voor beginners Hoe gebreide truien te ontwerpen: breilessen

voor beginners Hoe gebreide truien te ontwerpen: breilessen

Hoe gebreide truien te ontwerpen: breilessenHet ontwerpen van gebreide truien is iets wat je kunt doen als je een vest, pullover of een ander kledingstuk probeert te maken. Ontwerp gebreide truien met …
hallo mijn naam is gina hill’s ik ben hier bij woont in Tulsa oklahoma en ik zou graag met je willen praten over het ontwerpen van gebreide truien er zijn verschillende beslissingen die genomen moeten worden als je het hebt over het ontwerpen van je trui eerst is wil je een vest een trui een jurk een rok wat wil je ook als je een trui maakt doe een mouwloos 3/4 korte mouw lange mouw wat voor soort mouw wil je ook het seizoen wil je een zomermanier of een lentemanier of een wintergewichttrui die bepaalt welke materialen je gebruikt ook van invloed op de pasvorm die je hebt als je in patronen zit tegenwoordig heb je een plus is geen gemak en een negatief gemak en wat dat betekent is plus gemak betekent dat iets dat losjes is, ze met je zullen praten dat het heel plessis of juist is Ik weet dat het als een slank passend t-shirt zal zijn nu een negatief betekent dat het niet strak zit, dus als een trui die eigenlijk kleiner is gemaakt dan uw afmetingen en dus past het nu strak om uw lichaam wh nl je ontwerpt een trui voor jezelf of je vrienden wees realistisch over wat je maten zijn een medium is niet altijd een medium maar je moet doen is eigenlijk al je plaatsen meten je rond je bus liggend rond je middel en je heupen en gaan regel het nummer en dat is waar je langs moet en in plaats van ja te zeggen, zal ik een medium maken je moet echt afgaan op je maten of de persoon die je maakt voor hun maten weten ook wat je goed staat of de persoon voor wie je zegt is ze lang of zijn ze kort slank of voller maar of volslank dus weet wat je probeert te verbeteren en wat je probeert te verbergen in hemelsnaam dus bewaar die dingen in gedachten als je truien ontwerpt Ik ontwerp deze trui nadat ik mijn favoriete boetiek ben binnengelopen en toch driehonderdvijfentachtig dollar heb gekost en ik heb het ontworpen en een lenteversie gemaakt voor ongeveer vijfenzestig en toen de winter kwam ik heb wat kleine c . gemaakt hangt aan dit patroon ik heb het langer in het lichaam gemaakt en ik heb het een klokmouw gegeven en dat is mijn wintertank en mijn trui en heet nu 385 in deze trui ik wilde een trui hebben met driekwart inch mouw noem mouwen ik maakte het bij het herstellen en ik wilde dat het meer zou passen bij het vertinnen, dus in dit geval was het een pluspunt, in dit stuk hangt het recht aan mijn buste en dus het knuffelt gewoon rond mijn heupen maar zit niet strak Ik gaf het een trechter met nek en zo heb ik die trui ontworpen dus dit zijn slechts een paar tips voor het ontwerpen van je eigen gebreide truien weet wat je pasvorm is wat je ware maat is wees realistisch en heb plezier jij

admin

Bir cevap yazın