voor beginners Hoe een herentrui te breien – video-tutorial met gedetailleerde instructies.

voor beginners Hoe een herentrui te breien – video-tutorial met gedetailleerde instructies.

Hoe een herentrui te breien – video-tutorial met gedetailleerde instructies.Trui breien – breipatroon voor herentruien. Ga voor meer informatie en schriftelijke stapsgewijze instructies naar: …
hallo iedereen vandaag wil ik je laten zien hoe je een mannentrui moet leiden om te beginnen Ik heb een microbe-tip aan de linkerkant en je 20e dus dit kan een beroerte voelen dan is dit de staart en het veld en iedereen is daar allemaal eindeloos, dus ik wikkel het bolle uiteinde van hen over mijn wijsvinger en het staartuiteinde van hun eigen en dan zal ik het werk van links naar rechts beginnen om mijn tweede lus te maken ik gebruik de dubbelpuntige naald op die manier wanneer ik klaar ben kan ik het gemakkelijk verwijderen jij dus tel je steken nog maar ik beweeg de naald een beetje voorzichtig uitrekken voordat je je Pfister start zorg ervoor dat alles in orde is en mooie draai en voor de eerste rij heb je er maar drie nodig en herhaal het proces om het te beëindigen meneer dus ga nu gewoon verder met zip rond en ook interne draai moet verliezen anders zou het goed vallen je na 10 rollen van het lint ik zal beginnen gewoon alle steken te breien voor ongeveer 80 naalden als je hetzelfde garen kiest als ik heb je eigenlijk geen patronen nodig omdat het zal toch niet zichtbaar zijn, dus blijf gewoon maak door de slaap punt je dus na 8 jaar van het lint ga ik beginnen met het plaatsen van bobsteken dus dit van beide kanten ik meerder een steek dus ik geef je de hele steek en maak van de oude steek in je steek en dan laat ik gewoon de telefoon liggen dus kijk diegene die je moet plakken dan tel ik 75 steken en dan maak ik niks vouw van mijn eerste steek en dan als ze de oude steek gebruiken en dan tel ik weer 75 steken die zal mijn andere kant zijn en weer meerderen dus ik zal twee steken in elke rij meerdert dus over vijf uur heb ik nog tien steken dit is geweldig en dan laat ik me de volgende steek gebruiken om een ​​nieuwe steek te maken en dan zal ik tellen nogmaals 75 dus dit is je vorige meerdering dus wat drie steken is gelijk aan meerdering ik gebruik het hele stekendomein kan je naaien en kastanjes in Chris weer de andere kant naar de zintuigen je dus kijk of je de arm wilt strekken die je nu kunt zien met je startpunt wanneer je begint te praten gekke centimeters, dus ik heb nog zes steken nodig en schuif dan de saus 80 steken met als een rondbreinaald, maar je kunt ze op de gewone breinaald lomita-naald of gewoon op het garen de hamer schuiven, dus ik heb er drie nodig en schuif die steken omdat ik het kan werk ze later, dus nu deze om een ​​naald ik heb piggy steken dus tel nog een keer en dan zal ik vier steken minderen dus je hebt gewoon twee steken samen nodig en dan heb ik het op de nieuwe steek terug naar de linker naald dan nogmaals ik brei twee steken samen en dan weer zal ik het terugzetten laat twee steken aan elkaar en nog een keer gewoon nog een keer dus nu weet ik dat je alleen de resterende steken nodig hebt en ik heb nu geen goede en verkeerde kant, dus ik doe het niet’ t minder andere vier steken van de andere kant aan de verkeerde kant, dus brei dan gewoon tot het einde en als je dan je eigen kant gaat doen, zul je die vier steken eigenlijk verminderen. Ik ga gewoon vier keer opgebouwd uit steken aan elkaar en zet dan terug goed dhr Chester meisjes terug naar Justin daar weer grond hoeveel steken je hebt en rol gewoon alle steken aan de verkeerde kant en brei alle steken aan de goede kant tegen de tijd dat je de halslijn moet vormen na het pak dat je opstond uit de afkanting Ik zal casten alle steken af ​​ik doe gewoon hetzelfde ik heb er maar twee en dan deze nieuwe steek ik zet terug op de linker naald dan weer ik zal twee steken aan elkaar breien en weer terug zetten zodat je het proces tot het einde herhaalt van hun eigen dan knip het garen af ​​en zet het vast jij