voor beginners Hoe u een damestrui met korte mouwen breit – video-tutorial met gedetailleerde instructies

voor beginners Hoe u een damestrui met korte mouwen breit – video-tutorial met gedetailleerde instructies

Hoe u een damestrui met korte mouwen breit – video-tutorial met gedetailleerde instructiesDames trui breien. Ga voor meer details en schriftelijke stapsgewijze instructies naar: http://interunet.com/how-to-knit-a-short-sleeve-sweater-for-a-woman.
hallo allemaal vandaag wil ik jullie laten zien hoe je de raglantrui met korte mouwen breit voor een vrouw om te beginnen ik zet 80 steken op of veelvouden van acht steken ik maak een lus zet hem naar links en verplaats het garen zo dit is mijn eerste steek, dan sla ik het uiteinde van het garen over mijn wijsvinger en het uiteinde van de aarde of het korte uiteinde van het garen over mijn duim en dan werk ik van links naar rechts om mijn tweede steek te maken, dus ik zal herhaal het proces totdat ik in totaal 80 steken heb bereikt, zodra je 80 steken hebt, begin ik het rond te breien, dus zorg ervoor dat er niets is verdraaid voordat je aan je eerste toer begint en voor de eerste toer heb ik alleen beide steken nodig om aan het einde te eindigen van de eerste ronde houd de staart van de werf lynx-o en heb twee laatste steken nodig nu zal ik mijn totale aantal steken verdelen over vier delen voorste deel beddeel en twee schouderdelen dus voor mijn tweede ronde heb ik er twee nodig dan we’ ik doe de omslag Ik maak gewoon een steek en dan brei ik 20 2 3 4 5 12 13 14 15 18 19 20 dan ga ik opnieuw garen en dit wordt mijn eerste deel is een frontale achterkant het maakt niet echt uit dan doe ik mijn schouderdeel dus na het garen opnieuw 2 recht breien en dan opnieuw garen over zodat je het verplaatst om dit te garen, je weet dat dit scheiding van je delen is en dan heb ik 16 motorfortuin nodig om uit te leggen nu opnieuw garen breien opnieuw twee garen om en nu weer 20 breien en dan weer garen over mij – en garen en laatste keer laat zestien vijftien en zestien en nog een laatste keer garen en mijn zwaard rond Ik zal gewoon alle steken tot het einde recht breien – kijk dit is een scheiding tussen delen nee dit is een andere dan hier nog een en de laatste hier dus tussen elk deel heb je het moment om voor de vierde ronde te garen Ik begin met een nieuw patroon, dus ik zal een link maken om dan weer te kunnen garen Ik zal opnieuw moeten garen en dan zal ik vanaf dit punt twee steken samen omslaan Ik slaag er niet in om twee steken samen te trekken om twee steken te laten duren tches van het onderdeel dus hier is mijn en zie garen over je verplaats twee steken dus dit is mijn einde van het garen ik hou van het onderdeel dus ik zal dat doen om twee steken een op twee te laten duren of doe het gewoon negen keer dus dit is er een keer gaan we twee steken samen tweede keer derde keer vierde keer vijftien zestien acht en negen dus c plus twee steken van mijn eerste deel dus nu brei ik gewoon twee draden over en weer laat ik hetzelfde proces herhalen voor de andere deel dus omslag na twee omslagen gebreid dan opnieuw nodig en dan opnieuw omslag twee steken averecht samen en dus zal ik dat doen om twee steken van het deel te laten duren aangezien dit kort uit elkaar is Ik zal zeven keer lezen, dus zeven tellen vanaf hier Ik heb twee omslagen gebreid, twee en dan een twee drie vier vijf zes zeven, ik heb omgeslagen en foto’s die zeven keer samen gebruikten tot mijn laatste twee steken en dan weer twee omslagen gebreid en je kunt een nieuw deel over je garen beginnen moet zijn ben jij en gooi dan twee steken in elkaar go twee steken aan elkaar dus ik deed het twee keer drie vier vijf zes en acht en negen dus nogmaals dit is mijn einde van het stuk en dit zijn mijn laatste twee steken dus brei gewoon twee omslagen en begin opnieuw mijn laatste deel brei twee omslagen brei twee keer op keer herhalen Ik herhaal het patroon zeven keer vul twee steken samen merk op dat twee net een tweede keer hebben geduurd Yount was zes en zeven en dan weer dit zijn mijn laatste twee steken brei twee draden om en dan mijn vijfde ronde ik zal gewoon alles breien steken om te eindigen voor de zesde naald die ik nodig heb, dan zal ik eh verplaatsen om een ​​steek te meerderen dan zal ik opnieuw moeten doen en nu zal ik daarna doen voor de vierde naald ik heb omgeslagen en dan twee steken averecht samen en hier Ik zal eerst de twee steken samen doen en dan garen dus en ik zal dat tien keer opnieuw doen om twee steken van dit deel te laten duren, dus één twee één dosis zeg vier vijf zes zeven acht negen en tien en dan heb ik mijn laatste twee steken van het onderdeel dus ja Nick – en garen over en t dan doe ik nog een keer hetzelfde voor alle dezelfde delen de bedienden en al het hout eromheen Ik heb alleen alle steken nodig om mijn achtste toer te beëindigen Ik zal bijna hetzelfde doen als ze deden voor de varkens, dus ik zal dan weer twee draden breien brei er twee en nu weer ga ik eerst garen en dan je twee steken samen dus ja al die steken samen tot mijn laatste twee steken van het deel Ik doe dat elf keer dus elke toer doe je dat nog een keer dus nog een keer dit is het begin van mijn deel dus een twee drie vier vijf zes en negen tien elf dus nu weer dit zijn mijn twee laatste steken van het gevecht en je ziet die scheiding twee steken en garen Oh dus weer mijn volgende deeltje voor hetzelfde dat ik nodig heb om hoog te zijn hoef ik niet om te slaan en twee steken samen te gaan dus ik ga om te omhalen twee steken averecht samen negen negen keer tot mijn laatste twee steken van het deel voor mijn negende ronde ik heb alle steken nodig om te eindigen voor mijn gespannen rond ik zal doe het zoals ik deed 6 1 dus ik zal het moeten doen, dan zal ik incr maak een steek omslag dan brei ik er twee en dan voel en brei ik twee steken samen en dan garen dan weer tot twee steken samen en garen om dus mijn achtste toer ik deed om en brei dan twee steken averecht samen en nu doe ik dat tegengestelden in die twee steken samen dan garen over en weer ik doe het niet tot mijn laatste twee steken vallen uit elkaar dus daar zijn mijn laatste twee steken van het onderdeel en aangezien ik in totaal weer twee steken aan elkaar ben begonnen laatste omslag brei twee steken en garen over en dan zal ik hetzelfde doen mijn andere deel dus voor dit patroon zal ik in principe afwisselen voor sinds zes en dus mijn twaalfde ronde zal zijn als de vierde en mijn veertiende ronde zal zijn als 6 1 enzovoort hij is mijn startpunt en mijn eerste deel is lang, dus nadat ik 40 toeren nodig heb, heb ik 60 steken op dit ene deel mijn voorste deel nu dus ik moet het vastzetten en nu zal ik mijn twee korte delen afkanten al zijn kortere delen op mijn kortere deel ik heb 54 steken dus ik zal deze 54 steken afkanten t dan heb ik weer 60 steken verder nodig als een tweede leendeel en dan zal ik weer mijn laatste vierenvijftig steken afkanten of afkanten voor mijn kortere deel en dan zal ik die twee resterende leendelen verbinden en verder gaan en ze zo rond breien om af te kanten brei ik gewoon twee steken gazza en dan deze steek plaats ik terug schuif terug op mijn linker naald dan brei opnieuw twee steken samen en schuif het terug dus ik zal het proces herhalen totdat ik klaar ben met mijn tweede kortere deel dus nog een tijd dus kijk dit is mijn scheiding van deel 1 en de andere en nu ga ik gewoon alle steken breien voor mijn langere deel waar ik 60 steken heb dus ik heb alle steken nodig voor mijn korte deel en dan sluit ik alle afkantingen alle steken voor mijn laatste 4 plek dan aan het einde van dit deel nog een steek breien en dan zal ik weer alle steken afkanten tot het einde van 40 eerste toer dus gewoon een normale manier dus hij is mijn startpunt en Ik hecht alle steken af ​​op mijn laatste fo je plek Ik zal nog een steek afkanten en nu kijken wat ik heb ik sluit de steken een twee delen en ik heb nog steeds steken op mijn twee andere delen dus nu heb ik alleen alle steken nodig voor dit mijn eerste deel dan zal ik mijn eerste verbinden en kort deel en dan zal ik het doen

