voor beginners Hoe ik mijn door Taylor Swift Lover geïnspireerde gebreide trui maakte

voor beginners Hoe ik mijn door Taylor Swift Lover geïnspireerde gebreide trui maakte

Hoe ik mijn door Taylor Swift Lover geïnspireerde gebreide trui maakteAchter de schermen bij het maken van Taylor Swift: Lover-geïnspireerde gebreide trui Instagram: @erinlizabethw Etsy: …
hallo jongens welkom terug op mijn kanaal bedankt voor je komst vandaag de video van vandaag is een kleine video achter de schermen ik laat jullie zien hoe ik deze trui heb gemaakt die ik hier draag ik krijg veel vragen over waar mijn inspiratie vandaan komt komt van en mijn gebruikelijke antwoord is een beetje overal, maar ja, ik ga wat meer in detail treden over waar de inspiratie voor deze specifieke trui vandaan kwam en ja en dan ga ik je achter de schermen alles van mijn schets laten zien mijn originele schets het stuk breien en het verven, wat de eerste keer is dat ik dat ooit heb gedaan en dan van de kleine finishing touches, dus de nieuwe albumliefhebber van Taylor Swift is echt een grote inspiratie geweest in alle ontwerpen die ik heb willen maak vrij veel sinds de dag dat ik het hoorde eigenlijk ja als ik ernaar luister Ik hou van mijn geest is gewoon gevuld met kleuren en alsof ik niet eens weet hoe ik het moet beschrijven, maar ik kom gewoon met zoveel coole stukken dat ik wil maken dat het anders is dan wat ik normaal soms leuk vind als ik geïnspireerd ben door kleding die ik gewoon op straat zie of ik weet niet dat dat soort dingen veel netter zijn ik weet niet ik heb bedacht ik heb gewoon zoveel verschillende speciale kleine stukjes die ik van plan was om vrijwel allemaal te maken op basis van haar album, dus deze trui in het bijzonder werd geïnspireerd door de liedjesliefhebber dat wanneer ik de liedjesliefhebber hoor, ik duidelijk aan Nick denk omdat hij mijn geliefde is, maar ik’ Ik denk meer specifiek aan wanneer je gewoon een comfortabele relatie hebt met je beste vriend en je doet dit allemaal als gemakkelijke, gezellige dingen en het zijn echt speciale momenten, ook al zijn het net alledaagse dingen dus zou het niet het avondeten voor me koken terwijl ik brei of wanneer we bubbels drinken en onze gezichten volstoppen met nacho’s terwijl we films kijken of wanneer we om twee uur ‘s nachts naar huis lopen van de bar nadat we uit zijn geweest met onze vrienden ja, net als al die kleine momenten waar je niet echt aan denkt ik, maar dat is heel speciaal als je een relatie hebt en dus ja, ik wilde de vorm van de trui maken, net als een klassieke comfortabele pullover-trui. maar ja een beetje gewoon iets, maar zoals wanneer je thuiskomt en je gaat gewoon een nacht doorbrengen in geknuffeld op de bank die je gewoon gaat gooien op deze gezellige kleine trui ja en toen kwam het ontwerp hierop ook hiervan foto die ik op Instagram zag Ik zal de foto hier plaatsen en je linken naar de instagram van de fotograaf maar ja ik zag die foto en ik had zoiets van Frank ik wil hier een trui van maken en de twee ideeën kwamen min of meer samen die ik had bewaard de foto omdat ik wist dat ik een trui in dat kleurenschema wilde maken en toen ik weer naar het nummer luisterde, was dat het enige wat ik me voor kon stellen was dit als een dromerige trui met sterrenhemel ja, meestal doet me denken aan het uitgeven van een nacht bij het kampvuur onde r de sterren of zoals ik al eerder zei onze kleine wandelingen midden in de nacht naar huis, net als stille tijden die je met iemand kunt doorbrengen, dus ik heb het nummer niet in deze video opgenomen vanwege auteursrechtelijke doeleinden, maar als je vriendelijk wilt zijn of zoals sluit de muziek aan wanneer ik aan het maken ben, voel je dan vrij om het volume op dit punt lager te zetten en er apart naar te luisteren terwijl je de rest van de video bekijkt, maar ja, we gaan ermee aan de slag, dus ik hoop dat jullie ervan genieten bedankt voor het kijken ik hoop dat jullie deze video leuk vonden ik hoop dat je iets geleerd hebt of het in ieder geval leuk vond ja geef deze video een duimpje omhoog laat me wat liefde hieronder en abonneer je op mijn kanaal zodat je toekomstige video’s kunt zien en ja laat het me weten als jullie het leuk vinden om deze kleine achter de schermen te kijken of als je liever alleen tutorials maar

admin

Bir cevap yazın