voor beginners Hoe een traditionele Noorse trui met boothals te breien, stap 1, het lijf.

voor beginners Hoe een traditionele Noorse trui met boothals te breien, stap 1, het lijf.

Hoe een traditionele Noorse trui met boothals te breien, stap 1, het lijf.Ga voor patronen en meer naar https://osterdalsbrura.blogspot.com/2019/03/traditionele-noorse-knitted-sweater.html.
nu zal ik je laten zien hoe je deze traditionele Noorse trui kunt maken, helaas kan ik het patroon zelf en de steeknummers niet geven omdat ik dit patroon niet bezit, dus als je het echt leuk vindt heet het innsbruck en is het van de Olympische Spelen van 1968 en het is en het is is online te vinden, dus deze trui heeft een boothals en heeft ribbels aan de manchetten en aan de onderkant van het lichaam en ik zal je stap voor stap laten zien hoe je een trui in deze stijl kunt maken, dus ik hoop dat je het leuk vindt en ik zal doen is voor het grootste deel van de trui opzetten het deel dat ik nu ga aantrekken wordt in ribbels gebreid en voor dat deel gebruik ik een rondbreinaald van drie millimeter mijn garen geeft 22 steken voor elke 10 centimeter of vier inches bij het gebruik van naald 35 millimeter ga ik later over op die maat maar voor de ribbels is het heel gebruikelijk om breinaalden maat drie millimeter te gebruiken en als ik opzet gebruik ik gewoon een schuifknoop zoals deze en zet deze op mijn naald deze wordt mijn eerste steek a nd ik houd het zo in mijn linkerhand en zet gewoon wat spanning op het garen ik gebruik mijn wijsvinger van onder naar boven en ik draai zodat ik een lus om mijn wijsvinger krijg ik neem mijn breinaald bovenop het garen ik ga naar het puntje van mijn wijsvinger omhoog door de lus en ik laat hem op de breinaald gaan ik trek een beetje maar ik doe niet te hard want dan wordt het heel moeilijk om de eerste rij te breien als je gooit op deze manier dus gewoon wijsvinger van onder naar boven draai breinaald bovenop beweeg naar beneden naar het topje van je vinger omhoog door de lus en laat het los en trek gewoon lichtjes zodat deze manier om op te zetten de ribbels extra elasticiteit geeft zodat je gewoon ga door totdat je het aantal steken hebt dat je wilt en ik bel je terug met de ribbels nu heb ik al mijn steken opgezet en ben ik klaar om de ribbels te breien, dus ik heb mijn garen en hier zal ik houden dat uit de weg en ik heb mijn werkgaren aan dit uiteinde op mijn rechternaald voordat je begint om te breien zorg ervoor dat je de rand er helemaal onder hebt zodat hij niet op de naald draait, dus meestal is het ribboord om er een averecht te breien en dat doe ik zo als ik brei ga ik van mijn kant met de rechternaald steek ik hem door de eerste steek de eerste steek met de losse knoop is altijd een beetje lastig dus ik ga zo van onder naar boven door de steek ik ben naar het puntje van mijn wijsvinger gegaan en pak het garen op en ik trek het door de steek en ik laat het op mijn rechternaald gaan als ik averecht begin ik begin bij het topje van mijn wijsvinger ik ga naar beneden achter het garen en aan mijn andere kant steek ik mijn breinaald door de steek van onderaf en omhoog Ik ga terug achter het garen en raap het op en verplaats het door de steek en ik laat het op mijn rechternaald gaan dus ik brei weer dan sta ik aan mijn nabije kant Ik ga eronder en tot aan het puntje van mijn vinger erachter het garen ik trok het door de steek en liet het averecht gaan tegenover het begin van mijn vingertop ga beh steek het garen weer door de steek terug achter het garen zodat je kunt zien dat het hier tussenin komt en haal dan door de steek en laat los zodat ik deze kant op ga en ribbelsteek brei tot ik de lengte heb die nodig is dus als je krijgt als je breit als ik zo met je opzet als je breit als je een grote opening als deze krijgt, zorg ervoor dat je niet te veel aan je rechternaald trekt om hem te repareren je blijft gewoon de ribbels breien, maar als je zet je steek op de rechternaald je trekt niet je trekt gewoon voorzichtig de volgende steek verder en je kunt nu zien dat de opening veel kleiner is en als je een paar naalden hebt gebreid zal hij stabiel zijn en zul je dat niet meer zien er waren ooit gaten dus blijf de ribbels breien zo lang als je recept vereist en ik zal bij je terugkomen met de volgende stap, dus nu ben ik klaar met mijn ribbels en zal ik nu gewoon blijven breien en voordat ik begin is dit de begin van mijn rij zal ik hier een marker plaatsen, ik zal alleen s gebruiken wat overgebleven garen en alleen ik haal het hier onder je kunt gebruiken wat je het beste vindt maar ik gebruik altijd wat overgebleven garen en dan zal dit een kant van de trui vertegenwoordigen en hier heb ik mijn breinaald maat 35 millimeter en ik zal beginnen met brei en ik brei alle steken en als ik halverwege ben, zal ik er nog een markeerdraad in doen ik heb nu halverwege gebreid en ik zal meer overgebleven garen vinden en ik zal deze hier als mijn tweede markeerder plaatsen en dit wordt de andere kant van de trui, dus als ik de hele rij heb gebreid, heb ik aan elke kant een markeerdraad en dit zal later handig zijn als ik mijn patroon begin te breien en als ik de trui met armen in elkaar zet, dus ik zal dit gewoon afmaken rij zodat ik ben overgestapt op naalddikte 35 millimeter en dan ga je verder met breien en begin je patroon toe te voegen als het recept dat je volgt zegt dat je dat moet doen of soms is het onderste deel van de trui maar één kleur dus Ik zal wat gaan breien patroon op de mijne en ik zal je laten zien hoe ik daarmee begin nu ik de eerste rij met naalden maat 35 heb afgemaakt Ik heb beide markeerders genomen en ik heb beide garenuiteinden zo aan de buitenkant gelegd, zodat het niet wordt in de manier waarop ik brei, maar nu weet ik altijd waar het begin van mijn rij is, we zijn het midden van mijn rij en het is tijd om een ​​andere kleur toe te voegen aan het breipatroon met het patroon dat ik toch aan het breien ben, dus ik zal het je laten zien hoe doe ik dat ik neem de tweede kleur en ik leg hem hier terug en ik pak het uiteinde van het garen en ik wikkel het zo om mijn duim en dit komt omdat het gemakkelijker zal zijn om er wat spanning op te zetten en te beginnen met breien en als ik begin met breien met twee kleuren, laten we het hier eerst organiseren, daar neem ik altijd de onderste kleur, die is deze nee dat is niet ik zal eigenlijk het blauw hebben als mijn onderste kleur, zorg er gewoon voor dat je dit de eerste keer goed doet bottom kleur het dichtst bij mij en patroon kleur weg van mij en ik hou ervan om het zo vast te houden waarin je het doet hoe je het ook leuk vindt, dus het kan verwarrend zijn als ik zeg dat dit de onderste kleur is, maar je zult zien wanneer ik ben als ik het eindresultaat heb, dus ik zal beginnen te breien en ik doe het gewoon op de normale manier ik pak gewoon de kleur op Ik wil dus het is net als gewone gebreide steken, alleen wissel je tussen de kleur die je oppakt nu ik een paar steken heb gebreid ik kan dit garen loslaten het is nu door deze steken hier vastgemaakt en ik zal doorgaan en ik zal mijn patroon volgen en Ik kom bij je terug met de volgende stap nu ik het grootste deel van mijn patroon op mijn trui heb gebreid en ik wil je laten zien waar ik het over had toen ik zei dat wanneer ik twee kleuren ontmoette, ik altijd de onderste kleur het dichtst bij houd ik en het patroon kleur weg van mij en ik moet consistent zijn, want als ik van kleur verander wanneer ik brei, zal het patroon ongelijk worden en niet en en zal het er niet zo goed uitzien en zoals je nu kunt zien Ik houd het blauw het dichtst bij me en beige een weg van mij waardoor de blauwe kleur dominant een d aangezien je waarschijnlijk kunt zien dat de beige kleur een klein beetje onder de blauwe zal komen, dus je ziet dat hij hier smaller is de beige en de blauwe is vetter dus als ik overschakelde, zal de beige kleur zijn, hij zal meer aan top Ik hoop dat je begrijpt waar ik het hier over heb, maar in het algemeen als de beige iets dieper in het netwerk zal liggen dan de blauwe en de tweede wil ik je laten zien wanneer je lange stukken in je patroon hebt zoals hier met de zelfde kleur Ik wil je laten zien hoe je te voorkomen dat te lang te lang garen blijft drijven op de achterkant op de achterkant van je werk

