voor beginners Hoe u een gehaakte hoodie of kraag aan uw babyvest / babytrui kunt toevoegen

voor beginners Hoe u een gehaakte hoodie of kraag aan uw babyvest / babytrui kunt toevoegen

Hoe u een gehaakte hoodie of kraag aan uw babyvest / babytrui kunt toevoegenIn deze video laat ik je zien hoe je een gehaakte kraag of een hele hoodie aan je babytruien / cardigans kunt toevoegen. Gemakkelijk te volgen instructies.
hallo allemaal dit is Yolanda van het All Crafts Channel en vandaag is het gewoon een heel korte tutorial en hoe je een hoodie aan je vestje kunt toevoegen, je kleine babytrui een paar van jullie zeiden dat je dat wilde kunnen doen wat ik hier doe is gewoon dat ik gewoon mijn trui losknoop en dit is de voorkant natuurlijk ga ik hier komen ik sommige mensen begonnen vanuit de hoek en begonnen hun hoodie ik heb dat op sommige van hen gedaan en je kunt dat doen wat ik ‘ wat ik hier ga doen is ik ga tellen vanaf de hoek, steek een twee drie en dan op mijn volgende ketting hier op de vierde ketting is waar ik mijn hoodie ga beginnen en dan wanneer je hem opent ‘ Ik heb zoiets als dat kleine knoopje oké, maar het is aan jou, je kunt aan de rand beginnen als je wilt en als je mijn garen krijgt, gebruik dan dezelfde hoopmaat als je voor de rest van je trui gebruikt, dat wil je niet een andere maat hebben. Ik ga hier gewoon een snelle kleine knoop maken, zodat het me helpt mijn staart neer te leggen hier dus als je eenmaal hier bent ga je drie een twee drie ketenen en nu ga ik deze staart begraven terwijl ik verder ga, het is minder naaien van mij dus hier ga ik een synchroon stokje doen elke ketting eroverheen, dus ik ga mijn garen omwikkelen en als ik garen en dan ga ik kijken of ik hier dichterbij kan komen zodat je kunt zien Ik ga garen om en ik ga weg daar in diezelfde ketting en ik ga een dubbele haak maken trek drie twee drie trek twee drie van hen en dan de tweede twee je ratten garen over je volgende ketting gaan ik ga mijn garen eruit trekken er zouden daar drie lussen van garen moeten zijn ik ga er twee doorhalen en dan de volgende twee ga je dat helemaal over je rij doen en als je dit doet, ziet het eruit als een grote rechthoek oke en je gaat hier helemaal naar de overkant Ik heb een steekmarkering aan het andere uiteinde op de geteld ik heb een twee drie geteld en dan mijn volgende steek hier vanuit de hoek een twee t hree in de volgende steek ik leg mijn steekmarkeerder en dit wordt mijn laatste stokje ik laat dat andere hoekje aan het werk blijven als je wilt kun je van hoek naar hoek beginnen dat is echt aan jou dus ga je gang en ga helemaal naar de overkant en doe je dubbele haak in elke steek als we aan het einde komen gaan we er drie aan een ketting maken, keer ons werk om en begin dezelfde rij te herhalen dat ga je gewoon negen keer herhalen oké dus laat me het laten zien jij hoe we zouden gaan naar die volgende rij ik ben net klaar met mijn laatste stokje dus ik verwijder mijn steekmarkeerder daar ben ik hier dus nu om naar de volgende rij te gaan ga je gewoon drie een ketting maken twee drie en ik ga nog steeds door met die eerste steek oké, want ik hou er niet van om dat gat aan de rand te hebben, het maakt het wel een beetje breder maar het is geen probleem dus hier ga je dit gewoon herhalen en ik wil dat je dit negen rijen blijft herhalen.Als je aan het einde van de negen rijen komt, zullen we ze verpletteren zij haakt het dicht of je kunt het naaien op welke manier je het prettiger vindt dus ga je gang en herhaal hetzelfde tot je negen rijen hebt en dan kunnen we het dichtnaaien of dicht haken en dan kun je hetzelfde een rij doen van enkele haak helemaal rond om er zeker van te zijn dat je het een mooie afgewerkte look geeft je kunt ook twee rijen maken als het helemaal aan jou is, dus ga je gang en doe je rijen tot je negen rijen hebt oke ik heb mijn vierde rij afgemaakt en dit daar zou je eindigen als je gewoon een kraag aan je kleine vestje wilde toevoegen oké dus hier als je het dichtknoopt dan was je gewoon vastgemaakt kom hier terug en doe je een of twee toeren een enkele haak langs de rand dan zou je dat doen vouw het naar beneden en kijk hoe het er zo uit zou zien je zou een kraag hebben dus zo doe je nu een kraag om door te gaan met de hoodie dan zou je negen rijen doen in plaats van vier oke iedereen ik ben klaar met mijn 12e rij ik Het spijt me zo, ik weet niet waarom ik steeds negende zei, ik raak zo in de war metimes zodat je kunt zien dat het er zo uitziet als een grote rechthoek eh en dat is oké zo hoort het er uit te zien en dus wat ik nu ga doen, is dat je kunt zien dat dit er een beetje uitziet als een cape dus wat ik hier dan doe is dat ik dit gewoon ga pakken en binnenstebuiten klappen, dus eigenlijk gaat het er zo uitzien oké en als je wilt, zie je dat onze mouwen aan de binnenkant zitten, we vouwen het er gewoon overheen op zichzelf als je wilt kun je je gang gaan en gewoon afknippen maak het vast oeps ik verloor daar mijn laatste steek en naai dan over de bovenkant oké dat zou je kunnen doen gewoon afhechten pak een stuk of laat een lange staart achter en dan naai je kleine hoodie hier Ik hou niet zo van naaien, dus wat ik ga doen is dat ik hier gewoon mijn steek pak en het maakt niet uit hoe dan ook, ik ga eraan trekken aan deze kant en dus nu ga ik gewoon elke ketting helemaal doorhalen omdat ik het niet wil ik wil niet dat ik het niet wil dus als Ik hoef het niet, dus hier ga ik gewoon door alle kracht heen alle vier de lussen daar zowel de voorkant als de achterkant veranderen en dan ga ik helemaal naar het einde, misschien doe het anders zoals ik al zei als het makkelijker voor je is om het te naaien ga je gang en naai het dicht Ik ga gewoon door al mijn twee kettingen heen glijden de voorkant dus ik ga er weer doorheen je zult dit zien zoals jij ken de vier lussen daar en haal ze allemaal door en als ik aan het einde kom, ga ik door en maak het vast en dan zo in die staarten dus hier ben ik bijna klaar dus daar ga ik weet dat het aardig is saai gewoon kijken hoe ik dit doe, maar ik wilde je gewoon laten zien hoe ik dit doe en dan kun je dit doen om kappen toe te voegen aan je andere kleine truien of om de kragen toe te voegen, dus hier ben ik bij mijn laatste kijk dat het allemaal goed is alles wat ik daar heb gedaan, dus ik ga mijn garen afknippen en ik ga het gewoon afhechten en dan naai ik die staart in, dus als je het nu opent, zodat je het opklapt, daar is je h oodie je hoodie is gedaan op je trui oké maar kijk eens hoe mooi en maak deze randen af ​​hier en rond en onze mouwen we gaan hetzelfde doen als wat je hier deed aan de voorkant zodat dit er niet onafgemaakt uitziet dus wat jij doe het hier en dat is helemaal aan jou dat je het gaat doen zoals we hier deden ik kom hier in de hoek ik ga mijn garen vastmaken oké om mijn staartje te doen en dit is optioneel maar ik denk dat je het moet doen, want ik hou van de manier waarop het er afgewerkt uitziet onthoud al veel van je projecten als je dat wilt, ze zeggen dat de details het verschil maken in je werk oké met details zoals deze afwerking in de rand aan je mouwen het laat je werk er echt professioneler uitzien dus hier nadat je vastgemaakt hebt dat ik er gewoon een ga ketenen oké en laat me dan dichterbij komen zodat je kunt zien wat ik doe dus hier gaan we naar doe hetzelfde als bij de andere, want we zijn hier op deze brug, nu onze volgende enkele krokodil hij gaat naar het midden van onze post oeps, kijk of ik dat kan krijgen, daar ga jij en dan gaat de volgende vaste in dat punt denk je aan de kleine richel die onze volgende is, dus je gaat een enkele haak maken in de nok laat me proberen die staart te pakken zodat ik hem er tegelijkertijd in kan naaien verberg hem dan de volgende gaat in het midden van je stokje zorg ervoor dat je in de paal gaat zodat je geen gaatje maakt de volgende gaat dan in die ene die kleine richel daar kijk hoe het het afmaakt nu de volgende gaat onze post in de volgende gaat de richel in en dat ga je allemaal doen