niemand draai naar achteren ik wed dat het de jonge is en dan zal ik mijn liefde voor steken weer hebben gewoon twee steken aan elkaar breien en dan alle steken breien zodat je weer overkoopt eerst steken van deze site en dan gewoon vroeg wakker voor de vriend die ik nodig heb dus theeroos na het afkanten en voor de rug heb ik City nodig zes rijen na de blind van nu ik net alle steken af ​​en dan knip ik het garen af en zet het vast voor mouwen, ik gebruik altijd een dubbele puntnaalden en slecht deze keer en het heeft je ertoe gebracht een cirkel van 16 inch te proberen en de hele stroom hiernaartoe te naalden en dus als je het midden van de cirkel niet hebt, dat is een korte, gebruik dan gewoon gewone breinaalden zonder knop, dus ik zal 20 steken opzetten gebruikelijke manier lus zal ik naar links en dus twee naalden om de look groter te maken en dan misschien een bal en de wijsvinger en staart en naar nul over het lied verwijder dan gewoon mijn nieuwe doneren staart en bal uiteinde van de samen tepelsteken voor de goede kant en doe dit dan allemaal voor hen naast je neem dan steken op ja XO dus begin dan gewoon de ronde te maken dus tel opnieuw hoeveel steken je hebt en dan na een paar toeren zal ik om de andere een steek beginnen te minderen je kunt deze stukken nu allemaal aan elkaar naaien, wacht, ik zal op jou lijken, dus nu heb ik in totaal 65 steken en na acht rijen zal ik beginnen te minderen. Ik heb slechts twee steken nodig in slechts één keer in één ronde, dus ik zal doe dat minder om de andere ronde tot ik 55 steken over heb dus hier zijn je vorige graden bekend om weer een andere van brei twee steken samen en pas de naald gewoon door en dan weer minder dus daarna zal ik elke vier of vijf naalden een steek minderen Ik zal twee steken samen breien en blijf gewoon verder breien dan alleen je teen en dan weer euro en om zo te struikelen is een proces van 10 uur en dan gebaseerd op alle steken dus na ongeveer 10 naalden kant je gewoon alle 40 steken af, net zoals de liefde die ik brei twee steken aan elkaar en als de nieuwe steek terug op de linker naald zetten en dan weer twee steken samen breien oh diep in de Provost ging en knip dan de draad af en hecht dan de jonge sluit de laatste en je steken kleine Exim en zet dan de draad vast dialoog daar we verbergen het gewoon jij dus de volgende stap is om die stukken samen te voegen, dus ik zal het garen beklimmen nu we zullen me gebruiken intro je maakt dan verbinding met AR en begint dan te naaien en zet dan gewoon de ik zal gebruik t hoed regelmatig om je te kennen voor de nek Ik zal weer een korte cirkel gebruiken en het zal een Pepsi reizen of en beginnen steken op te nemen alleen benen het pak zoveel steken op als je kunt en dan echt het aantal steken verminderen dat je nu ik moet mijn aantal steken verminderen ik zal elke acht steken twee steken aan elkaar likken dus 1 2 3 4 5 6 7 8 en opnieuw heb ik twee steken samen nodig

dan tel ik weer 1 2 3 dus nu ga ik en brei twee steken samen om de negen steken en het gaat weer een twee als laatste ik zal om de tien steken twee steken samen breien rechtvaardigheid dus nu heb ik gewoon alle steken nodig voor drie idioten en dan heb ik zal het lint beginnen, dus kijk hoe het lint er van de rechterkant uitziet en niet zozeer niet zo mooi van de verkeerde kant dus om te repareren dat ik mijn verkeerde kant aan de rechterkant zal maken, dus ik zou op die manier behoeften moeten hebben, maar ik begin om de andere nodig te hebben, dus ik zal er twee averecht breien en er twee voor mijn lint breien, dus ik ga het laten passen in het proces om te eindigen, dus zij heeft en ik nacht dan zuiver nu en je moet en dan praten over ik moet als ik heb twee steken aan elkaar nodig, dan ga ik verder met Julien – dus ik heb het voor elkaar gekregen om het proces te verslaan meid – moet 30 ronden hebben en dan kant ik alle steken af ​​en dan gewoon alle steken af ​​nu hebben we een warme en gezellige Sanders die iedereen kan maken en bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın