voor beginners Hoe bewaar ik mijn garen

voor beginners Hoe bewaar ik mijn garen

Hoe bewaar ik mijn garenbagoday Leer haken met bagoday crochet op YouTube. Gratis haakpatronen via eenvoudig te volgen haakhandleiding van bagoday crochet. Makkelijk haken voor…
hallo allemaal het is kristal dus ik hoop dat het met iedereen goed gaat en veilig blijft dus vandaag ga ik een korte video maken van een vraag een andere vraag die ik krijg nogal wat mensen willen weten hoe ik mijn garen goed bewaar ik ga om je te laten zien ik heb onlangs de manier veranderd waarop ik mijn garen heb opgeslagen, dus ik zal je laten zien wat ik nu doe onthoud dit is de manier waarop ik het doe uh het betekent niet dat je het op die manier moet doen en er zijn er veel die ik ben er zijn zeker veel manieren waarop je het kunt doen, dus als je het doet als je deze video bekijkt en je garen hebt dat je anders opslaat dan ik, laat me dan weten hoe je het doet in de reacties, want ik ben altijd geïnteresseerd in het horen van nieuwe suggesties die je kent in de garengemeenschap het is goed om elkaar te helpen door nieuwe ideeën aan elkaar voor te stellen, dus ik denk van wel dat het heel belangrijk is dat we allemaal bij elkaar blijven en proberen elkaar zo goed mogelijk te helpen weet je dat deel onze kennis met elkaar anders omdat wat ik hier laat zien misschien anders is dan wat je doet en als je het me vertelt wat je weet weet je ik zou kunnen denken hey dat is een dat is ook een goed idee of je zou kunnen denken hey de mijne is een goed idee dus je weet dat we elkaar op die manier kunnen helpen oke dus ik zal je laten zien wat ik jij normaal ik zou bewaren mijn garen in plastic bakken die ik van Walmart krijg, zoals dit met het deksel erop en natuurlijk eh dit zijn mensen die me dit vroegen uh dit zijn 105 liter bakken ik ben er vrij zeker van dat het de maat is van die hoe dan ook ik krijg ze van walmartcom um dus normaal gesproken zou ik al mijn garen in een draagtas gooien, zelfs als het in een plastic zak als deze zat kijk dat en ik zou ze hier in gooien doe er een deksel op stapel ze op en dat werkte prima voor mij of ik zou het houden op mijn plank daarginds oke dus onlangs begon ik uh te kijken naar verschillende manieren om garen op te slaan en ik denk dat ik een betere manier heb gevonden om het goed te doen het is eigenlijk niet ik denk dat het een betere manier is om het meer te beschermen, dus ik zal het je laten zien wat ik nu doe ik gebruik deze tassen hier deze netzakken die je kunt krijgen als je bestelt bij de wo ol magazijn ze sturen je je tuin in deze netzakken of ik kocht er een aantal van amazon ik denk dat ze ze verkopen op amazon ik kan me niet herinneren hoeveel ze niet erg veel geld zijn maar je kunt ze krijgen die dus ik realiseerde me dat het niet goed is om je garen voor een langere periode in de plastic zakken te houden, dus wat ik heb gedaan, is door al mijn uh-bakken gaan omdat veel van hen vol zitten met garen en plastic zakken en omdat ik zou’ als ik ze niet open zou ik ze gewoon in de zak laten je weet dat ik dacht dat het goed was maar ik weet niet dit garen is zo mooi hoe snel ik dit garen ga gebruiken dus ik wil er zeker van zijn dat het goed blijft zitten als je geïnteresseerd bent, dit is de croft by westshore yorkshire spinners het is sowieso een heel mooi mooi garen genaamd wild shetland ik hou van deze kleine muur dus nu pak ik ze en laad ik deze netzakken met al mijn strengen of bollen garen die ik heb zoiets en ik doe het totdat de tas vol is, dus als mijn tas vol is, zal ik ti e it off zo alleen nu deze tanks zijn beschermd tegen stof eventuele bugs ik heb geen probleem met bugs maar ik weet dat dat een grote kans is met een klein beetje mos kan je niet zelfs jij weet niet eens dat het erin komt je garen en de binnenkant ervan en ik bedoel echt hardcore schade toebrengen aan het of benen en zo het is gewoon smerig je wilt niet dat dat gebeurt, dus het is beschermd tegen het stof elk type vezelvretende insecten en het is nu ook ademend, dus je doet het niet ik hoef me geen zorgen te maken over droogrot of iets dergelijks, dus dat is wat ik doe, dus ik zal er een paar op mijn plank zetten weet je achter me, maar ik wil ze niet allemaal op mijn plank houden want ik heb er veel dus wat ik nu ga doen is ze terugleggen zodra ik al deze netzakken heb gevuld ik stop ze terug in de tas oke dus weer terug hier het is zwaar dit is zwaar het is allemaal vol met wol garen oke dus wat ik zal nu doen, ik neem deze draagtas, je weet wel, breng al mijn garen over in de netzakken en dan zal ik mijn ik netjes opbergen doe de tassen hier terug en ik doe er een deksel op zodat ik mijn bakken kan stapelen, maar voordat ik mijn nettassen hier weer in doe, ga ik op die manier een paar gaten boren in de zijkant aan weerszijden van mijn bakken um het is nog steeds ademend en beschermd tegen veel insecten en ik kan mijn tas gemakkelijk op elkaar stapelen nog iets dat je kunt doen als je niet alles eerst in een nettas wilt doen en je wilt opbergen in bakken die je kan een paar gaten boren zorg ervoor dat je ze in de zijkanten boort, dus als je ze op de bovenkant tekent en je stapelt de gaten worden bedekt, kun je ze in de zijkanten boren en dan kun je wat van die gaaszakken of wat dan ook nemen en je weet heet lijm het aan de binnenkant of wat dan ook en dan zullen de gaten nog steeds bedekt zijn zodat insecten er niet in kunnen komen dat ga ik niet doen ik ga al mijn garen en netzakken erin doen en dan de bakken boren of boren de gaten in de bakken en dan gaaszakken en dan mijn tenen stapelen dat is wat ik vanaf nu ga doen nu weet ik dat dat overdreven lijkt en dat is het waarschijnlijk ook, maar soms denk ik sorry ik doe dingen in het buitensporige zoals dat nee de reden waarom ik denk dat ik het op deze manier ga doen het is veel meer tijdrovend en het is weet je, je weet dat je moet, je moet de netzakken kopen voor niet zoveel geld, maar je moet ze nog steeds kopen en dat soort dingen, maar ik heb de bakken al nu ik geen tenen meer heb ik heb meer nodig ik heb meer nodig bakken, maar hoe dan ook, ik denk dat veel van het garen een deel van het garen dat ik heb ik heb gekocht van kleine breisels zoals noro-garen en echt mooie handgeverfde garens die ik heb stopgezet uh prijzen je weet dat ik een halve prijs kreeg, normaal gesproken yards i zou normaal gesproken niet kopen tenzij ze voor de helft van de prijs waren en ik wil niet dat ze verpest worden ik wil niet eens dat mijn acrylgarens zoals red horse super saver rennen waarom zou het me niet eens schelen als ik heb er drie dollar voor betaald ik wil het echt niet opnieuw moeten kopen en als ik dingen kan doen om het veilig te houden vooravond n als het weinig extra’s betekent, zoals dwangmatige dingen zoals het in een tas doen en dan in een draagtas waarin ik gaten heb geboord, dan ga ik dat doen omdat ik denk dat als je van iets houdt, je alles doet wat je kunt, ook al is het extra en overdreven om het veilig te houden en ervoor te zorgen dat het nog vele jaren meegaat zorg ervoor dat het zo lang mogelijk meegaat en dat is wat ik ga doen dus ja dat is het dus nu in de tas met gaten geboord aan de zijkant aan de binnenkant van een netzak in de opgestapelde tas is beschermd tegen stofbeestjes um vochtigheid het is gewoon uh omdat het ademend is het is nu gewoon beschermd en ik hoef me er geen zorgen over te maken, hoewel ik zou aanraden wat ik niet heb om je zorgen over te maken, maar bewaar je garen nooit in direct zonlicht omdat het kan vervagen. Ik heb veel mensen, denk het niet, maar ik heb wel een raam in deze kamer het is gewoon geblokkeerd Ik heb er een gordijn op en dan verduisterende gordijnen omdat de verlichting van de zon niet goed is voor mijn video’s dus ik eep het geblokkeerd dus ik heb er geen probleem mee dat mijn garen in de zon ligt dat is niet zo dat is hoe ik mijn garen bewaar ik heb zelfs een paar zakjes voor dit, dus ik kan dit gewoon op mijn plank zetten nu het is perfect beschermd geen beestjes komen erin en krijgen baby’s ew er komt geen stof op het zal het helemaal schoon houden en deze wol is volledig ademend dit zijn mooie handgeverfde en toch met de hand geverfde strengen waarvan ik niet weet wanneer ik’ Ik zal ze gaan gebruiken, maar ik zou ze graag nog vele jaren goed willen houden, dus ik hou zo veel van wol, dus het is zo overdreven als het klinkt dat is wat ik doe, dus goed dus als iemand me wil komen helpen omdat ik veel bakken garen heb die ik in netzakken moet doen, ben je van harte welkom om een ​​dagje uit te komen helpen en als je betaling laat ik je zoveel garen mee naar huis nemen als je kunt proppen een van deze bakken iedereen die je wilt behalve garen dat is van mensen die me hebben gegeven ik kan dat niet weggeven nee ik maak maar een grapje ik ben gewoon ik zal het uiteindelijk voor elkaar krijgen dus bedankt iedereen voor het kijken ik hoop dat je vandaag iets hebt geleerd um en onthoud laat me weten wat je doet in het commentaargedeelte oke en ik zie jullie bij mijn volgende video blijf veilig oke doei

admin

Bir cevap yazın