moet je een paar steken opzetten bij de oksels tussen de voorkant en de achterkant van de trui om deze goed te laten passen en er zijn verschillende manieren waarop je okselsteken kunt opzetten die veel mensen leuk vinden het achterste toilet gebruiken p-methode omdat het absoluut de snelste is. Ik gebruik meestal een kabel die wordt opgezet omdat het een iets mooiere rand creëert die dingen gemakkelijker gaat maken en we moeten later steken opnemen als we terug komen om te werken de mouw van de trui een kabel cast on heeft van links naar rechts gewerkt, dus hoewel we in de rondte werken voor onze trui, moeten we de dingen naar de andere kant omdraaien om onze steken op te zetten, dus nu kijken we naar de verkeerde kant van ons werk of de averechte kant van ons werk, dus we gaan ervoor zorgen dat we onze steken weer averechts opzetten. Dit is iets dat later van pas zal komen als we de steken oppakken om aan deze mouw van deze trui te werken, omdat we dat zullen doen t hebben averechte staven aan de rechterkant van ons werk en dat zal de okselovergang tussen het lijf en de mouw een beetje soepeler maken, dus om die eerste steek op te zetten, breng je je rechter werkende naald daar eerst doorheen steek averechts omdat we ga al onze steken averechts opzetten, maak onze nieuwe steek en trek deze door de lus en nu moeten we deze nieuwe steek terugzetten op onze linkernaald en vaak als je een kabel opzet, draai je die steek terwijl je we brengen hem terug en dit zorgt voor een meer uitgesproken en decoratieve opzetrand, maar om het grootste deel van de rand te minimaliseren, aangezien deze zich aan de onderarm van onze trui bevindt, gaan we deze nieuwe steek gewoon op de linkernaald overbrengen zonder hem te draaien op alles en dan de dingen strakker maken dat ik mijn garen daar heb gesplitst dus nu om de resterende steken op te zetten we brengen onze werkende naald tussen twee steken op onze linker naald averechts maak onze nieuwe steek trek hem door de lus breng hem terug zonder hem te draaien en dan draai de dingen aan zodat ik je er nog een kan laten zien breng je werkende naald averechts tussen de twee lussen maak je nieuwe steek trek hem door en breng hem dan terug naar de linker naald zonder hem te draaien en draai hem vast dingen omhoog dus ik ga door met het opzetten van de rest van mijn 14 steken ik heb mijn laatste steek opgezet maar voordat ik hem terug overbreng naar de linker naald ga ik iets net een beetje anders doen I’ ik ga mijn werkgaren nemen en nu is het aan de voorkant van mijn werk Ik ga het tussen mijn twee naalden naar de achterkant van mijn werk brengen en dan mijn steek steeds opnieuw overbrengen je brengt het over zonder te draaien eraan trekken het werken van garen tussen de naalden doet een aantal dingen in de eerste plaats het zorgt ervoor dat deze laatste twee steken niet per ongeluk over elkaar heen springen, wat nog belangrijker is, het zal de spanning tussen je laatste opzetsteek en deze eerste steek die je gaat beginnen minimaliseren breien en dat zorgt ervoor dat deze eerste steek niet uitgerekt wordt als al onze steken zijn opgezet we gaan ons werk omdraaien zodat we weer in de rondte kunnen doorgaan en ik ga ook nog iets anders doen Ik zet 14 steken op en ik moet weten w hier is het midden daarvan. Ik moet daar een markering plaatsen, dus ik ga een markering terug plaatsen zeven steken één twee drie vier vijf zes zeven dus ik ga er gewoon een markering in haken en dat markeert gewoon de zijkant van mijn trui en nogmaals, dit is gewoon iets dat mijn patroon me zegt te doen, want ik moet iets speciaals doen hier aan de zijkant van de trui, dus ik heb mijn markeerstift in het midden en nu zijn we klaar om gewoon door te gaan met breien onze trui dus op dit moment zit het garen aan de voorkant van het werk omdat we het tussen die twee steken door hadden gehaald dus breng het onder de naalden zodat het aan de achterkant zit zodat we verder kunnen breien schuif onze steken omhoog en nu we’ ga gewoon verder en werk aan de achterkant van de trui en als we dan over de achterkant zijn, doe ik hetzelfde aan de andere kant. Ik plaats mijn mouwsteken op een houder en zet dan mijn steken op bij de onderarm aan de andere kant hoop ik dat je het leuk vond om te leren hoe je het lichaam van een top-down trui en zet de okselsteken op en als je deze video hebt gedaan, doe dan een duim omhoog als je klaar bent om deze techniek in een patroon te proberen, ga naar het winkelgedeelte van de Chile dong kalm en zoek mijn muurbloempje trui tot we weer naaien gelukkig breien

admin

Bir cevap yazın