voor beginners Hoe het nekgat vorm te geven en een ronde hals van een trui te breien.

voor beginners Hoe het nekgat vorm te geven en een ronde hals van een trui te breien.

Hoe het nekgat vorm te geven en een ronde hals van een trui te breien.Bedankt voor het bezoeken van mijn YouTube-kanaal! Als je meer van mijn breiwerk wilt zien, ga dan naar: My Ravelry store: …
hallo nu wil ik je in deze video laten zien hoe je een ronde hals als deze kunt maken. Ik zal je eerst laten zien hoe je deze ronde vorm kunt maken door het bovenste deel van het lijf heen en weer te breien en ik zal je laten zien hoe ik afkants om het nekgat te vormen als dat klaar is, ga ik de mouwen breien en ik ga de schouders hier verbinden en de gaten voor de mouwen maken en alle andere benodigde stappen doen en als dat klaar is, ga ik terug naar jij weet hoe je steken opneemt langs de rand en de hals zelf breit, maar nu eerst hoe je het halsgat moet vormen nu ben ik klaar om af te kantelen voor de voorkant van de hals en dit is de voorkant van mijn trui en hier heb ik mijn markeerstift voor het begin van mijn rij, dus ik heb net mijn patroon gebreid vanaf het begin van de rij en ik ben aangekomen op het punt waar ik wil afkanten en in dit geval wil ik 17 steken afkanten voor de voorkant van mijn hals dus ik wil mijn beide uiteinden van mijn garen meenemen en daarvoor blijf ik gewoon mijn patroon volgen waar ik drie blauwe drie witte brei en dat herhaal ik dus ik zal nu beginnen ik brei een steek en ik brei de tweede dan trek ik gewoon de eerste steek zo over de tweede en dit is mijn eerste ik heb een steek afgekant mijn eerste kant af dan brei ik nog een steek en ik breng de laatste over en van de naald dus nu zijn dat twee steken drie van kleur wisselen en als ik en wanneer ik van kleur verander wil ik oh laten we kijken daar ga ik zeker weten dat Ik trek dit garen niet te strak aan de verkeerde kant, want dan zal ik je hier laten zien ik zal het samen trekken en het zal echt heel strak en ongelijk zijn en ik wil dat mijn nek elastisch is oke ja ik Ik zal deze eerst moeten verschuiven en ik zal zo doorgaan totdat ik in totaal 17 steken heb afgekant en dan zal ik terugkomen op hoe ik verder ga nu ik de voorkant van mijn nek hier heb afgemaakt, dus ik heb gegoten op 17 steken en ik ben klaar om verder te gaan, dus ik ga nu gewoon door met het breien van mijn patroon en dat zal ik doen Totdat ik de hele rij heb rondgelopen en ik en ik hier weer aan het begin van mijn rij zijn aangekomen, begin ik de volgende rij te breien en brei ik tot ik hier aankom waar ik begon af te werpen en als ik hier ben, ik zal bij je terugkomen over hoe je de volgende stap moet doen, dus nu ben ik weer aan het begin van mijn afdankertje Ik heb het begin van mijn rij hier en wat ik zal doen is dat ik mijn hele netwerk naar de verkeerde kant draai en Ik zal mijn weg terug helemaal omdraaien totdat ik hier aankom en ik zal hier vier steken beginnen af ​​te kanten en netten met twee kleuren aan de verkeerde kant is niet zo moeilijk als het lijkt, je zult waarschijnlijk een beetje langzamer zijn dan normaal als je ‘ ben niet gewend om het te doen, maar het zou goed moeten zijn de reden waarom ik het doe is dat ik hier niet veel losse draadjes wil als ik de nek maak als je het niet erg vindt om veel losse draadjes vast te maken je trekt gewoon tot je genoeg garen hebt en dan ga je door met breien en je kant hier af en je gaat rond en gaat zo verder maar ik ben geen grote fan van losse garens vastmaken, dus ik zal omdraaien en teruggaan dus het enige dat ik moet onthouden is dat omdat ik hier aan een nieuwe rij ben begonnen als ik van hier naar hier heb gebreid, deze kant één rij verder in het proces dan deze kant kun je het verschil hier zien in het patroon hier ik heb deze steek om het kruis te maken en deze ontbreekt hier omdat ik normaal hier zou beginnen en rond zou gaan en hier weer terug zou komen doen om de rij af te maken maar nu, als ik hier stop en draai en terug ga, begin ik weer aan de volgende rij hier en ik zal een rij terug moeten gaan en dit hier breien als ik vanaf het begin van de rij ga en op deze manier, dus dit is niet moeilijk het is alleen dat je moet onthouden wat erin geschreven staat dus en daarom heb ik de marker hier dus nu zal ik je laten zien hoe je afkant en dan mijn weg terug naar de verkeerde kant gooit met twee kleuren en ik begin de eerste steek los te laten dan zorg ik er gewoon voor dat ik het garen aan de verkeerde kant heb, dus als ik het garen houd blijft hij drijven re en ik brei gewoon de vier averecht ik gleed de eerste steek en ik gleed de tweede averecht en toen trok ik gewoon ik gleed de eerste steek over de tweede net zoals ik eerder deed op dit bit en dat zijn twee steken en drie en vier dus nu ik ben klaar met het afkanten in deze rij, dus nu moet ik gewoon mijn patroon breien of averechts tot ik hier aan de andere kant van mijn nek aankom, dus wat ik doe is dat ik gewoon op een normale manier averecht brei, maar ik breng altijd de naald op deze kant zodat ik het garen naar me toe had dus ik ga door de steek en brei averecht zorg ervoor dat ik het garen waarvan ik weet dat ik het niet gebruik hier op mijn kant heb zodat het aan de verkeerde kant terechtkomt Ik moet niet vergeten mijn patronen te breien en nu moet ik het wit oppakken en ervoor zorgen dat ik het blauwe garen hier aan de verkeerde kant heb zoals dit blauw weer en ik ga zo verder en nu wil ik het witte garen weer oppakken, dus ik pak het op en zorg ervoor dat ik haal het ik haal het blauwe blauwe garen hier dat het aan de verkeerde kant terechtkomt en nu kun je zien dat ik het garen hier op de verkeerde kant en het ziet er goed uit hier dus ik zal dit blijven doen tot ik hier aankom en hopelijk zal ik eraan denken om twee naar de juiste rij te wisselen als ik aan het begin van mijn rij kom en als ik hier ben, kom ik terug naar jou met de volgende stap nu ben ik hier aangekomen bij mijn afwerpen voor de voorkant van de nek en ik heb me een weg geslingerd door deze rij en de volgende stap is om mijn netwerk weer naar rechts te draaien en nu zal ik afwerpen van deze kant en ja ik zal nu ik zal drie steken afkanten dat moest ik ook aan deze kant doen toen ik dat deed, dus ik moest teruggaan en dat opnieuw doen en natuurlijk kant je het aantal steken af ​​dat je patroon heeft vereist dus nu ik werk vanaf de goede kant en ik kant weer drie steken af ​​ik haal de eerste steek af en ik brei de tweede losse de eerste over de tweede weer dat was ik heb nu een steek afgekant brei een steek de laatste over twee steken breien een slip dus dat waren drie steken en nu moet ik gewoon doorgaan brei mijn patroon en ik zal dit blijven doen totdat ik hier terug ben aan het begin van mijn rij en hier ga ik naar de volgende rij in mijn patroon en ik ga naar het begin hier van mijn afkant weer draai en ik werk van de verkeerde kant naar achteren en ik zal dit heen en weer doen totdat ik klaar ben met mijn patroon en dan zal ik het werk opzij leggen totdat ik klaar ben om te monteren en de hals zelf te breien en dit zal de volgende stap zijn die ik ga doen om je nu te laten zien dat het nekgat gevormd is en de schouders zijn verbonden, dus ga je nu kijken hoe ik deze steken oppak en de nek maak de eerste stap is om alle resterende steken van het achterste deel hier op een korte rondbreinaald te plaatsen en dit zal het deel van de nek zijn dat op de achterkant van de trui gaat en dit zijn de resterende steken tussen de schouders en hier heb ik de rest van de nek en wat ik nu ga doen is overal steken oppikken de rand hier zodat ik dit kan verbinden en brei de hals in th e ronde zodat ik mijn garen vind ik houd het uiteinde van de draad hier in mijn rechterhand en probeer gewoon een gelijkmatige, mooie rand te creëren en hier kun je zien dat er wat losse draad is, dus ik begin met het maken van een steek om strak te trekken dat zo en nu moet ik gewoon plaatsen vinden waar ik het hier kan ophalen, bijvoorbeeld en ik steek gewoon mijn naald erdoor waar ik het garen wil oppakken en ik brei en ik herhaal dat gewoon, zorg ervoor dat ik de te los

want dan maak ik grote gaten en zal ik proberen te kiezen waar ik de steken oppak, zodat het er egaal uitziet en laten we zien dat je het gewoon moet doen dat moet ik nog een keer doen zag er niet zo goed uit dus dit is hoe ik doe het ik probeer het gewoon en ik zie hoe het eruit ziet als ik ga nu dit is gewoon wat losse draad oké daar gaan we bijvoorbeeld ik zal dit niet oppakken en er doorheen breien want dan krijg ik een groot gat dus ik ga aan deze kant en pak zoiets strakker op en het doel is om deze rand hier te verbergen waar ik deed waar ik de nek afknipte en vorm gaf en het kan ok zijn om af en toe te meten om te zien of je het goede krijgt aantal steken in elke 10 centimeter zodat het overeenkomt met het patroon dat je gebruikt, dus nu denk ik dat ik hier een goede start heb gemaakt en ik ga door met het oppakken van steken helemaal hier ik zal moeten testen hoe het eruit ziet als Ik ga hier vooraan mee, het zal gemakkelijker zijn.Ik kan elke steek hier gewoon oppakken, zorg ervoor dat ik deze rand verberg enals ik hier aan het andere eind aankom en als ik hier aan het einde ben aangekomen, zal ik bij je terugkomen over hoe ik de volgende stap moet doen nu ik al mijn hechtingen heb opgepikt en ik ben hier bij de nek gekomen en dit zal het begin zijn van mijn rij had ik het einde van de draad aan de verkeerde kant hier ik heb het hier net uitgetrokken om aan te geven waar het begin van mijn rij is zodat ik het weet en nu begin ik gewoon de hals te breien in mijn geval is de hals een averechts brei één ribbels en je breit natuurlijk zoals je patroon zegt dat je moet als het hetzelfde is als ik of als het een brei is twee averecht twee ribbels of een andere en voordat je begint moet je ervoor zorgen dat je het juiste aantal steken hebt om het patroon hier af te maken als je aan het einde van je rij komt, zodat ik nu ben begonnen met een rechte steek, ik zou moeten eindigen met een averechte steek, dus je moet tellen om te zien of je een even getal hebt als je dat bent vind ik leuk en vind dat saai en je telt verkeerd en je moet keer op keer tellen dan je gewoon brei en als je hier aan het einde van de rij komt, zie je gewoon dat als het niet past, je ofwel een steek maakt of je twee steken samen breit om aan de ribbels te passen, dus nu ga ik verder met breien in de rondte en wanneer mijn nek is lang genoeg ik kom bij je terug met de volgende stap nu ik de hals heb gebreid tot hij de gewenste lengte heeft bereikt en dan staat mijn patroon vast en de volgende stap is afkanten en wanneer ik wil wil ik ga door met het breien van de ribbels want dan vind ik dat de afkant toch iets elastischer is ik zal losjes moeten afkanten om de elasticiteit te behouden dus maar om de ribbels te volgen als ik afkant brei ik en de gebreide steken en ik brei de averecht steken nu ook dus ik brei 1 en 1 averecht en dan neem ik de eerste steek en ik schuif hem zo over de tweede steek ik brei de volgende steek steek de laatste over en dan brei ik averecht en ik haal de laatste steek over en ik brei en ik ga zo door tot aan de hals en als ik klaar ben zou ik dat moeten doen heb nog een steek over aan het einde en als ik dat doe, knip ik mijn garen met een royale lengte af en heb ik net de laatste gestikte steek getrokken totdat ik het uiteinde van het garen er door heb getrokken en dan gebruik ik dat uiteinde om de hals vast te maken als ik vouw het om dit deel hier zo te bedekken en dan naai ik gewoon met de hand naaien met het uiteinde van de draad om te bevestigen of ik kan het gewoon afkanten en het zo laten om een ​​hogere nek van bijna een coltrui te maken als je dat liever hebt in ieder geval hoop ik dit was nuttig en bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın