voor beginners Hoe een trui te breien | Hoe te breien | Geribbelde trui | Vissersribben | Trui patroon

voor beginners  Hoe een trui te breien |  Hoe te breien |  Geribbelde trui |  Vissersribben |  Trui patroon

Hoe een trui te breien | Hoe te breien | Geribbelde trui | Vissersribben | Trui patroonGa voor de PDF van dit patroon in maten voor kinderen en volwassenen naar: http://www.patreon.com/yarnhookneedles/ Voor $ 1 per maand krijg je toegang tot deze PDF …
de video van vandaag en ik ga je leren hoe je het supereenvoudige patroon voor de beginnerstrui kunt maken deze trui heeft een ribbeltechniek die ik je vandaag in dit staal laat zien en dan ga ik precies voor je uittekenen hoe om de stukken te monteren en we zullen een beetje praten over het ontwerp van het kledingstuk in het algemeen, dus in principe wordt dit in veelvouden van vijf gewerkt, dus als je een super nieuwe beginner bent, ga ik in feite een slipsteek maken, net zoals je zou doen bij haken met mijn staart aan de voorkant en mijn werkgaren aan de achterkant nemen we onze rechte naalden we gaan ons geweer maken en we zullen ons herinneren dat we het werk achterin hebben en de staart aan de voorkant en we zijn gaan onder over heen en door laten gaan trek het strak ik zal je dat weer laten zien onder over heen en door laten we dat nog een paar keer doen zodat je vanuit verschillende hoeken kunt kijken, dus we gaan werken in veelvouden van 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 25 24 25 le t gaan naar 30 26 27 28 we komen in de buurt laten we kijken of we er nog twee hebben 29 en 30 perfect dus we hebben er 30 op onze bijna 30 op onze naald en wat we gaan doen is beginnen met te doen een combinatie van breisels en parels, dus voor rij 1 gaan we breien 3 1 jullie drie en parel whoa – een om drie te breien een twee drie oké trek meer garen uit en brei twee een twee drie een twee drie averecht twee een twee 1 2 3 averecht 2 1 2 1 2 3 averecht 2 oeps een seconde averecht 2 1 en 2 en dan recht 3 1 2 3 en dan de laatste 2 1 & 2 averecht, dus voor rij 2 is het eigenlijk het tegenovergestelde van wat we net deden dus nu in plaats van 2 averecht te breien, gaan we twee breien en 3 averecht aan en 3 averecht breien twee breien en drie averecht breien twee breien en drie averecht breien twee averecht drie breien twee breien en drie averecht en al als je kunt zien weet ik dit garen is een soort Dart hopelijk kun je zien dat we al die geribbelde look beginnen te krijgen we hebben onze breisels daar en onze parels en er zijn weer breisels, dus ik ga verder met wit h dit brei 3 averecht twee en dan een brei 2 averecht 3 combo Ik ga nog een paar rijen omhoog werken en jij doet hetzelfde en dan komen we terug en we gaan vergelijken en kijken hoe de dingen eruit zien en dan zijn we ik ga het hebben over assemblage, dus ik heb nog wat rijen opgewerkt en nu beginnen we echt de poppen van de ribbels te zien die naar voren komen met onze breisels en onze parels en ik vind het gewoon geweldig dat ik hou van dit ontwerp dat werkt in de eenvoudige soft by Karen ziet er gewoon prachtig uit, dus wat ik nu ga doen is je even uitzoomen en iets dat ik leuk vind om te doen als je nog nooit een van mijn tutorials over het ontwerpen van kleding hebt gezien. teken uit hoe dit stuk werkt, dus wat je eigenlijk hebt is een voor- en een achterpaneel nu deze panelen identiek zijn aan elkaar de mouwen zijn ook identiek en het mouwontwerp is dat van een verlaagde mouw en wat dat eigenlijk betekent is je kledingstuk, het is een beetje rust zo, dus hier is je hoofd, hier is je nek, het kledingstuk gaat ongeveer zo over de schouder een klein beetje over en dan is hier de naad, dus hier is onze trui en dan hier is waar we onze mouwen daar zouden vastmaken, dus in plaats van in je traditionele kledingstuk waar het perfect is bevestigd hier op de schouder een verlaagde mouw heeft een natuurlijke overhang en dan bevestig je je mouw zodat in dit specifieke ontwerp de mouw een beetje strakker is en dit is meer een passend stuk dan sommige van mijn andere stukken, maar zoals ik al zei in sommige patroonnotities kun je gemakkelijk dingen veranderen gebaseerd op je pasvormvoorkeur, dus als je wilt dat het strakkere kanten naar beneden valt als je wilt dat het losser is maat groter en dan ook op je spanning is een ander ding als je een strakke breister bent, zou ik je ten zeerste aanbevelen om een ​​maat groter te gaan als je hebt de neiging om losser te zijn Ik zou aanraden om een ​​maat kleiner te nemen zodat je precies op je perfecte maat terechtkomt, dus wat er in feite gaat gebeuren is dat je je voor- en achterpaneel krijgt zodat je voor- en achterkant en beide mouwen allemaal ingewerkt worden de sa ik combinatie van drie twee drie twee drie twee drie twee precies zoals we deden in ons kleine staalvoorbeeld om je te laten zien, dus wat er gaat gebeuren is dat wanneer je je klaarmaakt om deze stukken in elkaar te zetten, je je voor- en achterpand bij elkaar legt zoals zo dan gebaseerd op hoe groot je je hoofdgat wilt hebben, daarom gebruiken we deze lijnen als onze gids je gaat precies dat aantal aan beide kanten naaien dit dicht naaien zo oké dan ga je neem een ​​van je mouwstukken en gebruik je steekmarkeerders en je gaat de exacte afmetingen aan beide kanten bepalen, haak je steekmarkeerders in, dus wat ik eigenlijk doe is mijn steekmarkeerder nemen ik haak hem aan die kant en dan krijg ik een kant van mijn mouw een hoek van mijn mouw en ik bevestig hem daar dan neem ik de andere hoek en rek hem uit naar deze kant en ik steek de markeerdraad dicht en gebruik hem dan en dit is een tapijtnaald waar ik zojuist iets in heb genaaid met een tapijtnaald waar je vandaan zou gaan één kant aan de overkant en dat doe je aan beide kanten oke als dat allemaal gedaan is, pak je je kledingstuk en vouw je het met de goede kanten op elkaar om het nu klaar te maken voor montage Ik raad aan hier te beginnen bij de natte sneeuw of de manchet niet dit de cup van de mouw mijn god haal mijn woorden eruit de cup van de mouw gaat omhoog en zorg ervoor dat alles perfect uitgelijnd blijft werken tot aan de oksel en dan helemaal naar beneden naar de tailleband de reden hiervoor heb ik gemerkt dat als ik vanaf hier begin en deze kant op ga tot aan de manchet, loopt dit gedeelte een beetje af Ik weet niet zeker waarom ik niet weet of ik het ben of wat de deal is, maar ik vond het een stuk beter aansluiten als Ik begin hier bij de manchet, ga omhoog en kom dan naar beneden, zodat je dat aan beide kanten van het kledingstuk doet, en als je klaar bent, draai je het met de goede kant naar buiten, weven in je uiteinden en je bent klaar, het is letterlijk zo eenvoudig en dat is een reden waarom ik dit heb genoemd, je kent een heel basaal beginnerspatroon voor iemand die kn is dat wil in kledingontwerp komen heel simpel heel gemakkelijk je hebt gewoon je vier stukken deze zijn identiek deze zijn identiek je zet zo in elkaar en dan zal dat zo zijn je sluit het je naait het aan elkaar en je bent klaar zoals dat super simpel en kijk dat ik wou dat paars het beter liet zien op de camera, maar dat is niet zo, maar ja, als je deze tutorial leuk vond, laat dan een reactie achter en vind de video leuk als je meer beginner-breien stukken en kledingstukken en zo wilt zien reageer en laat me weten wat je zou willen zien Ik zou graag dingen ontwerpen en maken die jullie willen zien je kunt je ook abonneren op dit kanaal en berichtmeldingen inschakelen om op de hoogte te worden gesteld wanneer er een nieuw ontwerp op de proppen komt en me vertrouwen Ik plaats steeds nieuwe ontwerpen Ik heb meer ontwerpen dan tijd Ik heb meer ontwerpen in mijn hoofd dan dat ik tijd heb om te hopen dat het logisch is, dus ja, volg alsjeblieft ook de blog en als je geïnteresseerd bent in exclusieve ontwerpen die pdf’s en video-tutorials bevatten ga naar Patreon en bekijk garenhaaknaalden daar zijn er veel goodies die ik in petto heb en je hebt voor altijd toegang tot pDF’s voor slechts $ 1 per maand en voor altijd toegang tot pdf’s en de video-tutorials

om mee te doen voor slechts $ 5 per maand, dus ga daaroverheen en zorg ervoor dat je me tagt als je uiteindelijk een van deze gaat maken. Ik zou graag je voltooide ontwerp zien en ja, ik zie je in de volgende video

admin

Bir cevap yazın