voor beginners Hoe stap voor stap een portemonnee te haken voor beginners /eenvoudig gehaakte clutch portemonnee

voor beginners Hoe stap voor stap een portemonnee te haken voor beginners /eenvoudig gehaakte clutch portemonnee

Hoe stap voor stap een portemonnee te haken voor beginners /eenvoudig gehaakte clutch portemonneeIn deze stapsgewijze zelfstudie voor het haken van een portemonnee voor beginners, laat ik een heel eenvoudig gehaakt portemonnee-ontwerp zien dat heel eenvoudig te maken is en een …
hallo allemaal vandaag ga ik jullie laten zien hoe je een heel makkelijke tas haakt ik heb een gratis geschreven patroon is beschikbaar op onze blog op knitcrawledcom ik ga de link in de beschrijving hieronder zetten en de site voor deze tas is ongeveer 10 en een halve inch breed en 613 inch hoog, vergroot de riem niet oke alleen van hier naar hier en hier is de binnenkant en ik ga je niet laten zien hoe je een voering voor deze tas kunt maken in deze tutorial, maar ik heb een aparte video-tutorial daarvoor ik ‘ ik ga de link in de onderstaande beschrijving plaatsen en ja laten we aan de slag gaan voor dit project ik gebruikte drie millimeter polyester koord deze van perfect garen op etsy ik ga de link naar hun winkel in de beschrijving hieronder plaatsen deze in kleur karamel in elke huid is een halve 165 meter het is ongeveer 180 yards en ik gebruik ongeveer 140 yards dus in één huid heb ik nog een klein beetje over en ik gebruik een vier millimeter haaknaald schaar garen naald steek marker en ik gebruik ook een paar ring lus dit is optioneel als je wilt geen ringlus gebruiken, dat kan naai gewoon je riem in de tas heel gemakkelijk oke we gaan beginnen met schuifknoop en dan ga ik 41 kettingen maken een twee drie vier vijf zes oke nu heb ik 41 kettingen en we gaan in de ronde haken ronde een we ga een enkele haak maken in de tweede ketting vanaf de haak, dus ik sla de eerste ketting over steek de haak in de volgende ketting, dat is de tweede ketting van de haak en maak dan een draad om een ​​lus op te halen twee lussen op de haak om een ​​draad te maken en haal door die twee lussen die een enkele haak zijn en plaats dan de steekmarkeerder in de eerste steek in elke toer want we gaan in spiraal werken we gaan geen steek weghalen om de toer te beëindigen en we gaan niet lossen een om een ​​nieuwe ronde te beginnen we gaan door daarom hebben we de steekmarkeerder nodig en dan ga ik een enkele haak maken in elke ketting, dus ik steek de naald hier in de volgende ketting en maak een enkele gehaakte vaste in de volgende ketting enkele haak in de volgende ketting oke ik ga nna blijf een enkele haak maken in elke ketting over en ik ben terug als ik hier aan het einde ben en we gaan in elke ketting aan de andere kant rond de achterkant haken oke ik zal je laten zien maak je geen zorgen oke ik heb bereikt het einde hier en ik heb 40 enkele haaksteken over en dan gaan we deze kant draaien en we gaan in elke ketting aan de andere kant haken, zodat de eerste ketting de laatste ketting wordt die we maken de laatste single haak hier hier en haak een vaste en een vaste in de volgende ketting hier een enkele haak in de volgende ketting een enkele haak in de volgende ketting oke blijf een enkele haak maken in elke ketting over hoop dat je het kunt zien, laat me hier wijzen de volgende ketting die je in tweeën haakt, wordt deze en de volgende ketting zal deze zijn de volgende ketting zal deze zijn en de volgende ketting zal deze zijn oke blijf dat doen en ik kom terug oke nu ben ik aan het einde hier en ik heb 40 steken aan deze kant ook, dus aan het einde van de eerste ronde heb ik in totaal 80 enkele haaksteken rond de tweede ronde. We gaan de steekmarkering verwijderen en die steek onthouden en dan in die steek gaan we twee enkele haaksteken maken, maar alleen in de achterste lus dus hier alleen de achterste lus hier is er een en plaats dan de steekmarkering in de eerste steek in elke ronde en maak dan nog een vasten in dezelfde steek en hier zijn er twee en dan gaan we er een maken haak in elk van de volgende 38 steken alleen achterste lus dus hier is er een volgende de achterste lus heeft maar twee volgende steek hier achterste lus slechts drie vier vijf zes 37 en 38 en dan in de volgende steek de volgende twee steken we gaan er twee maken enkel gehaakte achterste lus dus volgende steek hier achterste lus maak slechts twee vasten en de volgende steek hier achterste lus maak slechts twee vasten zoals dat dit gaat om de hoek en dan ga ik een enkele haak maken in elke steek tot ik klaar ben ne steek links volgende steek hier maak een enkele gehaakte achterste lus alleen volgende steek hier enkele gehaakte achterste lus alleen goed blijf dat doen totdat u nog één steek over heb ik heb nog een steek over aan het einde van toer twee en dan in die laatste steek i ik ga alleen twee vasten in de achterste lus maken en aan het einde van ronde twee heb ik in totaal 84 enkele haaksteken rond ik meerder gewoon vier steken twee steken aan elke kant oke en ronde drie verwijder de steekmarkering en vanaf nu we gaan niet meer meerderen, het zal heel gemakkelijk zijn, dus in die eerste steek ga ik de eerste enkele haak maken in de achterste lus en we gaan ook gewoon een enkele haak maken in alleen het achterste weefgetouw en plaats de steekmarkeerder in de eerste steek ik ga een enkele haak maken in elke steek rond in de achterste lus alleen volgende steek hier alleen achterste lus volgende steek hier achterste lus alleen heel eenvoudig patroon goed blijf dit herhalen ik ben bij het einde van r ronde drie en ik heb dezelfde 84 enkele haaksteken voor ongeveer vier tot ronde 23 ik ga ronde drie herhalen en elke ronde zal ik hetzelfde aantal van deze steken hebben omdat we niet gaan verhogen of verlagen en ik ik ga je een klein beetje laten zien op rij vier, dus verwijder de steekmarkering en maak de eerste vaste alleen in de eerste steek, de achterste lus en plaats de steekmarkering terug in de eerste steek in elke ronde en maak dan een vaste in elke naai rond de achterste lus alleen supergemakkelijk en zo ziet dit er tot nu toe goed uit, ik blijf ronde drie herhalen tot ik het einde van ronde 23 heb bereikt en ik zal terugkomen en als je een langere tas wilt, voel je vrij om meer toe te voegen ronde herhaal gewoon ronde drie oke ik zal

kom snel terug ik ben aan het einde van toer 23 hier en ik ben al doorgegaan en knip het garen af, laat een klein beetje staart over, net genoeg om het einde te weven oke en daarna trek ik het garen eruit en ik ben ga het uiteinde weven dus ik breng mijn geeuwnaald steek de staart in mijn garennaald en ik ga het uiteinde omdraaien ik sla de volgende steek over die de markeersteek daar is en steek dan mijn garennaald in de volgende steek beide lussen oke en dan ga ik de steekmarkering verwijderen en breng hem dan naar binnen en dan steek ik mijn naald terug in de laatste vaste hier waar de staart precies in het midden komt en breng hem dan naar de achterkant en dat is het zo wil ik mijn werk afmaken en ik blijf de staart in de tas verbergen en dat zal ik later doen en daarna gaan we de riem haken voor de riem ik ga een i-koord gebruiken dus om dat te doen maak een schuifknoop steek de haak in de schuifknoop en maak dan drie kettingen een twee drie en steek dan de hoo k in de tweede ketting van de haaknaald en dan omslaan trek een lus op en steek dan de haak in de volgende losse, dit is de laatste ketting omslaan trek een lus op nu heb je drie lussen op de haak je kunt nu de eerste verwijderen twee lussen maar zorg ervoor dat je ze niet kwijtraakt oke dus ik schilderde hier en verwijder mijn naald oke nu heb ik nog een lus over een draad over de haak en haal door laten we een lus optrekken en steek de naald dan terug in de volgende lus hier garen trek een lus omhoog en steek de haak terug in de volgende lus, dit is de laatste lus waar je aan zit meer dan trek een lus op die manier op en dan gaan we dit keer op keer herhalen en ik zal je een laten zien nog een paar keer, dus ik knijp het hier en verwijder dan de laatste twee lussen, maar zorg ervoor dat je ze niet op die manier kwijtraakt ik heb een lus op mijn haaknaald ik maak een draad om de haak en trek dan een lus omhoog en steek mijn haak terug volgende lus hier draad omslaan trek een lus omhoog steek mijn naald terug in de volgende lus, dit is het laatste lusgaren trek zo’n lus omhoog dus herhaal ik heb hier geschilderd en verwijder dan de laatste twee lussen zorg ervoor dat je ze niet kwijtraakt ik heb een lus op mijn naald ik maak een draad om en trek een lus omhoog steek de naald terug in de volgende lus garen over een lus halen de naald terug in de volgende lus die de laatste lus is omslaan een lus optrekken zie we herhalen hetzelfde steeds maar weer het is in het begin een beetje moeilijk, maar nadat je een paar rijen hebt, begint het te worden makkelijker oke ik zal het je nog een keer laten zien dus ik knijp het hier en verwijder dan de laatste twee lussen zorg ervoor dat je ze niet kwijtraakt ik heb een lus op mijn naald een draad om en trek een lus omhoog steek de naald terug in de volgende lus garen overhalen een lus optrekken steek de naald terug in de volgende lus die de laatste lus is garen over optrekken een lus op die manier en zo ziet dit eruit tot nu toe ga je dit voor mij blijven herhalen ik vind mijn riem leuk ongeveer 24 inch lang, maar het zal ook gestrest zijn, dus ja als je langer wilt, voel je dan vrij om blijf hetzelfde patroon herhalen oke ik ben terug als mijn riem ongeveer 24 inch bereikt oke nu heb ik mijn i-cord ongeveer 24 inch lang en daarna ga ik het garen knippen laat een klein beetje staart net genoeg om het einde weven later en ik heb drie lussen op mijn haaknaald hier ik ga gewoon garen en trek door alle lussen op de haak en dan een ketting om het garen te vergrendelen ik moet dit doen voordat ik het garen knip, maar hoe dan ook, dus ja en onthoud dat het i-koord stress is oke ik zal je laten zien hoe je het uiteinde aan deze kant weven, dus ik breng mijn garennaald steek de staart in mijn garennaald en dan ga ik mijn uiteinde in dit koord verbergen en proberen maak het zo mooi en schoon mogelijk en dan ga ik hier zo rond en dan hier binnen brengen en dan naar de andere kant gaan en dan misschien hier in de buurt en dan hier naar binnen en dan die kant uit gaan oke ik denk dat het best goed is en dan ga ik de staart zo knippen, dus dit einde is een beetje moeilijk om voor te zorgen van zoals moeilijk te maken het is niet ontrafelen dit is wat ik graag doe ik gebruik de aansteker leg hem gewoon aan het einde een klein beetje een klein beetje en zorg ervoor dat je jezelf daar niet aan brandt oke hier is wat ze vinden het leuk om het goed te doen, dus jij bent aan de andere kant precies hetzelfde en ik ga je niet laten zien hoe je dat moet doen en vervolgens ga ik je laten zien hoe je de ringlus in de riem steekt en vervolgens in de terug oh ik vergeet je te vertellen dat als je geen ringlus gebruikt, je gewoon je staart van de riem kunt gebruiken om de riem aan de achterkant te naaien, maar als je geen lange staart hebt, kun je gewoon een nieuwe streng knippen garen en dan ze goed aan elkaar naaien, dus ik heb mijn ringlus hier, ik steek het gewoon zo in de riem en dan steek ik het in de achterkant in de hoek hier waar je maar wilt, precies in de hoek en het is zo verwijderbaar en dan ga ik het aan de andere kant doen sorry een beetje moeilijk om zo op de camera te laten zien en ik ga ook mijn logo naaien ergens ik weet het nog niet zeker misschien hier misschien hier misschien deze kleur ik weet het nog niet dus ja ik hoop dat je deze video leuk vindt en als je deze tas maakt, hoop ik dat je het leuk vindt om hem te maken heel erg bedankt voor het kijken zal ik doen tot de volgende video doei doei

admin

Bir cevap yazın