voor beginners Hoe te haken: Pasgeboren / baby vest trui (deel 3 – knopenband). 0-3 maanden.

voor beginners  Hoe te haken: Pasgeboren / baby vest trui (deel 3 – knopenband).  0-3 maanden.

Hoe te haken: Pasgeboren / baby vest trui (deel 3 – knopenband). 0-3 maanden.Leer hoe u een trui kunt haken voor een pasgeboren baby (0-3 maanden) door deze stapsgewijze zelfstudie te volgen. Stel gerust vragen in de comments en ik zal mijn…
dus ik heb beide mouwen gedaan en ben klaar om te beginnen met de onderste band hiervoor ga ik een kleinere haaknaald nemen ik raad aan om twee twee punt vijf of drie te gebruiken hoe kleiner hoe beter bevestig de garenketting een ketting een en vasten in dezelfde steek langs de boordsteek we gaan twee vasten maken, dan een steek overslaan en dan weer twee vasten als je het in elke steek langs de boordsteek doet, ziet het er los uit de onderste band ziet er golvend uit langs de lichaamsdeel maak een halve vaste in elke rij dus probeer de juiste steek niet te ver van de leeftijd en niet in de buurt te vinden, maar vermijd tegelijkertijd grote gaten deze kant heeft geen knoopsgaten en de onderste knoopsgaten bevinden zich aan de linkerkant kant en ik zal je laten zien hoe je die verborgen staart moet doen terwijl je hem tegenhoudt en probeer onder beide lussen door te gaan en zo ziet het eruit ga door tot het einde oke ik heb de eerste rij gedaan en ketting één slag en gaan op met vasten hier maken we vasten t ga door beide lussen zoals normaal vasten ga door tot het einde aan het einde ketting een slag en herhaal vasten helemaal over herhaal tot het einde en maak in totaal zes rijen oke ik heb gedaan uh de eerste het juiste deel als je kunt zie en het linkerdeel ik heb al drie rijen gedaan en ik plaatste markeringen waar ik mijn knoopsgaten wil hebben, dus het is eigenlijk tussen hen zes steken dus in totaal zijn er zes knoopsgaten ketting één en keer vasten naar de markeerdraad verwijder de markeerdraad twee kettingen sla twee volgende steken over en haak een vaste in de derde dit is het eerste knoopsgat ga door tot de volgende markeerdraad enkele haak vijf zes verwijder de steekmarkering twee kettingen sla de volgende twee steken over en in de derde een enkele haak samen met een enkele haak nog zes vasten twee drie vier vijf zes verwijder de markeerketting twee sla twee steken over en haak een vaste in de derde, op deze manier krijg je knoopsgaten die op de knopen passen 10 millimeter ga tot het einde oke ik ben klaar t zijn ronde met knoopsgaten en nu wil ik je laten zien hoe je in die ketting naar de ruimte kunt werken, dus een vaste tot de ketting in de ruimte en twee vasten in een ketting twee spatie ga door tot de volgende lossenruimte nog een en twee vasten in ketting twee spatie vasten tot het volgende gaatje en twee vasten en zo ziet het er zo uit ga tot het einde en haak nog een toer terug ik heb de knoop gebogen en knip het garen niet af hier ik ben klaar om te beginnen met de halslijn dus ik ga een ketting maken en een enkele haak rond de hele halslijn om de trui er netjes uit te laten zien vanaf elke kant een enkele haak tot het einde en zo ziet het eruit ga door tot het einde dat is het nu heb je er nog maar twee nodig naai knopen kijk naar de halslijn het ziet er veel beter uit en de ribbels hier en op de mouwen vind nu schattige knopen 10 millimeter en naai ze heel erg bedankt voor het kijken naar deze tutorial ik hoop dat je genoten hebt van deze gehaakte trui, like deze video als je dat deed niet abonneren maar abonneer je alsjeblieft en ik zie je snel tot ziens

admin

Bir cevap yazın