voor beginners HOE EEN RAGLAN VEST BEGINNEN | TeoMakes

voor beginners  HOE EEN RAGLAN VEST BEGINNEN |  TeoMakes

HOE EEN RAGLAN VEST BEGINNEN | TeoMakesEen tijdje geleden heb ik een video geüpload over “hoe je een babyvest breit” en ivve had een verzoek om je te laten zien hoe je met de raglan begint, dus hier is het! Bedankt voor het waden …
hallo allemaal en welkom terug op mijn kanaal vandaag ik heb een korte video om iets te verduidelijken over dit babyvest een tijdje geleden heb ik een video gepost hoe je dit vest breit het was een patroonrecensie en ik heb je laten zien hoe je de bloem kunt maken kant en hoe je de mouwen moet verdelen en je weet al die dingen maar ik heb een verzoek ik had een verzoek van een kijker om je te laten zien hoe je de raglan start, zodat dit kan worden toegepast op een babyvestje met een kantpatroon zoals deze of je zou het kunnen gebruiken voor een vest voor volwassenen, zoals een damesvest en deze is van het merk Lion en het is ook een gratis patroon ik zal alles hieronder linken, dus kijk alsjeblieft in de informatie onder de video, dus laten we kijken begonnen, dus ik heb de cast hier gedaan en als je wilt zien hoe je de cast moet doen, zal ik hieronder een video linken, maar het is heel eenvoudig, dus alles wat je hoeft te doen is casten het aantal steken van steken daar waar je patroon om vraagt ​​en in het damesvest dit vest van het merk leeuw, het vertelt je dat je ofwel een t6 1998 102 106 moet aantrekken, afhankelijk van de maat die je wilt breien, en dan in een baai in het babyvest, het zegt ons dat we eenenzeventig moeten aantrekken en dan werken we verder de maat dus II zet hier 71 steken op en ons patroon vertelt ons dat we een voor een boordsteek moeten breien dus brei boordsteek een averecht een tot het einde van je opzet voor twee centimeter dus we moeten een een voor één rib of twee centimeter en dit wordt plat gebreid natuurlijk heb je er rondbreinaalden voor nodig en ik heb hier natuurlijk gewoon glad als je het vest breit je wilt een langere kabel voor de jouwe maar dit is alleen om je de techniek te laten zien en ik heb met deze naalden geen vest van dit garen nodig, maar we moeten er een averecht breien, een averecht breien, een averecht breien en heen en weer blijven gaan tot je twee centimeter hebt en ik zie je als ik ‘ ben daar klaar mee, oké dus ik ben klaar met breien in de twee centimeter boordsteek en je kunt het hier zien ik d o moedig je aan om patronen te gebruiken, want op Ravelry zijn het heel veel patronen zoals deze of de volwassen maat en ze zijn gratis en het enige wat je hoeft te doen is ze af te drukken en ze te volgen.Ik laat je hier gewoon zien de techniek dus in dit geval in het babyvestje vertelt het ons dat we de een voor een rib in twee centimeter moeten breien en dan moeten we de voorkant en de achterkant en de mouwen verdelen en dit patroon in het bijzonder vertelt je niet om steekmarkeerders te plaatsen, maar ik plaats altijd steekmarkeerders omdat het zoveel gemakkelijker is, vooral als we met kant werken een patroon zoals kantontwerp dus in dit vest moeten we voor en na het telpatroon meerderen, dat is 15 steken en kijk of ik kan het vinden ja dit is het diagram dus we moeten meerderingen doen voor en na deze tulp of sneeuwklokje het ontwerp daarom hebben we steekmarkeerders nodig dan eh voor een volwassen vest als dit we gaan er een aan elke kant op de schouders vergroten zoals dit hier en ik zal je mijn laten zien vest degene die ik heb gedaan, maar in deze vertelt het je waar je je markeerders moet plaatsen, dus gebruik alsjeblieft steekmarkeerders, want je weet dat je voor en na de steekmarkeerder of voor de steekmarkeerder een bepaald aantal moet meerderen steken en meerderen voor de volgende of na de volgende en het patroon zal het je vertellen, dus volg alsjeblieft patronen.Ik heb hier het babyvest dat ik heb gebreid in die tutorial en zoals je kunt zien heeft het – ik heb het kantpatroon twee keer gebreid en de meerderingen zijn aan deze kant en aan deze kant dus hier zet je steekmarkeerders en je weet dat je hiervoor dit voor de steekmarkeerder breit je meerdert je de kant 15 steken breit en dan je hebt nog een steekmarkeerder en je doet nog een verhoging na die steekmarkering en het patroon vertelt je hoe je dat moet doen hier is de leeuw Merk volwassen maat het past niet echt op de camera maar ik wilde het gewoon laten zien jij neemt de Raglan toe en hier zijn de Raglan meerderingen dus we breien de boordsteek en dan plaatsen we steekmarkeerders en we doen meerderingen waar het patroon ons vertelt en ik denk dat dit er mooi uitziet, je zou ook verschillende meerderingen kunnen doen dit vergroot onze omslagen en het maakt het dit leuk dit mooi patroon op het babyvestje de meerderingen zijn geen omslagen daar pak je het garen tussen je steken op de naald opgetild en dan breien brei het breien zodat je er een vergroot zonder het gaatje je hebt geen gaatjes aan de zijkanten dus Ik heb hier een paar steekmarkeerders en ik wil je in het in het babyvestje precies laten zien hoe we de steekmarkeerders gaan plaatsen, zodat het patroon ons vertelt dat ik het patroon hier misschien moet plaatsen het patroon vertelt ons dat we een bepaald patroon moeten breien aantal steken sorry verkeerde pagina hier gaan we dit uit de weg ruimen dus volgens het patroon moeten we aan de verkeerde kant werken aan de goede kant rs betekent goede kant dus we gaan verder breien als dit de eerste is steek brei ik ga brei er twee en dan staat er meerder ja dus we gaan er één verhogen we gaan tillen til ons garen van onze naald hier op deze manier op en dan gaan we door de achterste lus breien dus we hebben er één vergroot dan staat er 15 steken van het telpatroon, dus we gaan onze markeerdraad plaatsen omdat we van deze markeerdraad weten dat we 15 steken moeten tellen tot we onze tweede meerdering maken en het telpatroon is deze en u wilt het precies volgen zoals het is in in dit geval ga ik er een breien twee drie vier dan ga ik er een averecht maken dan ga ik er vijf breien een twee drie vier vijf dan trek ik er nog een en dan ga ik breien vier een twee drie vier en ik wil gewoon mijn steken tellen om er zeker van te zijn dat ik in het diagram sta dus een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf twaalf dertien veertien vijftien dus ik heb het diagram uitgewerkt en dan heb ik moet mijn marker weer plaatsen en nu moet ik er een meerderen dus ik pak het garen tussen mijn steken zet het op de naald e en brei door de achterste lus en ik heb een meerdering gedaan voor en na mijn diagram en ga dan verder met het volgen van je patroon dat zegt: brei een ja brei er een en verhoog dan een zodat we nog een meerdering gaan doen en dan hebben we om nog een markeerdraad te plaatsen omdat het patroon ons vertelt dat we de 15 steken van het kantpatroon moeten haken, dus gaan we de 15 steken breien, wat betekent dat je 4 averecht breit 1 brei 5 po1 recht voor en dan tellen we opnieuw en jij alleen op de eerste rij moeten tellen want als je de steekmarkeerders hebt, komt alles goed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 we gaan onze markeerdraad weer plaatsen en wij ‘ ik ga nog een keer verhogen. Ik verontschuldig me voor het lawaai dat deze mensen besloten hebben hun gazon nu te maaien het is erg luid Ik hoop dat je het niet echt kunt horen, dan hebben we het dus dus dit wordt de hoes ja sorry dat doe ik moeten trekken omdat deze mensen erg luidruchtig zijn ok nu moeten we de achterkant doen en hier op het patroon zegt ik brei 5 dus we gaan 5 1 2 3 4 5 breien en dan moeten we meerderen we nemen het garen, zet het op onze linkernaald en breien zo door de achterste lus lus en dan moeten we de 15 steken opnieuw doen die betekent dat we een steekmarkeerder gaan plaatsen, dan gaan we het telpatroon breien 15 steken die recht is 4 po1 recht 5 averecht 1 recht 4 sorry en nogmaals na de 15 steken gaan we nog een steekmarkeerder plaatsen en we we gaan een verhoging doen, oké nu moeten we de andere mouw doen, dus we gaan er een breien, dan gaan we een verhoging doen en nu hebben we

om de 15 steken weer te breien dus gaan we een markeerdraad plaatsen en het telpatroon breien het bloemenpatroon brei 4 averecht 1 recht 5 en op 3 4 averecht 1 brei 5 averecht 1 en brei 4 recht de grasmaaier is weer terug nu hebben we om nog een steekmarkeerder te plaatsen gaan we nog een meerdering maken en we gaan er twee breien, dus dit is de belangrijkste rij, want daar plaatsen we onze steekmarkeerders en vanaf hier is het heel gemakkelijk, volg gewoon het patroon en je gaat dit doen dit gaat uitbreiden en je gaat de bloemen zien waar de 15 steken tussen de markeringen zitten, dus om je weer te laten zien vanaf het begin van je werk tot de tweede steekmarkering het is één voorkant dan tussen deze twee hebben we een mouw dan tussen deze en deze hebben we de achterkant dan hebben we deze als een mouw en van hier naar hier is de andere voorkant Ik hoop echt dat het logisch is het is zoals ik al zei volg alsjeblieft het patroon downloaden en een patroon afdrukken en het wordt een stuk eenvoudiger b let wel op steekmarkeerders tel je steken zoals ik al zei in het patroon vertelt je niet over steekmarkeerders maar ik moedig je aan om ze op te zetten ze zijn erg belangrijk, want nu weet je dat je tussen deze steekmarkeerders zit om het kantpatroon te maken voor je vest nu in de volwassen maat natuurlijk hebben we geen kanten paneel dus we hebben alleen de omslagen die ze het gaatje maken de gaatjes aan de zijkanten hier maar je hebt nog steeds steekmarkeerders nodig dus Ik zal alles hieronder linken onder deze twee vesten die gratis te downloaden zijn en ik zal proberen andere te vinden en ga daar alsjeblieft heen en download ze, print ze af en volg ze zo alsof ik zei dat de video die ik heb gemaakt alleen is een techniek het laat je alleen enkele tips zien als je worstelt met het vest, maar volg alsjeblieft de patronen waar de ontwerpers hard aan hebben gewerkt om te ontwerpen heel erg bedankt voor het kijken, schrijf je in als je dat niet hebt gedaan Ik probeer soms een keer per week te uploaden ik lukt het niet omdat ik heb een fulltime baan, dus ik moet me gewoon op een paar dingen concentreren, maar bedankt voor het kijken, ik zie je in mijn volgende doei

admin

Bir cevap yazın