voor beginners Hoe je pasgeboren babytrui deel # 1 breit. Met Ruby Stedman

voor beginners  Hoe je pasgeboren babytrui deel # 1 breit.  Met Ruby Stedman

Hoe je pasgeboren babytrui deel # 1 breit. Met Ruby Stedmanhttps://www.facebook.com/Ruby-Stedman-230720383760665/timeline/ Eenvoudig te volgen instructies. Gemakkelijk te braken instructies.
hallo in deze video wil ik je leren hoe je deze pasgeboren babytrui kunt maken het is een setje met een klein hartje dat ik eerder deed en ik zei dat ik misschien een babytrui zou maken en hier is de babytrui Ik hoop dat jullie het leuk vinden en probeer het eens en hier is de lijst met materiaal dat je nodig hebt om deze babytrui te maken daar is de set met de muts dit is een muts voor pasgeboren baby’s Ik ga precies dezelfde bol garen gebruiken ik heb ervoor gezorgd dat de man zoveel garen over heeft dat ik de baby moet doen lief het is van lussen en door onberispelijk 100% acryl medium voor en het heeft 128 gram of 245 meter en de kleur is helderblauw ik ga hetzelfde gebruiken maat naald die ik gebruik voor het hart en ze zijn zes millimeter of wij tien je hebt een van deze spelden nodig om wat steken te maken om op te wachten als we in de andere helft werken voor wachtende steken je hebt tapijt nodig naald en naai-naald en draad om de knopen te naaien meet ze tape en schaar deze steek is veelvoudig van vier plus twee dus ga 32 hechtingen plus twee sorry ga ik opzetten 32 plus twee 34 ik ga mijn tuin op mijn naald wrijven 34 keer en daarna zal ik je laten zien hoe je moet opzetten Ik heb mijn staart hier lang genoeg voor mijn 34 steken, dus ik ga een slipknoop maken en dat is de lip die niet meetelt als mijn eerste fase, dus ik ga er nog 33 opzetten in totaal 34 als je een gemakkelijkere manier weet om op te zetten, ga je gang en blijf je steken we ‘ we gaan een rand maken en de wil omleiden van drie tot vier centimeter en we gaan er een averecht maken een recht een averecht een brei helemaal een averecht een denk eraan dat je dit wilt doen van 3 tot 4 centimeter de eerste rol je eindigt met een net, dus je begint met een averechts net als je een beginner bent en je weet niet hoe de producten eruit zien in het net de parels zijn degene die hier een beetje rond is en ze maken de flap zodat je doorgaat met werken totdat je drie tot vier hebt zand Taylor is een manier om de maat te vinden die je wilt voor je sweater het is heel gemakkelijk Ik heb deze kleine babytrui voor een pasgeborene boven de tweedehandswinkel om te gebruiken voor metingen omdat ik geen baby’s heb, dus ik moet iets gebruiken om erachter te komen welke maat ik wil doen de baby lief dus wat ik deed ik deed dit kleine stukje om erachter te komen hoeveel steken ik nodig had voor deze trui dus overal is er de perfecte hoeveelheid wat ik nodig heb dus ik ga de steek haken tot ik 13 centimeter heb die hier is en dan van hier naar boven en het totaal zal 26 23 centimeter zijn en van hier naar daar zal ik de gleuf doen dus dat is een makkelijke manier als je een babytrui wilt maken voor je baby gebruik een van deze eigen kleertjes nodig voor een vriendje of je kunt vragen om een ​​van de truien te lenen of je kunt naar een tweedehandswinkel gaan of zelfs iets nieuws kopen heel goedkoop je gaat het kopen en je hebt de maten, vooral als je je stukken wilt verkopen, is het goed om iets te hebben om jezelf mee te begeleiden, dus ik maak nog een babytrui maar t hoed een is van 0 tot 6 maanden dit is meer voor als een pasgeborene – een of twee maanden hier eindig ik met mijn portier en ik meet 4 centimeter of 6 rij en ik eindig aan de rechterkant van het stuk hoe ik weet dat dat de rechterkant de rechterkant is altijd wanneer de staart aan de voorkant zit met de punt van de naald als de staart in dit deel hier dicht bij dit uiteinde was dat betekent zo dat betekent dat ik aan de verkeerde kant werk, dus de rechterkant altijd is wanneer de staarten aan de voorkant