voor beginners Hoe brei je een V-hals Vest deel 1 – Overzicht

voor beginners Hoe brei je een V-hals Vest deel 1 – Overzicht

Hoe brei je een V-hals Vest deel 1 – OverzichtDit patroon is eenvoudig, maar effectief – eerst ga je het lijf breien, dan twee mouwen. Deze worden dan op een paar rondbreinaalden gezet en het juk brengt …
dit is een vest met V-hals dat mijn zoon heel graag gebruikt, ook al is het nu echt heel heet, het is super handig op koude zomerochtenden en -avonden laten we beginnen met een beetje te praten over garen en naalden Ik gebruik een garengewicht dat is 50 gram is gelijk aan 75 meter en dat is hoop ik in termen dat is een beetje meer internationaal volumineus of dik en het is zes tot acht herhalingen per inch de meter die ik gebruik is 10 centimeter keer 10 centimeter of 4 inch keer 4 inch is 19 steken keer 27 rijen nu dood jezelf niet als je de exacte maat niet kunt krijgen het moet gewoon een beetje hetzelfde zijn en dan moet je een beetje wakker zijn als je niet de juiste spanning krijgt dit is omdat het bijna onmogelijk is voor iemand om exact dezelfde spanning te krijgen, maar je probeert nog steeds een beetje hetzelfde te krijgen, dus een opmerking over kinderen en kleding ze groeien als een gek, dus het krijgen van de exacte maat zal waarschijnlijk onmogelijk zijn, maar hier heb ik’ heb je laten zien wat de verschillende maten zijn enje kunt degene kiezen die het dichtst bij het kind staat waarvoor je dit wilt maken, maar ik zal je vertellen dat vooral garen en breien rekbaar zijn en dat kinderen verschillende maten hebben op verschillende tijdstippen per dag soms lijkt het weer zo zoals met de meter doodt jezelf niet om precies hetzelfde te krijgen, de exact juiste maat voor het kind, want het zal over een week of twee weken anders zijn, vooral wanneer je een nieuwe pasgeboren baby krijgt of 6 tot 9 maanden, want ja, ze groeien gewoon en iemand zoals mijn zoon ik ben heel klein geboren dus hij was een heel erg kleine pasgeboren maat en andere mensen die ik ken zijn begonnen met de maat van zes maanden omdat ze hun pasgeborenen waren, was zo groot, dus dit zijn slechts suggesties voor welke leeftijd past vandaag maken we de grootste maat in het patroon omdat mijn zoon een jaar oud is, dus ik wil dit voor hem gebruiken en ik heb patronen voor kinderen bestudeerd en we zouden er een moeten kunnen krijgen, dus drie jaar lang gebruik hiervan maat qua naalden Ik gebruik een vijf punt vijf millimeter, wat een Amerikaanse maat negen is, maar je moet kiezen welke naald je de juiste maat geeft qua naalden je kunt rechte naalden gebruiken voor het lichaam je kunt de pienso-circulaires gebruiken voor de mouwen en je kunt opnieuw de PN’s of circulaires gebruiken om alles aan het einde samen te voegen terwijl ik de pas brei, maar ik ga mijn rondbreinaalden voor alles gebruiken en dat komt omdat ik in Magic Circle brei, dus ik hoef niet te wisselen en voor mij is dat gewoon de het meest comfortabel, maar je moet kiezen welke naalden het meest comfortabel voor je zijn, dus een kort overzicht van het patroon we gaan eerst het lichaam bewerken en we gaan zo plat werken, dan gaan we het breien mouwen en die gaan we breien in de route dan gaan we alles combineren op één rondbreinaald dan maken we de minderingen voor de Lunik en de raglan en dan breien we een kleur bij de hand en we zijn gedaan heel erg bedankt voor het kijken als je wilt wat ik hier doe, abonneer je alsjeblieft en ik wil alleen zeggen dat ik weet dat het een tijdje geleden is dat ik iets heb geüpload, maar ik hoop echt dat dit het nieuwe soort formaat kan zijn Ik wil echt betere patronen maken Ik wil ze hebben getest voordat ik ze aan je uitdeel. Ik zou graag wat patronen krijgen die ik kan verkopen in plaats van weg te geven, omdat ik denk dat met al het werk dat erin is gestopt, ze door jou echt de moeite waard kunnen zijn en natuurlijk gaan de video’s nog steeds door om vrij te zijn, dus dit is gewoon ik heb vloekballen nodig en ik ben een beetje moe van de manier waarop ik de youtubes heb gedaan, dus ik hoop dat je het goed vindt dat ik van richting verander Ik zal nog steeds brei- en haakpatronen maken en tutorials en al die dingen, maar het zal gewoon een beetje anders zijn en ik ga niet zo vaak uploaden omdat ik gewoon wil dat de constante hier beter is, dus abonneer je alsjeblieft volg me op instagram als je dat wilt en anderen ook ik zal hier links zijn Ik heb wat facebook gr oeps dat je welkom bent om mee te doen en ja ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad en ik hoop dat de toekomst beter en helderder zal zijn dat was oubollig ik kan het niet helpen ik heb geen podiumpresentatie bij alle ideeën ik gewoon ik ben gewoon heel goed in het ontmoeten hiervan, het is zo’n beetje

admin

Bir cevap yazın