voor beginners Hoe een hondentrui te breien

voor beginners Hoe een hondentrui te breien

Hoe een hondentrui te breienNAALDEN: 4 mm – US 6 Chiaogoo 4 ”verwisselbare naalden https://amzn.to/2TzSmNP met 8” en 22 ”kabels https://amzn.to/2DCU3EO CAMERA: Canon …
hier is tina’s hele garderobe op dit moment zal ik je een klein beetje over elk van hen vertellen, zodat je de constructieverschillen uiteindelijk zult begrijpen, dus dit is de eerste die ik voor haar heb gemaakt uh ik begon met een een voor een rib daarna ik verhoogd met een paar steken en ging verder en ik was in de rondte aan het breien en toen de trekking begon, ging ik gewoon door met het platbreien van de voor- en achterkant en dus deed ik de pauze zo op de verticaal daarna heb ik alle steken op de dezelfde naalden en ging gewoon weer een paar rondjes in de rondte en daarna begon ik aan dit patroon geen meerderingen of minderingen hier en daarna deed ik dit gewoon een voor een rib en na de grip begon ik deze rok en omdat ik wilde dat het zo was zo heb ik net drie steken gemaakt van elke steek van de boord, dus dit is zo groot en als je het aan hebt, kun je het niet lang hebben hier bij de buik dus ik heb net korte rijen gemaakt en zoals je hier kunt zien is uh het is korter en aan de achterkant is het langer en uiteindelijk een beetje werk met de haaknaald hier uh en de zoom en hier bij het armsgat of pootgat als we het over huisdieren hebben en hier is het hoe we eruit zien in de jurk ik begon de trui van boven naar beneden dus ik deed twee aan twee ribbels en toen begon ik de kabels hier aan de achterkant en aan de voorkant twee kabels hier en ik begon de raglan-meerderingen dus ik meerde als voor een normale menselijke trui voor de mouw en voor het uh lichaam en ik hou niet echt van deze constructie omdat je ziet dat de mouw hier breed is op dit punt en ze wordt zo met de poot naar binnen dus ze blijft gewoon zo en ik moet ze wachten tot ik haar poot uit de mouw haal dus het is niet erg goed, maar het ziet er goed uit, maar het is niet praktisch en toen heb ik hier een paar korte rijen gemaakt om het zo langer te maken op de achterkant en hier is het andere type ragwa en we hebben nog steeds dit deel en ik vind het niet leuk daarom doe ik de mouwen nu alsof ik je zal laten zien dat ik er geen meer sleep, deze is alleen ik hier voor de mouwen en hier voor het lijf hier ik meerder alleen voor de mouw en geen meerdering op de buik zodat je kunt zien hoe dezelfde korte toeren en dan een voor een ribben in het begin en op het einde dus geen patroon hier omdat het garen is al zo kleurrijk dat er zoiets niet is zo zien we er zo uit in de brioche trui en de mouwen zijn net zoals ik je zal laten zien en dan hebben we gewoon een simpele brioche rib en dan kant ik gewoon de steken op de buik af bij dit punt en daarna ga ik verder ik verkleinde ik verkleinde en dan kant ik al deze steken op de rug af uh deze borsteltrui is eigenlijk een mouw die ik voor mezelf nodig heb ik begon een trui voor mezelf nodig te hebben en toen besloot ik dat ik het zou doen doe een vest voor mijn zus, dus ik heb de mouw niet meer nodig, maar ik vond het zo leuk dat ik niet wilde dat het het gewoon ontrafelde, dus ik ving hier twee lijnen en ik deed alleen de mouwen en de verhogingen die ik had, heb ik de rib die ik had een voor een afgesneden h ere omdat het te smal was, maar op deze manier is het oké denk ik, maar in brioche is het niet zo goed om deze mouwen te maken, omdat de steken nogal breed zijn en je kunt hier gaten maken en dit is onze kerstoutfit kerstgaren dus je kunt zie ik ben begonnen met die een voor een van rip daarna zal ik hier op het bed toenemen, dus we hebben de meerderingen hier en het midden voor en dan hebben we de mouwen om trappen te zetten, dus we nemen gewoon toe tot de mouwen denk ik en dan brei een paar toeren alleen met de zonder meerderingen en minderingen als je wilt je kunt een klein beetje minderen als je de boordsteek gaat doen zoals hier kun je dit deel overslaan dus ik heb hier en hier tricotsteek gemaakt en dan heb ik uiteindelijk wat gedaan een voor een rib net zoals hier en hier ook en dan wat korte rijen voor dit deel zie je dat het hier korter is en hier langer vanwege alle korte rijen en dan uiteindelijk wat papier

admin

Bir cevap yazın