voor beginners Hoe breit u een beginnerstrui # 6 Taille-afname

voor beginners Hoe breit u een beginnerstrui # 6 Taille-afname

Hoe breit u een beginnerstrui # 6 Taille-afnameTutorial breien samen met stap voor stap hulp om je eerste trui te breien. In deze video nemen we af voor het vormen van de taille.
hallo welkom terug dus vandaag gaan we verder met het verminderen van het afval, dus we gaan het vormgeven van het afval doen, maar voordat we daar op ingaan, wilde ik er een paar die met je zouden praten over een paar dingen, dus allereerst anita hallo Anita heeft er in de commentaren van de video van gisteren vriendelijk op gewezen dat als je genoeg garen op je mouwen hebt, je het eigenlijk gemakkelijker voor je kunt maken om het te passen, dus dat is de moeite waard om te onthouden als je kabel lang genoeg is zodat je niet gaat om een ​​van die hechtingen te verliezen, betekent dat dat als je verder naar beneden komt, je het kunt passen om te zien waarom je het wilt als je de lengte wilt veranderen iets dat de moeite van het vermelden waard is, dus bedankt Anita voor dat ene wilde ik ook met je praten voordat we direct ingaan op deze afnames Ik wil dat je erover nadenkt is dat het juiste voor je is, dus als je naar je patroon kijkt, zie je op pagina vier dat het laat zien hoe de afname binnenkomt en het laat ook zien welke m afmeting het gaat naar beneden neem dus waar ik je vandaag over wilde laten nadenken is welke vorm je lichaam is welke vorm draag je meestal van een trui vind je er een mooi die binnen komt of heb je liever een trui die recht naar beneden gaat de reden waarom ik ‘ m dit erop te wijzen is omdat het aantal steken dat we nu gebruiken precies hetzelfde is als het aantal steken waar we op terug gaan bij de heupomvang, dus als je de voorkeur geeft aan een trui met rechte pijpen, betekent dit dat je dat kunt doen ga gewoon rechtdoor en mis dat gedeelte gewoon en ga gewoon naar de lengtes die je wilt, zodat je de verhogingen niet hoeft te doen het zal niet zijn je moet de wiskunde later uitzoeken het wordt precies hetzelfde aantal steken, dus waar ik het even met je over wil hebben is de lichaamsvorm, op dit moment is de lichaamsvorm een ​​paar, dus ik heb een slechte tekening sorry een kleine speldenknop dan is hij vrij klein aan de bovenkant en dan gaat het allemaal peer- verder naar beneden gevormd hou ik van behoorlijk geschud omdat het snel bovenaan blijft en dan meer en verder naar beneden vier minuten als ik een boxy draag dit dit patroon dat momenteel erg populair is op de ontbrekende podcast die de boxy wordt genoemd als ik een boxy draag, zou ik er groter uitzien omdat ik die vorm ben kwijtgeraakt en dus mijn taille zou zijn dezelfde breedte als mijn heupen waardoor mijn taille er groter uitziet dan hij is, dus ik hou van die vorm Ik hou ervan bij andere mensen, maar ik weet dat het niet het ding is dat ik echt zou dragen, dus als je een andere vorm hebt, dus als je gaat recht naar beneden of als je wat ze noemen een appelvorm hebt die in niets lijkt op een appel laag niveau zou je er nooit mee raden, dus als je meer een appelvorm bent, dan wil ik dat je erover nadenkt, neem deze meting en denk dat is dat maakt het strak om je buik omdat niemand van ons nadruk wil waar we geen nadruk willen dus misschien kun je beter rechter zijn of als het goed voor je komt, zal dat de illusie wekken binnen te komen en dat is het ding dat we willen hebben dat silhouet nou ik wa ik wil dat silhouet niet hebben, maar ik kan niet voor je spreken sorry dus ik wil dat silhouet hebben waar het binnenkomt en naar buiten komt en scheert zodat het de stukjes bedekt Ik wil niet pronken en het licht een beetje op Zondag dus daarom wil ik dat je gewoon in je kledingkast kijkt, nadenkt over de items die je draagt ​​en nadenkt over hoe dit gaat passen en misschien meet en denk: wil ik dat het naar binnen gaat of wil ik dat het een beetje gaat? en niet zo veel, dus je hebt die optie ook, dus je hoeft niet al deze verminderingen te doen, dus ja, ik wilde dat we daarover nadenken, zodat je niet denkt dat de persoon zegt dat afname ik heb een afnemen zolang je aan de andere kant met het juiste aantal steken eindigt, dat is prima, dus als dit een trui met een nauwere pasvorm was, hou ik van de vintage looks waar het strakker gaar is dan vrij vaak zou ik eigenlijk een maat groter gaan na de taille en verhoog meer omdat ik weet dat wat mij rond de borstomvang past, te strak zal zijn rond de heupen en ik wil het niet strak om mijn heupen dus ja, denk daar even over na voordat je begint met breien, want als je iets in een winkel koopt, kun je het terugnemen, we steken er tijd en energie in hierin en ik wil dat dit een trui wordt die je met plezier zult dragen en die je nog lang zult dragen, dus het is de moeite waard om er even een paar minuten over na te denken voordat je besluit verder te gaan, dus als je eenmaal hebt besloten en als je wil je de minderingen doen laten we de camera omdraaien en we beginnen ze te doen oké, dus ik kijk naar het patroon we moeten een steek aan elke kant van de markering verminderen en dan als je naar de bovenkant van deze pagina kijkt, hebben we heb de afgenomen tips het adviseert ons om te werken tot er drie steken over zijn voordat de markeerdraad er twee aan elkaar breit en dan een brei en dan zullen we de markeerder laten glijden en dan aan de andere kant van de markeerder zullen we er een breien brei een brei en geef dat dan door, dus dat is wat we gaan doen voordat we st kunst Ik zou ook willen zeggen dat we deze gaan herhalen en het wordt een maat om te herhalen het is niet hoeveel rijen ik zou adviseren dat je zes markeringen hebt om in het werk te laten zodat je weet waar het is zodat je kunt ofwel hebben deze met de klauwtop zodat je dat kunt zien zodat je het eruit kunt halen het is anders dan normaal alleen een ring het heeft een klauwsluiting aan de bovenkant of als je die nog niet hebt, gewoon een stukje draad met je naald weer en we kunnen die er gewoon losjes in laten en dan eruit halen.Ik zou beide methoden moeten gebruiken, zodat je gaandeweg kunt zien hoe je dit moet gebruiken, maar het is gewoon zo dat je weet hoeveel minderingen je hebt gedaan en waar ze zijn omdat je zien ze misschien niet met dit donzige garen dus laten we verder gaan, dus beginnen we eerst aan het begin van de rij en breien gewoon aan de zijkant sorry, want ik heb de markeringen het gaat botsen op de tafel dus ik zal dit versnellen tot ik bij drie steken voor de markeerdraad kom, oké, dus hier zijn we drie steken b voor de marker dus nu gaan we er twee aan elkaar breien brei één passeer die marker over en dan voor de andere gaan we een slip 1 breien manier zodat je je naald erin steekt alsof je wilt breien, maar dan gewoon slip het eraf brei 1 brei en neem dan degene die je hebt uitgegleden en steek het gewoon over de bovenkant en laat het vallen zodat je nu drie steken hebt, je hebt er twee, dus hier wil je de markeerder vastmaken om te zeggen dat je dit hebt je afname dus ik ga dat gewoon rijgen door een kleine knoop te knopen en voldoende ruimte vrij te laten zodat als ik het later afknip, ik nergens in de buurt van het eigenlijke breien ben en dan gaan we gewoon naar de volgende kant oke dus we zijn weer drie voor de marker dus we gaan er twee samen breien dus ga gewoon door om die twee samen te breien brei er nog een overheen en dan gaan we een slip breien alsof gebreid er een breien en geef dan die uitgeschoven steek door zodat die achter de laatste gebreide steek over de bovenkant gaat en deze keer ga ik gebruiken een van de andere markers om aan te geven waar het is en dan weet ik of je een ander garen hebt, het is misschien gemakkelijker om te zien waar je meerderingen zijn, maar met dit garen is het nogal Pama fudge, dus het is beter om een markeerstift zodat je het weet, dus dat is het, dus gaan we gewoon weer terug naar het begin van de rij, dus als we kijken is dat het patroon om te zien wat we gaan doen, want het is gewoon een repeater, dus daarna staat er elke nog twee keer vier en een halve centimeter, wat betekent dat het in totaal drie keer is, dus we hebben net de eerste keer gedaan, dus tussen die dalingen door ga je gewoon gebreide rondjes maken en daarom wilden we een marker plaatsen waar we

nam af maar als je meet omdat je het anders misschien niet zou kunnen zien dus elke keer zet gewoon een andere marker voor elke drie keer, dus ik ga gewoon doorgaan met breien, wat dan ook, controleer hoe ver je moet gaan voordat je gaat doen de volgende markering en ja we komen terug als je hebt hoeveel steken je nodig hebt dus ik moet terug naar 50150 twee steken en ze gaan de volgende keer terug met de meerderingen dus ik hoop dat je deze video leuk vond en ja het komt eraan zoals je echte trui nu is, zodat we kunnen zien hoe het vorm krijgt dus bedankt dat je met me meedoet eventuele vragen, zoals altijd, zet ze hieronder neer dus wees voorzichtig tot ziens binnenkort een geweldig weekend tot ziens

admin

Bir cevap yazın