voor beginners Hoe een beginnerstrui # 7 te breien Tailleverhogingen

voor beginners Hoe een beginnerstrui # 7 te breien Tailleverhogingen

Hoe een beginnerstrui # 7 te breien TailleverhogingenIn deze stapsgewijze instructievideo voor breien voegen we verhogingen toe in de taille. Je kunt het gratis patroon vinden via de link in video # 1 Hier is de afspeellijst om te zien …
hallo welkom terug vandaag we gaan de verhogingen voor de taille doen, dus dit brengt je trui naar voren zodat hij geschikt is voor de heupen, dus we gaan dezelfde verhogingen gebruiken die we gebruiken voordat je op je ziet patroon aan de bovenkant, dus we zijn hier beneden maar bovenaan waar het een tip heeft verhoogde heup en het zegt over het doen van de garen nu we spraken hier eerder over toen we de garen gingen doen en ik zei dat dat niet is mijn voorkeursmethode en ik had een paar opmerkingen mensen vroegen me waarom ik dat niet leuk vond, dus ik dacht gewoon dat ik het even zou demonstreren, dus dit is een garen zodat je deze gaten kunt zien, je maakt hun oogjes wat mooi is in een omslagdoek, maar ze zijn gemaakt door omslagen te maken en wat het patroon hier zegt, is dat je de omslagen op de volgende naald gedraaid breit om gaatjes te voorkomen, dus wat zegt dat eigenlijk als je de volgende naald niet doet? draai dan zul je gaten hebben, willekeurige gaten, want soms zul je onthoud de volgende keer dat je tv kijkt of zoiets of YouTube en je vergeet het te doen, je merkt het niet en je hebt dus een gat in de zijkant van je trui, dus dat is de reden dat ik het niet doe Ik vind het niet leuk om te doen, want ik weet gewoon dat ik het ga missen ik word afgeleid door iets anders en ik ga ervoor zorgen dat sommigen van hen een paar missen en dus het wordt geen patroon als het een patroon met de Raglan neemt toe als het een zomertrui was dan kunnen ze er echt mooi uitzien oogjes worden veel gebruikt in sjaals omdat ze er mooi uitzien en het geeft het gewoon zo leuk gewoon interesse in ze dus ja er is niets mis met die methode als je weet het nog maar ik ken mezelf en ik weet dat ik niet elke steek zal vangen, daarom doe ik liever de hele steek wat ik moet doen terwijl ik daar ben, zodat ik later niet iets hoef te onthouden dus laten we verder gaan met het beantwoorden van het doen van kunstverhogingen, dus op dit patroon, sorry dat mijn printer dit een tijdje niet heeft afgedrukt We hebben überhaupt onze drie minderingen gedaan en we hebben het toen gemeten, dus ik ben tot negentien centimeter in lengte gegaan na de meerderingen dus mijn trui meet nu 19 centimeter vanaf het armsgat zodat we onder waar we het tot dit deel hebben samengevoegd dus nu moet ik aan elke kant van elke markeerdraad een steek meerderen, dus net als bij de raglan gaan we gewoon meerderen voor de markeerdraad meerderen aan beide kanten dus laten we mijn trui overbrengen zodat je kunt zien waar Ik heb gemarkeerd waar mijn afnames waren en je kunt zien dat ik extra ben gegaan om die lengte in te halen, dus ik heb mijn armsgat daar mijn markeringen mijn afnames en dan een beetje extra daar voor die lengte ik heb een centimeter gezet ik ‘ ik ben eigenlijk centimeter langer dan in het patroon, alleen omdat ik, zoals ik al eerder zei, vrij lang ben, dus om de voorzichtigheid te vergissen, deed ik een meting van mijn oksel tot mijn middel en voelde dat nog een kleine centimeter waarschijnlijk nauwkeuriger voor me zou zijn, natuurlijk hangt ervan af hoe los deze ar mhole is hoe ver het naar beneden komt, dus ik wilde niet te ver zijn, maar ik dacht gewoon dat een extra centimeter me zou helpen, dus ik ga daar gewoon naartoe breien de eerste marker die er is, stopt twee steken voor de markeerstift dus we gaan gewoon heen en weer breien zoals we eerder deden, dus we gaan aan de voorkant van de steek breien zwaai die ronde en luister naar de achterkant van de steek brei de volgende steek brei die markeerder over oeps ik heb het laten vallen langs die markeerdraad heen en we gaan