de weg rond tot je aan de andere kant komt oeps als je aan de andere kant komt dan wil ik dat je een ketting doet om omhoog te gaan draai je werk om en dan zou je je tweede rij vasten kunnen doen en dit gaat zorg dat het net dat laatste randje krijgt dus ga je gang en werk helemaal rond je hoody tot je hier aan de andere kant komt, dan als je je laatste doet, dat wordt je laatste vaste, dan zijn we hier in de kleine Ridge een ketting een draai je werk om en ga dan weer rond als je bij deze eerste ketting hier bent, dan kun je gewoon afhechten en dan je staarten vastnaaien dus ik ga je gang en oké hier kom ik naar mijn laatste basis die herinner me dat ik je vertelde dat het die kleine vouw zou worden, dus hier ga ik gewoon mijn laatste vaste haak maken ik ga er een ketting maken, mijn werk omdraaien en nu wordt het zo gemakkelijk, want nu weet ik dat ik gewoon maak een enkele haak in elke ketting helemaal naar de overkant als ik aan de andere kant ben ga ik afhechten en de n ik ga doorknippen opknippen mijn garen afknippen en zo in mijn staarten en mijn hoodie zal compleet zijn Ik hoop dat er je voltooide hoodie is met je volledig dode spijkerbroek Ik ga dit gewoon verkopen en het ‘ Ik ben klaar om weggegeven te worden als een geschenk, iedereen heeft een geweldige dag

admin

Bir cevap yazın