voor beginners Hoe een oversized dikke trui te breien (voor beginners)

voor beginners Hoe een oversized dikke trui te breien (voor beginners)

Hoe een oversized dikke trui te breien (voor beginners)Hoe maak je een DIY gebreide trui? Hallo iedereen. Ik heb een oversized trui / jurk met verlaagde schouders en coltrui gebreid, en in deze video laat ik het proces zien.
hallo allemaal ik zal je laten zien hoe ik deze trui heb gemaakt ik ben een beginner en dit was mijn eerste poging om een ​​trui te maken het is verre van perfect, maar ik vind het nog steeds geweldig hoe het bleek ik zal mijn best doen om de hele proces dit is het algemene diagram ik gebruik in principe rechthoeken Ik begon met de achterkant de lengte 7 centimeter de breedte is ongeveer 60 centimeter gemaakt door 60 steken het was nogal willekeurig ik kon de wens niet krijgen om mijn eerste poging te doen waarmee ik was begonnen 84 in het begin en het werd enorm, dus ik besloot om er 60 te maken en het bleek goed, het garen dat ik gebruik is dik, dus ik had een overzichtelijke look dunnere rihanna’s hebben dubbele of driedubbele van deze afmetingen nodig de randen zijn 6 centimeter en dat zijn ze ook gemaakt van wrijfsteek Ik heb 2 keer nodig en 2 parels Ik heb vier en een half vol van dit garen gebruikt het suggereert naalden nummer zes ik gebruik er twee een paar naalden voor de rug nummer vijf is voor het ribbelgedeelte voor een netter uiterlijk begin met je laat wat garen op th De linkerkant als je twee naalden gebruikt, moet je ze strak maken zodra we een naald eraf trekken, hij mag niet te los zitten dit komt vanuit een andere hoek als je dit doet krijg je twee steken ik heb zestig steken gemaakt en dan trek ik een naald eraf I begin met lintsteek dit is averechte steek ik maak er twee dan gaat het garen achter en ik doe twee gebreide steken garen komt naar voren en heeft twee profs nodig dit is hoe het gaat beginners moeten voorzichtig zijn het is gemakkelijk om dit te verknoeien als je het door elkaar haalt de volgorde waarin ik deze rij van zijn averecht afmaak, dan moet ik beginnen met een rechte steek omdat het twee kanten heeft, dus als een kant een rechte steek is, vormt de achterkant ervan een averechtse steek, dus als je je rij afmaakt met een rechte steek, begin dan de volgende rij van zijn averechte steek of vice versa dit laat zien hoe klein hij eruitziet wanneer hij op één naald staat je moet hier niet door worden misleid als je halverwege een rij bent, je kunt een soortgelijk uiterlijk krijgen om project nummer zes naalden te voltooien het belangrijkste lichaamsdeel begin ik te pureren, ik doe het geheel de rij een beetje averechte steek de volgende kant wordt mijn voorkant of de rechterkant en de averechte kant wordt de achterkant of de verkeerde kant als je klaar bent met een bolletje garen knoop gewoon een knoop met het nieuwe jong Ik bleef breien tot Ik heb zoveel centimeters ik heb de rijen niet geteld ik ben net gestopt als ik tevreden ben met de hoogte dan kant je af je moet twee steken tegelijk nemen en ze samen breien en die steek gaat terug naar de eerste naald dan wij doe hetzelfde mandir is nog maar één steek over we knippen het garen af ​​zorg dat er wat extra garen is en dan gaat dit garen door die lus ik knoop gewoon nog een knoop om vast te maken dat het nu aan de voorkant beweegt bijna hetzelfde is behalve de halslijn dus dezelfde afmetingen zijn hiervoor van toepassing dit is mijn zeer eenvoudige halslijn hij is 2,5 cm diep Ik heb in totaal 60 steken Ik ga delen dat in drie delen beide schouders worden gemaakt van 20 steken en het midden deel Ik bedoel, de halslijn wordt ook 20 sti tches de voorkant is ongeveer 2,5 cm korter dan de achterkant dit zijn de punten waar we beginnen in de schouders dit is de gebreide kant dus ik begin met breien ik blijf breien tot ik 20 steken brei, dus ik heb 20 steken voltooid en dat doe ik de halslijn zal ik afkanten door 20 steken hier heb ik er 19 en deze maakt het 20 dus ik ga de andere schouder gaan maken we hebben onze verbinding met de andere schouder verloren dus gaan we voorlopig deze schouder maken dan gaan we verder naar de andere nu ze op twee verschillende naalden zitten we hebben die nummer zes nodig dus we nemen gewoon een andere naald en zetten alle steken over ik bleef op dit punt vergeleken met de achterkant bijvoorbeeld ik zou nog een of twee rijen moeten maken dan hebben we alleen eerst een schouder over, we moeten het garen vastmaken gewoon de eerste steek nemen en een knoop maken ik pak naald 6 en begin met breien en we kunnen die naald ook niet laten vallen ik los de schouders op zorg ervoor dat de goede kanten naar voren zijn gericht elkaar rechterkantis de gebreide kant dit is hoe het eruit ziet als het klaar is trouwens mijn hoofd kon vanaf hier niet passen, dus ik liet aan beide kanten een beetje open nu we op mouwen na schouders zitten ik los de maat van het lichaam op en ik heb het geprobeerd aan omdat het een rechthoekige tint was Ik verwachtte dat het een drop-shoulder zou zijn, maar de schouders zagen er heel normaal uit ik nam metingen van mijn schouders tot mijn polsen nadat ik levens aan het lichaam had aangeraakt ze blijken een drop-shoulder te zijn zoals ik eerder had verwacht en de mouwen werden te lang Ik begon de manchetten met 24 steken en ik eindigde de mouwen met 42 steken terwijl ik omhoog ging ik bleef meer steken toevoegen zo heb ik mijn cups gemeten dit was ongeveer 20 centimeter wat gelijk is aan ongeveer 20 steken maar dan houd ik rekening met de naadtoeslagen en ik zal ook een kleiner aantal naalden gebruiken, dus ik besloot op 24 ik gebruik ze voor naalden omdat ik wil dat ze een beetje strakker zijn en het is precies hetzelfde behalve de naalddikte ik begin met 24 steken en dat doe ik 6 centimeter ribbelsteek zoals altijd en zoals gewoonlijk ga ik verder met een rij averecht een rij breien nadat ik anderhalve centimeter heb gebreid en als ik op acht punt vijf centimeter ben, voeg ik nog twee steken toe en het maakt 26 steken.Ik bleef dezelfde meting gebruiken voor om de anderhalve centimeter blijf ik nog twee steken toevoegen één aan het begin één aan het einde van het touw dit is het aantal steken waarmee ik begon 24 hier is het 40 ik blijf dit op deze manier doen, toen besloot ik dat het niet was ‘ t breed genoeg heb ik er nog twee toegevoegd en ik eindig het met slecht twee steken omdat ik kleinere naalden gebruikte de manchetten waren 20 centimeter breed en het was ongeveer 36 manchetten werden strakker met een kleinere naald hier zie je de boog het wordt zo groter ik ben ik ga je laten zien hoe ik extra steken toevoeg zo simpel is het nadat we dit hebben, we blijven gewoon doorrollen dus nu maken we deze rij af nu moeten we nog een steek toevoegen we hebben er een aan het begin van de rij toegevoegd en nu gaan we om nog een toe te voegen aan het einde van het touw voor een symmetrisch al kijk, dit is de voorkant dit is de achterkant met de goede kanten naar elkaar toe, we zullen oplossen dat het het beste is om thee te gebruiken