omdat het er zo uitziet, maar als ik gewoon blauw brei van hier naar hier, zal ik een beige garen hebben dat zo lang zal zijn en het zal gemakkelijk zijn om een ​​vinger erin te krijgen als je de trui aantrekt en het is gemakkelijk om om eraan te trekken, dus wat ik doe als ik mijn onderste kleur in dit lange stuk hier heb, is dat ik net begin te breien en hier heb ik de beige en hier moet ik zes negen elf steken breien dat is veel te lang, dus ik begin en hoeveel steken je kiest om te breien is aan jou ik gebruik er drie dus ik brei drie steken en als ik steek nummer vier brei ga ik achter mijn andere garen ik pak het blauw op en ik brei en als ik het op deze manier doe, heb ik om de steek achteraf zo om te draaien en de volgende steek weer ik brei gewoon normaal hier vanaf de voorkant en dan kun je zien dat ik het beige heb ik heb het beige garen aan de achterkant vastgemaakt dus ik ontmoette weer de eerste die dat was de eerst en ik heb er nog twee nodig voordat ik terug ga achter de beige bovenop over de blauwe en ik brei en nu het is gedraaid kun je zien dat ze een andere hoek hebben op mijn breinaald dus ik moet deze omdraaien en dan brei ik gewoon regelmatig voor drie steken een twee drie en daar heb ik weer mijn eerste beige steek dus je kunt het hier zien in plaats van één lang garen van hier naar hier te laten zweven, heb ik nu drie kleinere Ik wil je laten zien hoe je het moet doen als het de patroonkleur is die de lange vlotter krijgt Ik ga dit deel hier breien Ik geloof dat het is 13 steken in beige, dus ik behoud de kleuren zoals ik eerder deed en als ik degene die het langst van me af ga oppakken, begin ik zoals ik deed door gewoon te breien, meestal doe ik drie steken en dan ga ik voor de volgende eronder de blauwe en pak de beige op om hem te breien en de volgende steek ga ik weer over zoals gewoonlijk en dan kun je zien dat ik de blauwe draad hier op de achterkant heb vastgemaakt en toen en toen was die weer mijn eerste steek dus ik brei de tweede en de derde en dan ga ik eronder om het op te rapen en opnieuw om het nu vast te maken draai ik het garen om het blauw, zo voorkom je dat lange garens gaan drijven als je breit met twee kleuren nu is het lijfje van de trui klaar en als je klaar bent met het breien van dit deel laat je het gewoon op de naald zitten en het is tijd om aan de armen te beginnen

admin

Bir cevap yazın