voor beginners Hoe een trui van onder naar boven in een ronde te breien: truien breien

voor beginners Hoe een trui van onder naar boven in een ronde te breien: truien breien

Hoe een trui van onder naar boven in een ronde te breien: truien breienEen trui van onder naar boven in het rond breien is iets dat je kunt doen met een kleine beertrui. Brei een trui in de rondte van onder naar boven met …
hoi ik ben Evelyn Greene met Tara’s garens en ambachten in deze video. Ik ga je de basis laten zien van hoe je een trui van onder naar boven in de rondte breit dit is een voorbeeld van een kleine beertrui zoals deze die dhr beer draagt ​​en om te beginnen zet je gewoon het aantal steken op dat je nodig hebt, afhankelijk van de maat van je trui je gebruikt ofwel rondbreinaalden in het geval van deze trui hier of je gebruikt dubbele punten die je zou gebruiken moet je gebruiken voor zoiets kleins dat je op je steken opzet en je verbindt in een ronde en dan begint je te breien je je onderrand breit het kan in dit geval ribbelsteek of ribbelsteek zijn en dan gewoon je trui rond en rond werken en rond totdat je de lengte hebt die je nodig hebt tot de oksels als je het punt voor je armsgaten bereikt, kant je een bepaald aantal steken af ​​om je voor- en rug van elkaar te scheiden nu op dit punt heb ik mijn rug afgemaakt ik heb gewerkt ik heb mijn nek geschud ing en ik hebben mijn schoudersteken en ik heb die op een houder ze zijn klaar om te worden vastgemaakt aan mijn voorste schouder nu ga ik mijn steken van de houder halen en mijn naald door de steken steken en omdraaien en ik ‘ Ik ben dan klaar om mijn voorste nek vorm te geven tot hetzelfde punt waar ik mijn schouders heb gedaan op dit punt kun je ofwel een keukensteek gebruiken of je kunt een drienaalds afknippen en je voorste schouder verbinden met je achterste schouder en dat is wat is hier gedaan drie-naalds afkanten maakt een bijna onzichtbare naad ik pak dan steken op en doe mijn nek zodat deze trui eigenlijk er zijn geen naden in deze trui omdat ik deze aan elkaar heb gebreid dat is het enige dat er is, zoals in slaap, een naad die er is in deze trui kun je precies hetzelfde ontwerp van deze trui doen voor een volwassene, gewoon meer steken opzetten en langer breien, dus zo is de basis van het maken van een trui van onder naar boven in de ronde ik ben een Volyn groen kun je vin d instructies hiervoor dat Terry’s garens en ambachten je kalmeren

admin

Bir cevap yazın