op dadels of het op onze stukken naden zullen op deze manier veel veiliger zijn, dus na het afknippen, knip het garen niet helemaal aan het einde van de knoop af laat wat extra garen achter, we gebruiken dat voor het naaien zo ziet het er uit een beetje grappig daar is deze bout hier het gebeurde vanwege de onnatuurlijke boog, maar hier is een advies, want je kunt niet direct beginnen met het toevoegen van extra steken nadat je je manchet hebt afgemaakt en in plaats van anderhalve centimeter kun je je extra steken toevoegen voor elke 5 of 10 centimeter denk ik dat dat je een meer natuurlijke boog geeft, dus ik heb de maat van het lichaam al opgelost en ik heb een beetje open gelaten, ongeveer 15 centimeter of 6 inch.Ik denk dat we onze mouw nemen en we bepalen het hoogste punt en we spelden de mouwen zijn met de goede kant naar buiten en het lichaam is met de verkeerde kant naar buiten en op de hoogste punten van de slaap raakt de schouders op deze manier de levensstijlen zijn naar elkaar toe gericht en gaan verder naar de nek ik heb hier de steken gepast Ik kopieer de maten van de coltruien Ik heb we alleen maar doen ribbelsteek hier weer twee heeft twee parels nodig om te ribben ik bleef breien tot ik hier twee in centimeters had ik wil je een fout laten zien die ik heb gemaakt daarom heb ik je gezegd voorzichtig te zijn ik heb de volgorde verward en hier een rechte lijn gemaakt dit niet heb geen voor- en achterkant maar we zullen iets anders doen we naaien ongeveer zeven centimeter aan de ene kant dan nemen we het binnenstebuiten daar we zullen soeverein 13 centimeter aan de andere kant ik heb later iets geleerd deze noten don ‘ t echt voorkomen dat ze gaan rafelen na elke knoop er moet wat extra garen zijn en met een haakje moeten we dat garen door een aantal steken laten gaan dat wist ik toen niet en ik had wat problemen later hier zal ik proberen uit te leggen jij wat ik aan het doen ben ik heb besloten dit te doen nadat ik deze trui onderzocht heb dit is die 13 centimeter en dit zijn de 7 centimeter die het in de trui zal zijn we zullen er geen van zien voor het oplossende gedeelte we nemen onze trui binnenstebuiten moet je d plaats hem zo de 7 centimeter moet dicht bij ons zijn zoals je ziet de 13 centimeter is aan de andere kant in de 7 centimeter dicht bij ons onze nek heeft een naad aan de ene kant dus we zullen aan de andere kant geprikt worden de trui zit met de verkeerde kant naar buiten de naad van de nek zal de naad van de schouder ontmoeten en de pinpoint zal de andere schoudernaad raken, dus eindelijk ben ik klaar Ik krijg de look die ik wilde de mouwen zijn een beetje te lang, maar ik vind het een beetje leuk ze zien eruit als een ballon mouwen Ik hoop dat dit nuttig voor je was en bedankt voor het kijken doei

admin

Bir cevap yazın