voor beginners HOE EEN HONDEN TRUI-BREIDE MACHINE TE BREIEN?

voor beginners HOE EEN HONDEN TRUI-BREIDE MACHINE TE BREIEN?

HOE EEN HONDEN TRUI-BREIDE MACHINE TE BREIEN?Abonneer je nu/Abonnez vous :https://www.youtube.com/c/JojoJujuCr%C3%A9ation IN DEZE VIDEO : HOE GEBRUIK JE AFVALGAREN HOE AAN/UIT TE WEZEN …
hallo allemaal vandaag mijn video zal een trui zijn voor level dog extra klein stipje op het eetbare om te beginnen ik zal gaan wachten kantgaren voor 5 rijen krijgen 5 rijen knip mijn garen af ​​zet het in het midden en ik zal beginnen met mijn werk garen oke nu gebruik een witte rode kaart met liefde ik ben vergeten mijn teller op nul te zetten mijn gebruikelijke ik zal zo shufflen zoals deze 15 om precies te zijn 50 nu zal ik met mijn haak hier mijn werk bevestigen um die haak oke ja en ik gebruikte degene die omhoog komt oke in het midden duw hem naar beneden als je hem zou kunnen plaatsen als je haak niet naar mij is het is beter het is makkelijker maar je moet zeker weten waar je werk na zie dat deze de volgende zal zijn onder haakwerk kijk niet ga snel meer dan ik heb gedaan ga ik verder je zult in staat zijn om hetzelfde te maken onder Eddie King het zal een grotere trui zijn Ik kies ervoor om het a Depot te gebruiken omdat mijn mijn zoon mijn kleine hond dus het was geschikt voor hem niet mijn zoon maar voor niemand hey sorry papa de hele tijd en dat vind ik leuk oke nu zet mijn co tot nul zal ik dat herstellen daarna klopt oh maar ik hoef dat niet te repareren nee dat is oke ik zal dat later oplossen Ik zal je een nieuwe manier laten zien maar nu heb je voor nederlaag een haak nummer drie nodig oke je zal haal het uit de jonge feeder jij kleintje het huis ik heb geschud en dan krijg je de hechtingen zoals dit oke doe het een tweede je zou zo oppakken oke hetzelfde voor de derde en de vierde en dan zet je dit op de buurman oke en zet het terug in het vliegveld dat is de plaats de kamer voor je eerste voeten van de hond oke nu ga je een twee drie vier en we zullen hetzelfde doen dat is voor drie we zullen hetzelfde doen op het veroorloven een oke tot drie en vier en opnieuw nemen we de lus en leggen het op de buurman op deze manier stop je garen weer in de garenaanvoer en nu ja sorry oke hier is je garen vooraan we zullen het leuk vinden als je je betrapt zet het terug in de rug in de voorkant in de rug in de voorkant en je zet het terug in het jaar en f eeder oke hier leg je dit garen onder de rode duim hier oke gewoon zo leg het neer en we zullen hetzelfde doen hier achterin je voorkant achteraan voorin oke en je legt het garen onder de rode duim doe het terug in de garentoevoer en draai de machine zorg ervoor dat je geen steken verliest heel goed dus je hebt je om voor ze te plaatsen nu zijn er de steken hier en ja het is goed ik gebruik een haak nummer zes en nummer vier en nummer vier ik ga het op de haak zetten deze top deze is een fix een label repareer het ik doe hetzelfde ik zal aan het einde beginnen leg het garen er zo over ja ja ze zijn altijd een manier om het te repareren dus als het is jou overkomen maak je geen zorgen als het jou is overkomen het is ook iemand anders overkomen dus er is iets dat ene en ik plak het op en plak het en kijk mijn oh mijn hechtingen zitten er nu dus je praat zo tegen me of de grootte van je lichaam ik zal je afmaken interesse ik heb geen vader om het op te passen maar laat me die techniek gebruiken zoals jij het doet oke en 45 ik stop ik stopte hier laat zien dat je je jas hier een beetje onvolmaakt hebt maar het was om je te laten zien hoe nu je tenminste weet dat ik het niet leuk vind haast ik zal een betere overdoen en ik zal komen terug naar jou ik moet mijn garen daar verwijderen, je geeft je een beter idee met het werk ja het is Remo en je hebt je kleine trui dus ik heb een geweldige date en vergeet je niet te abonneren

admin

Bir cevap yazın