voor beginners Hoe kleine truien te breien: kleine truien breien

voor beginners Hoe kleine truien te breien: kleine truien breien

Hoe kleine truien te breien: kleine truien breienKleine truien zijn geweldige cadeaus voor vrienden en familie, vooral rond de kersttijd. Brei kleine truien met de hulp van een oude breister en ontwerper in deze …
hallo mijn naam is Gina Hill’s en ik ben hier bij een leven in Tulsa Oklahoma en vandaag zal ik met je praten over het breien van kleine truien dit is wat ik graag doe rond Kerstmis Ik maak ornamenten je kunt ook kleine truien maken en gebruiken ze als cadeaulabels op je aanwezigheid die je het hele jaar door zou kunnen geven, dus wat ik doe, mijn meest eenvoudige is om het lijf van je trui op deze manier op te zetten en te breien hier en dit is interactie met je breiwerk en dan wanneer dat nodig is maak de mouwen ik doe een brei het doe ik om dat te doen je breit gewoon in de eerste centimeter je doet een doelpaal en dan zet je hem terug op je linkernaald dus laat me dat nog een keer doen je breit je neemt niet het eraf doe je een doelpaal en dan zet je het weer op je linkernaald en door dit te doen, doe ik het door maar één stuk garen te gebruiken en je kunt zien dat ik je mouw hier al aan het helpen ben, dus zo is het je zet hier recht op om in slaap te vallen. Dit is een voorbeeld van eentje die ik gewoon recht heb gebreid en dan ga ik verder maak hier en dan de mouw zoals je kunt zien ik brei gewoon tot het eruit ziet als een mouw en ik kant hier de hele nacht af en dan is hier je kleine trui als je hem aan elkaar naait maak je er twee van je naait hem aan elkaar je naait het hier op de bovenkant van de mouw laat de hals open en dan naai je gewoon de uiteinden op deze manier er zijn andere manieren om kleine truien te maken die je daar kunt breien en een lap op de mouw doet zoals zo, of je kunt stukjes maken zoals een gewone trui waarbij je je mouw apart hebt gedaan en je lichaamsdelen nu apart. Iets anders wat ik graag doe is verfraaiingen zoals je zou kunnen breien een averecht een averecht een aan de rand of je zou zelfs de rand kunnen haken klein riempje zoals hier of je kunt een ketting haken en het hier aan de bovenkant vastmaken en het in een ornament of een cadeaulabel veranderen, dus dat is de gemakkelijkste manier die ik ken om een ​​klein truitje te maken en te breien en dat is gewoon om te gieten op brei tot het lijkt alsof het lijf klaar is, zet op voor de mouw es breien en dan gooi het hele ding uit en je hebt ja een kleine trui jij

admin

Bir cevap yazın