zitten, dus we gaan dezelfde steek doen die we voor het hoofd deden, maar het hoofd deden we in de rondbreinaald dus het is een beetje anders we moeten altijd een rand moeten maken is dit de eerste en de laatste ze zullen altijd in een parallelle steek zijn, zelfs als je in een net in een rij doet, die twee zullen altijd averechts zijn als je aan de goede kant of de verkeerde kant van het stuk werkt, dus je gaat het doen begin met een randsteek die averechts is, onthoud nu voor de moeilijkste rij net, dus we moesten een rij n doen et en één rij parel, want als je op de achterkant doet, zal er een netrij aan de voorkant zijn, we willen de twee breienrij aan de voorkant, dus je gaat deze rij netten tot het einde onthoud dat de laatste steek averechts is, zodat je ga naar het net laat in één steek je de laatste steek averecht en dan zal ik je laten zien hoe je de tweede rij moet doen en als je deze hoed wilt doen en je wilde het doen met een verdwaalde naald, dit is de manier waarop ik heb gedaan om je te laten zien hoe je de steek voor de trui moet maken en dan zul je de steek voor de hoed moeten maken met een losse naald het is een beetje anders dan en de rondbreinaald voor de helft hier ga ik mijn doen laatste steek en mylabs laatste steek is averecht je gaat je werk omdraaien en je ziet dat we aan de voorkant van het stuk werken en de staart zit aan de achterkant dus deze steek is alles het wordt averechts dus deze rij wordt volledig een averechte rij op die manier geeft me aan de andere kant het geeft me een netrij en dat is wat ik wil, dus ik ‘ Ik ga deze baan averechts maken tot het einde, zelfs het grensstation omdat ze altijd parelen nu gaan we aan Pro nummer drie werken en deze rij is een averechte rij dus we gaan de randsteek averecht maken nu deze SD veelvoud is drie meest een steek die we niet willen maken, dus we zullen drie parels zijn nu ga je naar achteren geef deze volgende steek steek nummer vier door naar de andere naald garen naar voren kun je naar averecht 3 gaan ok station um voordat we niet gaan werken 3pero draai het naar achteren Plus die steek naar de andere naald garen naar voren 3 averecht zo wil je helemaal doorgaan tot het einde en je gaat eindigen met een steek die je niet wilt bewerken je gaat door de andere naald en een averecht je ziet dat je klaar bent deze steek gaat door naar de andere naald in de parel daar gaat de randsteek weer voorbij aan de andere kant garen ze naar de andere naald, sorry bij windvangst zijn naar voren en gooien draai naar de achterpasde steek draait naar voren peralta ik ben nu op nummer drie geëindigd rij nummer vier ik wil in het net aan deze kant zitten en een averecht en ontwerp dus wat gaan we weer doen we gaan nu de bordrust nu averechts maken we gaan de steek die er is, bewerken zonder te werken, dus je wilt die steek doorgeven aan de andere naald en dan ga je je garen naar achteren doorgeven en ga je de volgende drie steken netten een twee en drie nu winnen we het omgekeerde voordat we deze steek moesten laten we moesten het dagboek naar achteren leggen nu moeten we het garen naar voren leggen en we gaan die steek doorgeven nu brengen we het garen naar achteren en we willen om drie steken te breien breng je garen naar voren pas de steek zoals je naar achteren bent en brei drie steken draai naar voren breng het steekgaren naar achteren en brei drie steken nu je helemaal doorgaat tot het einde en onthoud dat de laatste steek een averechte steek is, want het is de randsteek waarmee ik het rijnummer heb voltooid vier nu voor nummer vijf als de netrij en getrokken nummer zes een averechte rij is dat geeft me net aan de rechterkant van het stuk, dus onthoud dat de persoon altijd averechts werkt nu gaan we de rest net maken deze dat is de steek die ik verliet zonder te werken Ik ga de naald door de achterste draadgaren halen en ik ga deze breien zie je, ik pak ze altijd vanaf de voorkant draai

