voor beginners Hoe breit u een garen over (yo) en garen over naald (yon)

voor beginners Hoe breit u een garen over (yo) en garen over naald (yon)

Hoe breit u een garen over (yo) en garen over naald (yon)Hoe je een omslag breit In deze video laat ik zien hoe je een omslag breit (dit wordt in breipatronen afgekort tot ‘yo’), waar je eigenlijk geen omslag breit.
hallo en welkom om te weten met hannah ik ben hannah we zijn vandaag aan het breien of garen over vandaag hallo welkom vandaag met hannah ik ben hannah ik ben hier met nitinata om je te helpen leren breien op de gemakkelijke manier die we vandaag aan het breien zijn gezien in patronen zoals yo je kunt het ook zien in patronen als garen over naald of yom ik ga je laten zien omslag aan de gebreide kant en de averechte kant ik ga je ook laten zien hoe het eruit ziet na een paar rijen dus hoe de omslagen er in werkelijkheid uitzien in de afgewerkte stof die je hebt gebreid en ik ga je enkele afgewerkte items laten zien die het ook gebruiken en dat zou kunnen helpen verklaren waarom je het in het patroon stopt dat je bent breien dus garen over of garen over naald laten we meteen naar de demo gaan oke in dit voorbeeld je kunt zien dat ik al een aantal garen overs heb gemaakt over garens maken gaten en we gaan ze nu gewoon opnieuw maken wat we soms vergeten misschien met garen overs is dat ze ook een stijgtechniek zijn als het item dat je breit moet toenemen e ze kunnen de omslag ook gebruiken als een toenemende techniek, dus ik ga hier gewoon een beetje over breien, ga gewoon naar het grootste deel van het gebreide garen en laten we hier een meerdering doen, dus dit is een omslag en onthoud dat dit ook een omslagnaald kan worden genoemd, dus we hebben de steken op beide naalden. De omslag vindt altijd plaats tussen de steken in en wat je gaat doen is in feite het garen om de naald verplaatsen zonder de rechternaald erin te bewegen de steek op de linkernaald eerst zodat het garen om de naald gaat alsof je een steek maakt je beweegt het in precies dezelfde richting alsof je een steek maakt dus dan breien we de volgende steek wat we effectief hebben gedaan is een steek gemaakt uit het niets we hebben het gat hier alleen om het te bewijzen eh dat is een omslag dat is een extra steek maken is een gaatje maken wat je kunt doen en dit gebeurt met veel kantpatronen is dat je compenseert voor de extra steek op dezelfde rij of op een andere rij laat me je gewoon laten zien hoe we dat doen op dezelfde rij, dus hier maak ik nog een garen over het garen gaat om de naald alsof ik aan het breien was als ik een steek aan het breien was, maar deze naald zit duidelijk nog niet in een steek dus in plaats van de volgende steek te breien, ga ik de volgende twee steken aan elkaar breien, dus ik heb één steek gemaakt en ik ga de toename verminderen gevolgd door een mindering betekent dat we de extra steek en de het aantal steken zal hier niet veranderen oke dus laat me gewoon verder gaan en ik zal je laten zien dat we weer kunnen meerderen met een omslag en dan twee steken samen breien zodat de naald in twee steken tegelijk gaat in plaats van in één en dan gaan we brei ze en we hebben die compensatie daar de omslag toename gevolgd door twee breien samen afnemen betekent dat het aantal steken niet verandert laat me je laten zien hoe het eruit ziet als je langs de volgende rij breit en je het garen tegenkomt overs ik zal je ook een garen laten zien op een parelkant ook hier zijn we dus deze rij is een parelrij ik zal hier gewoon een garen doen om je te laten zien dat het niet anders is, heel eenvoudig, je beweegt het garen rond de naald alsof je breit alsof je aan het averecht bent, maar omdat het garen zit aan de voorkant hier is het een stuk makkelijker om te denken oke ik ben aan het averecht maar de steek de naald zit niet in de steek maar het garen gaat rond alsof je de steek averecht maar daar ga je dus nu zijn we we gaan de volgende steek trekken die we hebben verhoogd omdat ik niet heb gecompenseerd met een parel twee samen maar dat is het, dat is jouw garen vanaf de parelkant ik doe dat nog een keer alsof we de steek averecht maken het garen gaat zo eenvoudig is het en dan breien we daarna averecht nu komen we de omslagen tegen die we aan de vorige kant deden, dus hier heb ik die lus die daar gewoon zit het lijkt op een steek het garen beweegt in dezelfde richting als een steek we hebben alleen de steek van de vorige rij niet om hem op zijn plaats te houden, maar we handelen als als het een steek is, gaan we er gewoon in en we breien het averecht zo eenvoudig is het dus een lus op de naald net als elke andere lus op de naald we hebben alleen de steek niet van de vorige straal waar de vorige rij hem vasthoudt positie daar ga je gewoon zo eenvoudig, dus dat is garen over, ook bekend als garen over naald en laat me je gewoon laten zien hoe je het garen zult gebruiken en situaties waarin je het in een patroon kunt vinden, dus allereerst heb ik een lavendelzak hier en we hebben een trekkoord aan de bovenkant omdat ik de oogjes heb gemaakt met omslagen, dus je zult dit in andere patronen vinden met een zeer vergelijkbare stijl. Je zou dit zelfs kunnen gebruiken in bijvoorbeeld een babyvestje en dit zal de knoopsgat dus daar ga je dat betekent dat we het samen kunnen trekken aan de bovenkant dat is de afgewerkte lavendelzak ook je vindt het garen hierin dit is de douche scrubby die we gebruiken we gaan breien in ons breiwerk mee en houd dat in de gaten en ik hoop echt dat je met ons mee gaat r maar het garen is hier een groot deel van en we gebruiken het als een vergroting en als een hele maker, dus dat zit ook vol met garen over en over en weer, dus je weet nu hoe je het moet doen garen over en je weet waar je het in patronen kunt vinden ook geweldig goed gedaan we hebben nu garen over en garen over naald alles gesorteerd zit nu in je gereedschapsset nu als je nieuw hier bent abonneer je snel en klik op het belletje als dat vind je leuk, want we hebben regelmatig demovideo’s die hier op het kanaal verschijnen. Het is een groot deel van de reden waarom ik op YouTube les geef, alleen om je te helpen die dingen in je hoofd te krijgen, ook hieronder vind je een link naar een digitale pdf dit is zo nuttig geweest voor zoveel breiers ik krijg e-mails en instagramberichten die me constant vertellen hoe nuttig dit is geweest het is eigenlijk een digitale pdf je kunt het op je telefoon houden als je aan het breien bent je kunt het ook gebruiken op de computer, dus open hem gewoon als je iets in je breiwerk vindt wanneer abb reviation ziet er een beetje raar uit en je kunt er niet achter komen wat je doet raad eens wat je op de link klikt en je hebt een link om te kiezen of je de video hier op youtube wilt zien of in mijn blog, zodat je daar links naar beide opties gaan en downloaden dat de link hieronder staat oke ik hoop dat ik je snel weer zie natuurlijk ben ik hier elke dinsdag terug

elke week met een gloednieuwe video ik hoop dat ik je volgende week zie doei voor nu veel plezier met breien

admin

Bir cevap yazın