de volgende steek breien en dan voor en achter in de foliesteek, dus we meerderen twee steken aan elke kant, dus we hebben een meerdering dan hebben we een gewoon breien steek de markeerdraad een gewone gebreide steek en dan weer de meerdering zodat je altijd twee steken ertussen hebt ik gewoon weer gewoon breien omdat we in acht centimeter gaan toenemen we moeten markeren waar dit is zodat we het kunnen vinden het later, dus ik ga gewoon mijn marker erin zetten, zodat ik het de volgende keer kan zien om het gemakkelijker te maken, vooral als ik dit ‘s avonds doe, gewoon wat breien om tv te kijken, het maakt het gewoon gemakkelijker om een ​​maat te vinden om er zeker van te zijn dat ik niet te ver ga, dus daar is mijn marker en dan ga ik gewoon rond naar de andere kant dus laten we gewoon rondzoomen naar de andere kant en we doen het gewoon nog een keer ik kom gewoon weer terug tot twee steken voor de markeerdraad dus nu gaan we ze terugvouwen dus brei aan de voorkant en brei aan de achterkant maar eerst steek brei een gewone steek passeer die over de volgende steek brei dan aan de voorkant brei aan de achterkant en dan gaan we dat markeren om te weten waar dat is, zodat we later kunnen meten dus dat zit er in dus gewoon om nog een keer samen te vatten dus we gaan twee steken voor kijken dus dat is echt rommelig laat me dat vouwen dus we gaan twee steken ervoor en dan breien aan de voorkant van de steek brei aan de achterkant van de steek die maakt een extra steek, dan breien we een vlakte zou dan de markeerder passeren, dan moeten we er een spelen en dan w ik brei aan de voor- en achterkant en creëer weer een extra steek aan de andere kant, dus dan moet ik gewoon door het begin van de ronde heen breien en dat is er een, dus als je naar je patroon kijkt, zodat we ‘ herhaal de verhoging deze keer elke acht centimeter, dus dat betekent dat het veel langer zal zijn dan het was voordat het een veel zachte slaap wordt, dus als we hier kijken, komt het er geleidelijker uit, dus we gaan naar herhaal dat nog twee keer, want dat brengt ons terug bij het aantal steken waarmee we begonnen zijn dus drie keer in totaal dus drie keer in totaal net zoals je bovenaan deed, we gaan de onderkant doen maar net na acht centimeter deze keer in plaats van vierenhalf dus als je dat nog twee keer hebt herhaald, dus je bent zo geweest, dan zou je terug zijn naar je oorspronkelijke steekaantal zodat B’s 164 voor mij dus als het stuk dan 38 centimeter meet, dus als we komen we hebben 164 steken, we gaan dan gewoon verder kn het zit recht totdat we de vereiste lengte hebben en dit wordt de lengte voor het lint, dus wat ik stel is nog een keer te kijken naar de truien die je graag draagt, denk eens na over wat je gaat dragen met en dus hier kun je de lengte veranderen alles wat ik zal zeggen is als je het een beetje langer leuk vindt dan op het patroon staat, maak dit dan niet af, kom terug naar nadat je de slaven hebt gedaan, want je zou kunnen opraken van garen dat de slaven doet, dus dat is iets om te overwegen ga naar wat wordt aanbevolen op het patroon doe de mouwen en gebruik dan het extra garen dat je aan de onderkant moet doen zodat je niet op raakt, dus alleen om samen te vatten wat we aan het doen zijn dus we zijn hier naar beneden gekomen en we gaan dus we zijn op dit moment op dit kleinste punt en we gaan dit doen, het neemt toe, dus als je drie keer veel verhogingen hebt gedaan met acht centimeter uit elkaar, ga je om dan recht te breien tot je voor mij 38 centimeter lang bent dus daar zijn we op dit moment de 38 centi meter voor mij is van de oksel waar het samenkwam, dus veel geluk en ik zie je heel snel weer ik ga de volgende video volgende dinsdag maken Ik ga proberen nu vast te houden aan een regelmatig patroon, dus het gaat het worden dinsdagen dus kijk uit naar de volgende video elke dinsdag en hij zal er voor je zijn, dus dan kijk ik ernaar uit om volgende week weer met je te spreken, doei voorlopig

admin

Bir cevap yazın