mooi en die via de achterkant maar ze zijn allemaal net behalve de laatste dat wordt de randsteek dat is averecht ok ik ben klaar rij nummer vijf rij nummer zes is een averechte rij alle steken averecht ik ben klaar met nummer zes nu rij nummer zeven we gaan beginnen terwijl we dat deden op rij nummer drie behalve dat we in rij nummer drie begonnen met een randsteek 3 averecht en de steek de langste steek dus in deze rij gaan we een beetje doen beetje anders op die manier de langste steek is niet precies op dezelfde plaats als deze die je wilt op een andere plaats zoals de hoed, dus wat we gaan doen is beginnen met de portretsteek saburo we gaan om er een averecht te maken en dan gaan we nu de steek doorgeven aan de andere naald draai hem naar achteren breng de steek de naald hier naar voren en brei drie averecht door dat te doen veranderen we de locatie voeg een steek toe en het hele stuk averecht 3 garen naar achteren pas de steken van de middelste tuin naar voren averecht 3 keer om de achterkant plus de hechtkop naar de voorkant perot drie zo ga je helemaal door tot het einde dus nu de langste steek en deze rij was hier nu is hier binnen dit is op een andere plek waar je gaat kijken echt leuk, dus je gaat dit doen tot het einde onthoud dat de laatste altijd steunt op rij nummer zeven nu voor nummer acht is herhaling van rij nummer vier behalve hier onthoud dat we de steken op verschillende plaatsen hebben dus je gaat om de eerste averecht te maken de portier steek geen is je eigen net dat heb je nodig omdat je twee rijen aan de andere kant hebt draai naar voren draai de steek om draai naar achteren en je gaat er drie maken dus nu we doen in het rolnet en dit zal ik en het wordt een rapper Roper aan de andere kant dus garen naar voren steek het steekgaren naar achteren en net drie één twee garen naar voren passeer deze schaal Ik draai me naar achteren en net drie nu je wilt doorgaan en onthoud dat je aan het einde met één parel moet eindigen dat zijn de randen en eindigen vanaf nummer acht nu gaan we beginnen met regel nummer negen en we gaan herhalen wat we deden in rij vijf en zes dus nu beginnen we te herhalen wat we deden, oké, dus dit rijnummer negen is de herhaling van rij vijf helemaal verkeerd nummer ja rij nummer vijf want van nummer één is een klein beetje, dus je gaat de eerste averecht maken en dan laat je het los, behalve dat we naar de achterpaal moesten breien in deze rij laat je ze helemaal tot het einde komen, dus nu ga ik je alles geven hoe snel de herhaling hier zal zijn ik zal proberen mijn best te doen ik heb nooit een patroon geschreven dus ik probeer het het is mijn beste om de reeks bij de steken goed uit te leggen, dus nadat je die rand van drie tot vier centimeter had gemaakt, deed je een rij op het net, zodat dat net een averechtse was voor de rand, de rest was net en een voorwaardelijke vrijlating die bijdroeg voor de bakboordtrekking nummer twee ze waren averechts rij nummer drie we beginnen met de steek. Het was een voorwaardelijke vrijlating voor de bor der drie averecht en dan beginnen we met één steek zonder eraan te werken drie averecht één steek zonder eraan te werken drie parel en dan eindig je met één averecht voor de wereld Tron nummer vier was een netrij dus je deed één averecht voor de rand één steek zonder werk drie netten en als je eenmaal in drie werkt brei een averecht vier het bord al menigte nummer vijf was een net rij en je gaat ze allemaal netten, maar onthoud steek nummer vier je moest die steek weer sterk door de rug heen werken nummer zes was een averechte rij nummer zeven we veranderden de steek weer en wat we deden was één averecht voor de rand één steek één averecht voor de rand en noordelijk averecht en toen deden we één steek we stopten met werken en daarna drie averecht één steek weduwe en aan het einde hadden we uiteindelijk twee parels in één averecht, want de rand op rij acht was een gebreide rij, dus je deed het omgekeerde van wat je deed met de parel die je niet net had gemaakt en onthoud dat je er twee in had rij nummer acht moest je doorgaan met een d laat in die steek zonder eraan te werken rij nummer negen is de herhaling van rij nummer vijf dat een netrij was en je hebt ze allemaal nodig behalve de twee randsteken onthoud dat je al moest laten die twee portierssteken zijn averecht en dat steeknummer vier je moest het door de achterste rij werken nummer tien is een rij van averechte rij nummer elf we komen terug naar rij nummer drie precies wat we deden in rij nummer drie en we beginnen weer bij nummer drie tot nummer tien herhaal de hele reeks tot jij bent dertien centimeter Ik hoop dat je het begrijpt, ga terug naar de video nadat je telefoonnummer tien hebt gedaan, ga terug en begin opnieuw en rij nummer drie

admin

Bir cevap yazın