begin rond te breien hoef alleen maar rond te breien zonder een patroon dus het is einde van dit deel ik zal mijn laatste steek maken en dan zal ik die eerste en korte delen verbinden gewoon ik blijf gewoon rondkijken zoals zo dus aan het einde van dit korte deel ik zal opnieuw korte en eerste delen aan elkaar verbinden, een paar steken en dan aansluiten, gewoon rondgebreid, dus nu vanaf dit punt zal ik het weer verplaatsen, dus dit zijn mijn twee schouderstukken en dit is mijn belangrijkste deel Ik zal nog drie toeren blijven rondbreien en dan zal ik twee steken aan beide kanten verminderen om één steek te verminderen, ze doet niet zoals je deed afkanten, brei gewoon twee steken aan elkaar het maakt niet echt uit of je wilt, je kunt gewoon op die manier breien, dus we maken een verschil dus je verkleint een steek aan deze kant en dan verminder ik een steek aan de andere kant dan heb ik weer drie toeren nodig en dan ga ik twee steken minderen dus nog een keer en dat is het dan ga ik geen steken meer minderen dus dat is hoe Onze f onze onderdelen zien er zo uit en dit is mijn startpunt, dus ik weet dat dit een langer deel is dit is voor het deel om een ​​langer deel te beoordelen en dit is een korter deel om samen te vatten wat we hebben gedaan Ik zal een rechthoek tekenen en dit is mijn startpunt en ik heb nodig voor op deze manier dus mijn langere deel 22 steken 18 steken 22 steken en nog eens 18 steken dus 80 steken in totaal dus dit zijn mijn vier delen en ik heb twee steken verhoogd en elke scheiding dus om de andere toer heb ik acht steken in elke toer verhoogd dus tegen de tijd Ik heb 40 naalden nodig ik heb 56 steken 60 steken dus het is alsof 22 plus 38 gelijk is aan 60 steken weer 56 en 60 dus en ik draai deze kant op dan kant ik dit deel af, korter deel en deze oke en dan blijf ik dit nodig hebben langer deel dan werp ik dit deel af en dan kan ik beginnen stem het langer deel dan sluit ik het langer deel en dit andere dus mijn eerste deel en korte weg samen dan weer ik heb dit deel nodig en dan weer heb ik mijn zwaard aangesloten en eerst deel samen dus als ik cas t van dit deel kan ik eigenlijk 54 steken vullen en hier 54 dus ik heb er nog twee en twee dus zestig plus zes plus twee plus twee gelijk aan 124 dan heb ik geminderd en ik had 120 steken over en ik brei gewoon rond die 120 steken dus nadat ik 80 naalden van mijn patroon nodig heb, zal ik 10 steken meerdert, dus ik heb in totaal 120 steken en ik moet elke 12 steken meerderen, dus om te meerderen zal ik alleen mijn onderste basissteek verminderen, dus ik meerder en ik tel 12 1 2 3 4 vijf zes zeven acht tien elf twaalf en dan weer een steek meerder, dus ik herhaal het proces tot het einde van de toer een meerdering en opnieuw tel twaalf een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf twaalf en meerder zo aan de einde van de toer zie ik mijn eerste meerdering weer dus kans brei er een en dan herhaal ik het patroon omslag twee steken averecht samen opnieuw omslag twee steken averecht samen zodat ik het proces herhaal tot het einde van de toer en mijn volgende toer Ik heb alle steken nodig om te eindigen om af te kanten brei twee steken samen schuif terug als een steek op de linker naald en brei dan opnieuw twee steken samen schuif de steek terug zodat ik het proces tot het einde van de ronde herhaal dus nu zal ik het garen afknippen en vastzetten als laatste moet ik de halslijn afmaken dus ik zal een haaknaald gebruiken bevestig het garen nu ik zal enkel een haak doen een lus tweede lus haak die twee lussen aan elkaar dan weer heb ik een lus maak nog een lus en haak die dan samen een lus afgesneden een samen, dus ik herhaal het proces tot het einde van de ronde nu zal ik het garen afknippen en vastmaken nu onze Raglan-trui met korte mouwen klaar is en bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın