voor beginners HOE DE VLASSE TRUI DEEL 1 TE BREIEN

voor beginners HOE DE VLASSE TRUI DEEL 1 TE BREIEN

HOE DE VLASSE TRUI DEEL 1 TE BREIENDit is waarschijnlijk het meest populaire (niet voor niets) GRATIS gebreide truipatroon dat beschikbaar is in alle maten en is geschreven in verschillende garengewichten. Het is ook…
hallo allemaal, ik ben zo enthousiast over deze tutorial! Het is de vlastrui van Tin Can Knits. Ik heb contact met ze opgenomen en ik vroeg ze of ik een tutorial voor ze kon maken en ze zeiden absoluut veel plezier en velen van jullie vroegen erom, dus hier zijn we dan, ik ben zo opgewonden en het garen dat ik gebruik is malabrigo Rios. Ik heb ook contact met ze opgenomen en ze waren zo blij om met me samen te werken. Ik bedoel, dit is prachtig handgeverfd garen. Het was echt moeilijk om te kiezen welke kleur, maar ik heb eigenlijk een poll op mijn instagram en jullie kozen voor de frank oker, dus ik ging ermee akkoord als je me niet volgt op Instagram, dat zou je moeten doen! We hebben daar veel plezier en je krijgt veel achter de schermen te zien en ook mee te breien zoals nu oke eh het ding met handgeverfd garen is dat je met twee strengen tegelijk moet breien, dus je breit meestal een of twee rijen met zoals je eerste streng en dan wissel je naar je tweede streng voor de volgende een of twee rijen. Ik denk dat ik om de twee rijen ga wisselen, op die manier zal het kleurtrekken en kleurtrekken voorkomen Ik weet niet of je kunt zien aan mijn kleine staal hier, maar het kan een ontwerp en een ontwerp creëren dat je niet wilt. Dus laten we zeggen dat veel van de lichtere delen van het geverfde garen allemaal samengebundeld zijn en het kan dit rare ontwerp creëren of de donkere vlekken of iets dergelijks dat je niet wilt, dus daarom schakel je uit met twee strengen tegelijk en dan is je um-kleur helemaal egaal en ziet het er zo mooi uit als je geen handgeverfd garen gebruikt, ga je gang en brei je met één bol en als die op is dan begin je met de andere te breien, maar ik dacht ik laat je weten dat ik van plan ben om te doen en als je strengen koopt die er zo uitzien, moet je ze opwinden tot een bal en ik laat je zien hoe om dat handmatig te doen in een tutorial en ook met mijn winder en mijn swift, dus onze eerste stap is dat je de meter moet breien en het is maar een klein staaltje zoals dit, het duurt helemaal niet lang het staat op het patroon en de patroon gaat van baby helemaal naar volwassen en het komt ook in een light versie dus ik zeg je dit patroon is geweldig ik kan niet wachten om het te maken! Maar zorg ervoor dat je deze stap niet overslaat, want ik moest eigenlijk een van mijn naalden op maat maken om de juiste maat te hebben, het zou 4 inch bij 4 inch moeten zijn met opzet 18 en um 22 rijen, dus nu weet ik dat mijn maat zal de juiste maat zijn Ook omdat dit een trui is, zal het veel tijd kosten om alles door te nemen ik ga proberen het zo beknopt mogelijk te maken, maar als je hulp nodig hebt van net als een deel zal ik onder deze video vermelden waar dat deel is, laten we zeggen de kraag, of het lichaam, de mouw, ribbels, enz. En dan zal ik de tijd nemen zodat je meteen kunt gaan waar je het nodig hebt, want het zou kunnen heel moeilijk te vinden zijn, zoals je weet waar je nodig hebt in mijn tutorial, maar ik zal proberen dit zo beknopt mogelijk te maken, maar ook nuttig. Ik wil geen stappen voor jullie overslaan, zodat je dit kunt afronden met de hulp die je nodig hebt Nu zijn we klaar om te beginnen! laten we ons klaarmaken en inzetten! goed nu we klaar zijn met het maken van onze maat en we weten welke maat naald we moeten gebruiken we gaan een lange staart opzetten Maak die schuifknoop en dan gaan we met onze kleinere naalden onze schuifknoop aantrekken onze naald en we gaan beginnen met gieten! en de maat die ik aan het doen ben is maat medium en ik zet 86 op je kunt me nog steeds volgen, zelfs als je een andere maat doet en ik heb een tutorial voor beginners die laat zien hoe je dit allemaal kunt doen als je wilt, "Wat??! Je gaat te snel, ik begrijp het niet!"
het kost je zoveel langzamer en legt elke stap uit en dus kun je het met die video doen als dit te snel gaat, maar goed, laten we 86 inzetten oke, zo ziet de mijne er nu uit, om een ​​onzichtbare join te hebben ik zet graag een extra steek op en wat ik dan doe is mijn naalden bij elkaar brengen Ik ga onze eerste steek op onze rechterhandnaald zetten en dan met mijn extra steek ga ik die zo over en af ​​brengen en dan kun je hem goed aandraaien, nu brengen we die steek onze eerste steek terug op onze linker naald en dat zorgt voor een onzichtbare naad dan plaats je je steekmarkeerder op je rechter naald nu laten we die gewoon weer vastdraaien en we gaan breien één en één averecht, dus als we onze garens aan de achterkant breien, gaan we van de voorkant naar de achterkant, breng je garen tegen de klok in, kom naar beneden en omhoog en trek die steek er nu af als we onze garens aan de voorkant averecht maken en je gaat van achter naar voren breng je garen tegen de klok in rond, d eigen en omhoog, schuif dat eraf oke dus we breien en averecht en nog een keer: garen zit in de rug als we breien we komen van voren naar achteren, breng je garen rond tegen de klok in kom naar beneden en omhoog en uit en dan als we averechts zijn, zit ons garen aan de voorkant, we komen van achteren naar voren, brengen ons garen tegen de klok in Daar gaan we en nog een keer, ik heb beginnershandleidingen als je het langzamer wilt doen, dus we gaan de rib voor de kraag brei er een en brei er een averecht als je met de hand geverfd garen gebruikt, dan is dit het moment om van garen te wisselen Dus ik ga gewoon mijn andere streng pakken en als je geen geverfd garen doet, ga dan gewoon door breien breien één averecht één voor één of anderhalve centimeter denk eraan om het geschreven patroon te volgen wanneer u uw nieuwe bol garen bevestigt, u gaat een lus maken zorg ervoor dat er een staart is zodat u kunt weven dat erin en zodat het er niet uit komt Oh dat zou zo jammer zijn! en dan brei je het gewoon zo! k? en ik vind het leuk om de volgende steek te breien of de volgende steek averecht te breien, wat je volgende steek ook is met de staart zodat deze er niet af gaat en dan ga je de eerste streng weer verwisselen in nog twee rijen oke, dus dit is het garen waar ik net mee gebreid heb toch? en dit is mijn oude garen en ik wil met mijn oude garen breien en dus eigenlijk hoef je alleen maar dat garen te draaien zodat dat garen omhoog komt en je klaar bent om aan je nieuwe ronde te beginnen! dat is alles wat je doet! dus voor de nek, je gaat dit doen voor anderhalve centimeter oke ik heb mijn juk gedaan!!! nu gaan we over op de grotere naalden, dus als je verwisselbare naalden gebruikt, ga je gang en verander je naalden naar je grotere maat. Zo niet, pak dan je grotere naalden op je kleinere kabel en we gaan beginnen met het vergroten. Soms is het verwarrend dus ik heb hier um 86 steken toch? Ik heb 86 ingevoerd. Ik ga het verdelen in hoe vaak ik moet verhogen, dus deel het voor mij in 26, dus aangezien het 33 is, deed ik één twee drie, één twee drie, één twee drie, en dan één twee drie vier dus ik meerderde na elke drie steken Dus een twee drie meerder, een twee drie meerder een twee drie meerder, en dan een twee drie vier meerder, en uiteindelijk deed ik dat en ik had nog twee steken over aan het eind Dat is best goed en er staat niet bij hoe je moet meerderen dus ik ga je mijn favoriete manier voor mij laten zien, ik ga er drie breien en dan moet ik verhogen zie je deze balk hier? Ik ga het oppakken eigenlijk ga ik het van achter naar voren oppakken en dan brei ik het goed? Dat is onze eerste verhoging, we gaan: één, twee, drie, en dan gaan we weer verhogen pak die balk op en brei hem ik vind het leuker dan "voor- en achterkant breien" want soms maakt de gebreide voor- en achterkant een gaatje en dat wil je niet en dit is vrij eenvoudig te doen toch? oke dus meerder op deze toer deze toer is vrij eenvoudig, je gaat gewoon averecht breien en dan een markeerder plaatsen Dat is wat de "p.m" betekent dat is alles wat je doet de mijne zegt 15 averecht te breien dus ik zal je laten zien dat oke ik heb net 15 averecht gebreid en nu ga ik mijn marker plaatsen en dan staat er 41 te breien en dan plaats je marker en dan herhaal je dat nog een keer oké? dus nu heb je deze secties van je markeringen en het zou het beste kunnen zijn als je een andere kleur hebt voor je begin van ronde markering, alleen dat je weet dat dit het begin van mijn ronde is, je kunt het op die manier doen voor deze setup ronde je bent ga voor en achter breien je breit het en dan brei je de achterkant zodat je je naald naar achteren brengt en dan brei je het en dat geeft je een meerdering en dan brei je twee steken voor je volgende markeerder oke twee steken voor mijn volgende markeerder en je gaat voor en achter breien, dus we breien het en dan komen we naar buiten en gaan we naar de achterkant, gewoon zo breng ons garen rond en omlaag het op en af ​​en dan brei je er een goed en dan herhaal je gewoon dit vier keer, wat je een meerdering van acht steken geeft, dus terwijl we deze meerderingen doen, zal dit je enorm helpen om je haar uit te trekken en je garen eruit te trekken omdat ik dat deed lol het zetten van deze steekmarkeringen hier waar je 15 bent of wat je ook bent r ribbelsteek oh kijk hoe mooi dat is de ribbelsteek maar hoe dan ook, dit gebied zodat je dit niet verknoeit weet je wanneer je verondersteld wordt averecht te breien Oké? Dat geeft je een kleine herinnering, dus dit is mijn beginsteekmarkering, het begin van de toer toch? en dan is dit hoeveel ik eigenlijk ben toegenomen, en laat me je gewoon laten zien hoe het eruit ziet ik heb nog twee rondes te doen en ik wilde het met je doen, maar zo ziet het eruit dus hier is de achterkant en dan is hier de andere kant van de arm of de mouw en dan is hier mijn voorkant en hier zijn we aan het begin van mijn toer dus dit is wat ik doe ik deed dat gewoon zodat ik mijn steekmarkeerder niet kwijt zou raken omdat ik gedaan dat dit onze verhogingsronde is. Zie je hoe ik daar toenam? klein, klein puntje? dus we breien voor en achter, brei naar voren en brei aan de achterkant en dan ga je breien tot je bij je

purls of je kousenband dus nu ben ik niet in de war, ik hoef niet te tellen zoals, "Oh hoeveel zijn dit er? er zijn er 15 Oke nu moet ik purl"
Nee! ik heb de steekmarkeerder dus ik weet het en dus met deze toer ga je gewoon al je steken recht breien, behalve dat je meerdert, dus je eerste steek brei je vooraan achter zodat je daar een meerdering hebt en dan je ik kom hier dus laten we snel vooruitspoelen en zoals je kunt zien, gebruik ik verschillende kleurmarkeringen voor mijn kousenbandrand en dan waar ik mijn meerdering moet doen, zodat ik die niet door elkaar haal omdat je dat niet wilt om hier te meerderen, alleen aan de zijkanten, dus ik brei tot ik bij twee steken voor mijn markeerdraad kom en je gaat voor en achter breien en dan je laatste steek breien Schuif je markeerdraad en je breit voor en achter je eerste steek precies zo en zo zal het er uit zien, oké? en dus blijf je gewoon breien tot je bij je volgende markeerder komt. Nou, twee steken voor je volgende markeerder. Je breit deze voorkant terug, brei deze, schuif deze eraf, brei voor en achter en dan breien we breien breien breien breien brei brei brei brei brei tot twee steken voor deze markeerder, brei voor en achter brei, slip, brei voor en achter, brei brei brei brei brei brei brei tot je laatste twee steken van de ronde, brei voor en achter en brei en ik zal je ontmoeten hier oke nu voor deze toer ga je gewoon alles breien inclusief je meerdering brei brei brei en dan als je hier bent ga je averecht breien en dan brei je, brei brei brei brei brei averecht brei brei en brei tot het einde van je rond oke? vrij eenvoudig, maar soms is het gewoon gemakkelijker om het te zien. Ik ben zeker een visuele leerling, dus dat is wat je doet!

admin

Bir cevap yazın