voor beginners Hoe maak je een hondentrui – doe-het-zelf-zelfstudie

voor beginners Hoe maak je een hondentrui – doe-het-zelf-zelfstudie

Hoe maak je een hondentrui – doe-het-zelf-zelfstudieIn deze video-tutorial leer ik je hoe je een snelle en gemakkelijke hondentrui maakt met fleecestof. Ik heb dit project voor minder dan $ 1 gemaakt met fleecestoffen die ik vond op …
hey het is Vanessa, de slimme Tweeling Ik post wekelijkse instructievideo-tutorials hier op YouTube en in deze video leer ik je hoe je deze schattige en comfortabele hondentrui kunt maken. Laten we beginnen met het nemen van een aantal metingen die ik meet vanaf de basis van butterball’s nek tot waar het einde van zijn buik is zorg ervoor dat je ruimte achterin laat zodat ze naar de badkamer kunnen gaan terwijl ze de trui dragen zonder hem vuil te maken dat is meting nummer één meting nummer twee is hier in de buurt jij wil de omtrek nemen van in feite de dikke esparto hun buik en dan die meting ook naar beneden laten vallen, dus hier is een samenvatting van wat ik heb de lengte over de bovenkant van zijn rug Ik heb 15 inch en dan de buikomtrek 24 inch de stof ik Ik gebruik voor dit project polyester fleece, wat geweldig werkt omdat het in de machine kan worden gewassen, het is zacht, het is warm en het rekt mee, zodat de hond vrij kan bewegen. Merk op dat het fleece veel uitrekt meer in de ene richting dan in de andere, dus we willen er zeker van zijn dat de omtrekmaat die we van de hond hebben afgenomen is wat er langs de rek is gesneden deel uitmaakt van de stof het is hetzelfde als wanneer we kleding voor onszelf maken die we altijd willen de rek van de stof die van links naar rechts over het lichaam gaat, goed dat is wat we ook voor dit product doen, dus in deze richting heb ik het afgesneden 15 de exacte afmetingen die ik van de hond afnam dit is de lengte vanaf zijn nek tot aan de basis van zijn buik 15 centimeter op die manier en dan 24 centimeter voor de omtrek die langs de rekbare nerf van de stof is gesneden zodra je het hoofdgedeelte van de trui hebt uitgesneden, willen we erachter komen wat het mooie is kant en de lelijke kant van de stof, dus als je met fleece aan een ruwe rand trekt, zal het automatisch naar de lelijke of verkeerde kant van de stof krullen, dus ik weet dat dat deze kant is, dus draai hem om zodat de mooie kant naar boven wijst en dan we gaan het opvouwen ross in de lengte overeenkomend met deze twee kortere ruwe randen hier dan plaats je gewoon wat spelden en dit kun je zien we maken een buis nu dit is waar het lichaam van de hond zal zijn, dus zorg ervoor dat je die omtrekmeting langs hebt gesneden de stretch maakt deel uit van de stof, dus ze kunnen er in passen nu gaan we deze onafgewerkte randen bij elkaar passen plaats een paar spelden en met een rechte steek ga je langs die rand naaien zodra die naad is genaaid die je wilt om daar naar binnen te reiken en het om te draaien zodat de goede kant of de mooie kant van de stof naar buiten wijst en leg dit stuk dan opzij, laten we nu aan de nek werken en de afmetingen van dit stuk stof berekenen, laat me je vertellen hoe ik op het eerste kwam merk op dat dit een stuk breder is dan het nekgedeelte, dus in de nek is de hond meestal kleiner, dus we moesten een klein beetje taps toelopen, dus het is mooi en knus een soort coltrui, rechts en zo te doen dat dit is wat ik deed met de metingen die ik mijn omtrekmeting nam ement rechts degene die we langs de rek je kant van het hoofdgedeelte van de trui sneden Ik nam dat en ik trok 20 centimeter af, dus ik had 24 afgetrokken 8 en ik eindigde met 16, dus dat is wat ik hier en weer uitknipte dat langste maat moet worden gesneden op het gedeelte van de stof dat rekbaar is, omdat dit om de nek van de hond gaat en het moet uitrekken, dus nogmaals de omtrekmeting minus 8 inch en dat was 16, dus ik sneed dat over de rekt een deel van de stof voor de korte kant hier kun je echt doen wat je wilt hangt af van hoe dik je wilt dat het nekgedeelte is Ik vind het ongeveer 3 inch, dus wat ik deed was het stuk stof knippen om 7 uur het wordt dubbelgevouwen en onthoud dan dat een deel ervan ook in de naadtoeslag zal worden opgenomen, dus mijn stuk werd nu 16 bij 7 inch zoals we deden voor het andere stuk trek aan één rand je zult zien dat het krult leg het aan de verkeerde kant met de mooie kant naar boven en vouw het zo in de schoen rtere ruwe randen raken elkaar vastspelden en weer precies hetzelfde als wat je deed met het grotere stuk gebruik een rechte steek en naai langs die rand zodra die naad is genaaid je wilt hem openen en dan dubbelvouwen alsof ik ben Ik laat je hier zien dat we in feite beide ruwe randen willen ontmoeten, zodat ze allemaal bij elkaar zijn en wat dat doet is de mooie kant van de stof naar buiten toe blootleggen en je hebt wat het coltruigedeelte van je trui gaat worden I’ Ik zal je hier laten zien hoe het eruit zal zien als we het op dit punt aan het lichaam van onze trui hebben bevestigd. Ik vind het leuk om de ruwe randen van alleen de halslijn aan elkaar te zigzaggen, want het is een dikke stof waarmee we werken en we hebben er twee ruwe randen daar om aan een andere te bevestigen, dus het maakt het gewoon gemakkelijker als je ze eerst aan elkaar naait, zodat je geen van die randen hebt die bewegen. Zoek nu die middelste naad op het hoofdgedeelte van het lichaam en hetzelfde voor de halslijn en wat je hier gaat doen is eigenlijk gaan we Als ik elk van deze buizen in vier gelijke stukken verdeel, zodat de naadlijn er één is, hoef ik er geen speld recht tegenover te plaatsen, hoewel ik een speld plaats en dan op beide gevouwen randen aan de zijkant plaats ik een andere zodat ik’ ik gebruik deze pinnen om een ​​kwartmarkering op elk van mijn stukken stof af te bakenen, je gaat dat doen voor de nek en dan ook voor het hoofdgedeelte, dus hier is er een, we hebben de middennaad al direct tegenover de plaats de speld om de andere kant te markeren en dan weer aan beide kanten en zorg er nu voor dat mijn beide stukken met de mooie kanten naar buiten gericht zijn. We gaan deze naden bij elkaar passen de middelste naad op de halslijn met de middelste naad van de hoofdgedeelte van het lichaam en dan gaan we ook elk van de pinnen matchen, dus hier hebben we de middelste naad tot de middelste naad op elk en ik zal een speld door al die lagen plaatsen, ga dan rond en vind de volgende speld op elk van je stukken stof, dus hier is de volgende die deze pin moet matchen met deze de ene kan ik verwijderen, verwijder de tweede en speld door alle lagen zodat ik weet dat ze bij elkaar passen en dat ze precies op de plek zitten waar ze in orde moeten zijn, het ene kwart van het andere en het andere kwart van het grotere stuk stof betekent dat elk van deze stukken stof gelijk is verdeeld, dus we weten dat als we de ene uitrekken om hem aan de andere te naaien, het allemaal weer mooi bij elkaar zal passen. Ik zal je hier beide pinnen laten zien, ze moeten op elkaar worden afgestemd op dezelfde plek Ik ga de ene verwijderen, de andere eraf halen en dan gebruiken om door alle lagen heen de nek en het hoofdgedeelte van het lichaam vast te pinnen. Oké, nu kun je zien dat de halslijn een stuk kleiner is dan het lichaamsdeel, dus dit is alles waar ik hier mee moet werken, dus dit zegt me dat wanneer ik aan het naaien ben, ik alleen aan de halslijn moet trekken, niet aan het hoofdgedeelte van het lijf. Onthoud dat dit allemaal op het elastische deel van de stof is gesneden, dus als je eraan trekt hiervan gaat het zeker uitrekken en het lijkt misschien veel stof om op te nemen e maar geloof me, dit spul rekt heel goed, je kunt zien dat wanneer ik de halslijn uitrek, het al overeenkomt, dus dat is wat je moet doen op de naaimachine terwijl je naait ga van speld naar speld naai alleen de halslijn zodat het perfect past met het grotere lichaamsdeel om dit vast te naaien, ga je gang en verwijder je aanschuiftafel of de voorraadkast op je machine om de vrije arm bloot te leggen zorg er ook voor dat je ten minste een 90/14 naald gebruikt we werken met fleece en veel dikke lagen hier oké, dus je wilt absoluut geen naald breken, dus wat ik graag doe, is eigenlijk met het nekgedeelte naar toe werken

de onderkant raakt de transporteur Ik merk gewoon dat ik er gemakkelijker aan kan trekken als dat zo is en ik kan het lichaamsdeel in de gaten houden dat ik niet mag uitrekken een beetje beter het past er bovenop dus merk op dat ik al deze stof heb om mee te werken bovenop en nu onder van onder Ik trek aan de halslijn en als je wilt, kun je het helpen door het een beetje aan de achterkant te trekken omdat het doorgestikt is oke dus niet doen’ t trek aan de bovenste stof, trek gewoon aan de onderste, dat is de halslijn en blijf dat helemaal rond doen van pin tot pin totdat je je weg baant, nu moeten we de beenopening maken, dus zoek de kant met de naad door het midden rennen en daar willen we dat de openingen zijn, want deze scène moet door het midden van de borst van de hond rennen oké, zoals je hier nu op deze ziet, om dat ene te doen dat je in gedachten wilt houden, is dat jij wil deze cirkels niet te groot maken want dit is de rekbare kant van de stof fa ic onthoud dit gaat van links naar rechts op het lichaam van de hond deze gaten zullen uitrekken en ze zullen veel uitrekken, dus ik raad aan om het gat kleiner te maken dan je denkt dat je nodig hebt en dan te kijken hoe het werkt als je het op de hond probeert oke dus wat ik doe is dit eigenlijk opvouwen zodat die middelste naad aan de rand is naar de onderkant hier naar mij toe en dan ga ik wat markeringen maken, dus ik hoef maar één cirkel uit te knippen en ik weet dat het zal symmetrisch zijn en helemaal doorsnijden naar de andere kant oke dus om dat te doen kwam ik ongeveer een inch of een inch en een kwart in vanaf de rand natuurlijk als je een grotere hond hebt met een bredere borst, wil je deze metingen aanpassen dus oké, dit is voor een vier maanden oude pitbull-puppy en dus kom ik ongeveer een centimeter of zo binnen op deze manier hier en dan denk ik ongeveer een centimeter of zo naar beneden vanaf de nek de onderkant van het coltruigedeelte oké dus gewoon kijk er naar uit, omdat ze uitrekken, je kunt het daar een beetje in werken w work met hun beeneieren en je hebt een beetje bewegingsruimte, weet gewoon dat je weet dat je het niet te dicht bij de nek wilt maken, want dat is niet waar hun benen zijn en je wilt het niet goed hebben in het midden van hun buik, dus kijk er gewoon naar en als je wilt, kun je ook wat andere metingen doen om het nauwkeuriger te krijgen, dus meet rond iets kleins en ronds zonder de stof te verplaatsen Ik speld rond de randen om alles stabiel te houden snijd binnen de cirkel gaat door beide lagen en knip die dan uit zodra je je spelden hebt verwijderd, zul je zien dat je twee perfect gemaakte beenopeningen in je trui hebt nu omdat de fleece niet rafelt we gaan het super simpel houden en laat het zo staan ​​Ik hoef de beenopeningen niet te omzomen of zo, maar je kunt de onderkant omzomen als je wilt dat je het voor deze kunt zien Ik heb het gewoon ondergevouwen en zigzaggen genaaid op deze ik ben ga het gewoon laten zoals het is, want het gaat niet meer rafelen, dat doet het wel n ziet er niet zo professioneel gemaakt uit, maar het zal nog steeds hetzelfde functionele doel dienen, hoe dan ook, je kunt deze fleece ook verfraaien en is verkrijgbaar in tal van verschillende stoffenprints, maar als je vaste stoffen gebruikt, wil je hem misschien verfraaien met zoiets als dit dat is een superheldenembleem dat ik deed met de letter B voor boterbal en dus ik ga je laten zien hoe je dat nu doet, dus hier heb ik een gewoon exemplaar dat net in blauw is gedaan en ik heb jullie eigenlijk allemaal voorzien van de gratis downloadbare sjabloon voor dit kleine superheldenembleem en je kunt op de link in het beschrijvingsvak hieronder klikken om de pdf te downloaden. Je hoeft het alleen maar uit te printen, uit te knippen en het dan als sjabloon te gebruiken om je kleine superheld uit te knippen embleem uit je fleecestof en toen heb ik uit de vrije hand een letter B voor butterball gegeven zorg ervoor dat je goed speldt waar je dit gaat plaatsen Ik gebruik graag een zigzagsteek en gewoon zigzagsteek overal omheen eigenlijk uw machinetoepassing trek dit aan en neem de tijd, want de fleece is zo omvangrijk en het rekt ook het kan een beetje wennen zijn en dat is het jongens, ik hoop dat je deze video-tutorial leuk vond als je ervoor zorgde dat je er met die duimen op sloeg hieronder deel het op de verschillende sociale-mediasites en vergeet niet op dat beschrijvingsvak te klikken Ik heb links toegevoegd waar je dezelfde fleece kunt vinden die ik voor mijn project hier gebruik en waar je dat superheldenembleem kunt downloaden nogmaals bedankt voor het kijken vergeet niet te abonneren op mijn kanaal en ik zie je de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın