voor beginners Hoe een vestband te breien: truien breien

voor beginners Hoe een vestband te breien: truien breien

Hoe een vestband te breien: truien breienEen vestband breien is iets dat je doet nadat je je stukken al hebt geblokkeerd. Brei een vestband met hulp van de eigenaar van Terri’s Yarns …
hallo ik ben Ava Lin groen met Teri’s garens en handwerk. In deze video laat ik je zien hoe je steken oppakt voor een vestband, zodat je je stukken gebreid hebt en je hebt ze geblokkeerd zodat je klaar om een ​​band op te pakken en langs je vest te haken een ding dat je moet beseffen is dat als je trui van onder naar boven of van boven naar beneden is gebreid, je steken gaat opnemen in de rij randen van je kledingstuk dat vervelende ding genaamd meter betekent dat het gevoelloos het aantal steken per inch en het aantal rijen per inch is, ze zijn niet gelijk, dus eigenlijk zijn er meer rijen nodig om een ​​inch te maken dan steken, dus als je je gaat oppakken steken die u eigenlijk slechts steken opneemt in ongeveer 3 van elke 4 rijen en uw patroon zal u meestal vertellen hoeveel steken u nodig heeft om op te halen. de enige reden waarom u iets zou kunnen veranderen, is als u de lengte van de patroon of ja, de lengte van het patroon, dus het eerste wat je moet doen is om je kledingstuk in vieren of zes te verdelen en laten we zeggen dat ik wil oppakken, laten we zeggen 36 steken langs deze rand ik ga mijn garen vastmaken in de hoek van mijn voorkant en dan ga ik onder de volgende steek en de volgende steek en dan ga ik de volgende steek overslaan, dus daar heb ik er drie ik sla de vierde over een twee drie en sla de vierde over of als je banden echt gemarkeerd zijn met spelden zeg je hebt het in vieren gemarkeerd en je moet 36 steken opnemen Ik zou negen steken opnemen in elke vierde in elke sectie van mijn band dit heeft een slipsteekrand erop maar ik kan niet zomaar door de losse steken heen halen omdat de losse steken maar om de rij zijn gebreid en dat geeft me niet genoeg steken dus ik ga eigenlijk de rij in de rij onder de losse steek nu heb ik hier een vierkante hoek Ik wil een steek oppakken precies in die hoek, dus ik ga gewoon mijn steken overbrengen van mijn haaknaald naar m y breinaald en ik gebruik groen garen alleen om nu te laten zien dat als ik niet genoeg steken had opgepakt de band het stuk zou rimpelen als ik er teveel oppakte nadat ik een rij of twee had gewerkt, je zou de band zien begin bijna te ruches en nu dan sta ik aan de verkeerde kant van mijn stuk en ben ik klaar om de eerste verkeerde zijrij van mijn band te bewerken Ik ben een slechterik je kunt meer informatie vinden over hoe je steken oppakt voor een vestband bij Terry’s yarns and crafts com

admin

Bir cevap yazın