voor beginners Hoe je een pasgeboren babyvest breit | gratis breipatroon door Kelly Brooker breien door knittingILove

voor beginners  Hoe je een pasgeboren babyvest breit |  gratis breipatroon door Kelly Brooker breien door knittingILove

Hoe je een pasgeboren babyvest breit | gratis breipatroon door Kelly Brooker breien door knittingILoveMijn nieuwe brei-inspiratie is dit newborn / baby vestje ontworpen door Kelly Brooker (van Niekerk). Ik vertel je wat je moet hebben en weten voordat …
hallo allemaal ik heb een nieuw heel spannend heel snel breiobject dat eigenlijk ‘um carving’ is zou ik zeggen voor een baby, dus blijf hier op de hoogte als je wilt weten hoe je een vest voor een pasgeboren baby kunt ontmoeten maat check ik hoop dat ik zeg het goed perperum cardigan van kelly brooker het is een gratis patroon dus ik ga de link hieronder zetten ik vond het op raverley dus ik ga je vertellen wat voor constructies zijn wat je nodig hebt om het te breien en welke maat je hebt moet hebben en wat de meter ik heb nu voordat ik begin je kunt zeker zien dat ik iets mis ik mis knoppen en dat is het eerste wat ik je zou vertellen met betrekking tot als je voor een project bijeenkomt om te controleren hoe veel knopknoppen die het project nodig heeft ik heb niet gecontroleerd dat ik net een glimp opvangde ik zag het ik wilde het breien en ik ging er gewoon voor, dus voor het geval het een gratis breipatroon is voor een pasgeboren babymaat, er is alleen maar een maat daarvan is een dik garen, het patroon beveelt 220 meter aandus op het scherm de yardage omdat er niet over staat dat één keer stok genoeg is ik gebruik 98 gram mijn garen is 200 meter wat betekent dat het dikker garen is dus voor dikker garen zou ik een iets meer garen gebruiken, neem ik aan dus als ik bij ben het ijzeren gedeelte en je bent op zoek naar iets dat 200 meter heeft 220 meter als een 200 meter die 219 meter hier is ik gebruik je garen dit is een garen dat ik krijg van de geweldige dozen dit is een abonnement ze sturen mijn kant op kan op mijn kanaal kijken, er zijn een paar vakjes en het creëert twee strengen, maar het zegt niet wat voor gewicht je gaat krijgen wat voor soort blend je gaat krijgen, dus het is nogal een verrassing en bij de tegelijkertijd kun je met verschillende soorten garen spelen als ik het zo kan zeggen op het scherm op het scherm ziet het er niet echt uit wat ik heb gebruikt het is belangrijker hoeveel meter of yardage dit stokje het garen heeft in een bol van 100 gram en uiteraard heb je voor dit project die 100 nodig, zeker heb je nagels nodig die het patroon aanbeveelt usi zes vier millimeter ik gebruik dat ook maar de ontwerper heeft een steekmaat uh 22 steken per vier inch 10 centimeter ik heb 20 steken als je niet weet wat de meter is het is eigenlijk een voorbeeld of wat ik heb gedaan um ik heb gemeten hoeveel steken ik heb hier een stuk van 10 cm, dus het is belangrijk om het te controleren voordat ik ja en nee zou zeggen, want we breien voor een baby en ik zou zeggen dat als je begint met breien in ieder geval aan het begin ervan, de constructie in een sec en je kunt een beetje meten, misschien afluisteren wat je krijgt en op die manier weet je hoe groot je gaat worden, maar maak je geen zorgen als je het eenmaal hebt gebreid, je zal zeker iemand passen ja en het is zo snel en snel brei ik zou je zeker aanraden om het te proberen als je het nog nooit eerder hebt gedaan ben je een beginnende breister en je vraagt ​​je af of je het kunt breien of ben je niet eens een breister en je wilt weten wat je moet doen zet op bij de hals, want het is een top-down sweater, dus als je een baby bij je hebt en je begint kn je kunt het een beetje passen en zien of het echt past en je hebt wat positief gemak, dus meer ruimte in de trui zodat de baby in de toekomst kan groeien we werkten plat zodat je weet dat een langere kabel voor meer dingen kan worden gebruikt dan kortere dus als je niet wilt betalen, weet niet wat je moet kiezen, zou ik zeggen ga met een met een 40 inch 100 centimeter om er zeker van te zijn, zodat je het voor andere projecten kunt gebruiken um en dan werken we aan wat we doen raglan hier meert dus we nemen toe, we krijgen meer steken en als we bij dit gedeelte komen, gaan we de mouwen op het gat plaatsen, dus ik gebruik het schrootgaren dus eigenlijk kleine stukjes op de tapijtnaald of een standaard naald als je die niet hebt ging gewoon door die lussen van die steken en maakte gewoon niet echt een knoop gewoon een soort lus om hem vast te zetten en dan ga ik verder met het lijf oké we hebben een kousenband knoopsluiting hier en om al die trui te doen heb je letterlijk een paar dingen nodig om te weten, dus hoe je een brei steek hoe maak je een averechte steek hoe brei je er twee samen wat vrij simpel is je doet eigenlijk als een rechte steek, maar je pakt twee steken samen en laat er dan een averecht afglijden of leun achterover bij de meerderingen, hoewel er veel soorten meerderingen zijn die je kunt schakel over naar degene die je leuk vindt, maar hier gebruikte je het voor en achter, dus als je een lus op de naald hebt, brei je door het voorbeen en dan breit je door het achterste achterbeen en dat is dat, dus het is vrij simpel wat ik kan ik voor je doen ik zal zeker een tutorial hebben op dit kanaal hoe je een cast-on moet doen, zodat je kunt proberen hoe je een lange staart moet casten het zal handig zijn om te weten voor andere projecten en mijn continentale stijl van breien daarover hoe ik begin dus misschien zal dat je helpen met de parels en breisels, want ik laat ook zien hoe je daar nu ook een goede averecht over doet voordat je begint met breien het vind je knopen de meeste knopen die ik heb zijn van oude um vesten of wat dan ook kon vinden in mijn stad we hebben echt een leuke uh kringloopwinkel, dus je weet dat je mooie knoppen moet zien die kun je daar vandaan halen en ik heb er maar vijf van die gele dus ik neem aan dat het er mooi zou uitzien, maar ik zal hier twee gaten missen en laten we nu praten want er is iets anders dat je hier moet weten, het is om een ​​omslag te maken het moet een gat maken dus hier is een close-up we hebben de ribbelhals raglan net in zijn steken afgewerkt met de voering en klaar hier oh ja nog een ding dus als je eenmaal klaar bent met het lijf ga je steken voor de armsgaten oppakken als je groter bent dan breister en je weet het voor iedereen en probeer ook om vooruitgang te halen dus kijk maar eens op het scherm ofwel zoiets zodat je het kunt openen het heeft het niet kan een veiligheidsspeld zijn als je zoiets hebt of dit eh iets met een kreeftenklauw zodat je het kunt openen en sluiten hopelijk zie je het oké dus eigenlijk als je de knoopsgaten doet, doe je ze op de wr andere kant van het werk en dus wat ik zou doen ik zou een tip geven die ik voor je heb als je dit patroon gaat breien we hebben een garen over en ik markeer het probleem aan de verkeerde kant laten we dit verplaatsen en dan dus een is

gemarkeerd en dan tellen we hoeveel we hebben tot we er nog een plaatsen dus als ik een nieuw breiwerk knip, zie ik de afstand tussen dit gat en het volgende ik ga doen dus zo hebben we het nu gelijk houd er rekening mee dat ik zeven holes heb en ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan, want als je op de website gaat en je ziet andere Finse objecten, zul je misschien opmerken dat de baby’s ze hebben drie knoppen een twee en drie hier en toen ik het patroon volgde ik dacht dat ik misschien iets verkeerd had gedaan, maar ik neem aan dat het een verandering had kunnen zijn veranderd, want toen dacht ik dat het misschien was veranderd omdat ik alleen hier alleen gaten heb, dus hier mis ik deze, dus het is een kousenband en dan ik ‘ ik heb eronder en ik neem aan dat ik geen fout heb gemaakt ik heb het niet echt opgevolgd maar ik neem aan dat zijn baby beweegt en dat knopje rond de oksel heeft dat wat uitslag kan veroorzaken of wat weet je roodheid zoiets gewoon geduld vind het erg als je het doet, want toen ik wasmarkeer het voor de gaten ik merkte dat een grote grote opening niet het gedeelte is wanneer je de steken vasthoudt voor de mouwen en dan ga je verder met het lichaam lichaam dus toen ik me realiseerde wat er is gebeurd, dacht ik: moet ik teruggaan en dan ik keek letterlijk naar het patroon en ik zei dat je weet wat dat de oorzaak zou kunnen zijn waarom het er niet is misschien ik heb geen fout gemaakt misschien toen is het patroon veranderd en ik ga gewoon door met breien dus eigenlijk als we deze hoek hebben, mis ik een gat hier, dus ik neem aan dat het komt omdat baby’s bewegen zoals je kunt zien dat het een mooie kleur is doe de mouwen en de manier waarop ik ze deed ik was er twee tegelijk in omdat ik zoveel mogelijk garen wilde gebruiken, maar en er is nog een tip die ik zou zeggen als je begint, gebruik ook die voortgangsbewakers en markeer een steek op je naald dus als je hem oppakt en bewaar die naald en bewaar die voortgangsbewaker als je een andere start, zodat je dat doet weet door te tellen hoeveel rijen je hebt gedaan, hoe lang is je mouw dus je moet identiek zijn zoals ik al zei ik heb er twee tegelijk gebreid en misschien ga ik hieronder een link plaatsen over hoe ik er twee tegelijk brei is waardeloos, dus het is eigenlijk hetzelfde hetzelfde idee het is een klein beetje lastig zou ik zeggen voor de beginner dus als je terugduwt en dit is gewoon op de naalden zitten je mouwen zo dus dit is oksel en deze oksel dus ik doe één naald goed doe hem om en ik ben aan het doen nog een set hier oké dus zeg maar een fooi ik hoop dat je hebt wat ik hier zei nu ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om je breinaalden te pakken en iets te breien of je hebt het nog nooit eerder gedaan en je wilt het proberen ik ken er veel mensen beginnen als ze baby’s en pasgeborenen hebben terwijl ik hier brei denk ik aan meer dan 300 objecten ik ben net begonnen met breien voor baby’s en pasgeborenen en ze zal zien hoe dat gaat, dus ik hoop dat je hier blijft als je bent geïnteresseerd om meer te zien schrijf hieronder op zodat ik weet wat ik nog meer kan breien en laat het je zien of help je met als je mijn hulp nodig hebt en ik hoop je in de volgende te zien doei en wat is de volgende nou ik heb twee testneten aan de gang dus misschien mijn nieuwe patroon zullen we zien hoe dat gaat en zo niet dan ben ik bijna klaar zuigt zo tot de volgende dag jij

admin

Bir cevap yazın