voor beginners Hoe u een kleine trui / poppensweater / Blythe-poppenkleed breit

voor beginners Hoe u een kleine trui / poppensweater / Blythe-poppenkleed breit

Hoe u een kleine trui / poppensweater / Blythe-poppenkleed breitBedankt voor het kijken naar ^^ _ ^^ Volg mij; https://www.facebook.com/Suwannnascraftsroom https://www.instagram.com/suwannascraftsroom …
hallo jongens zullen terugkomen van mijn vorige video je kijkt waarschijnlijk al hoe je heldere hondenkleding haakt eigenlijk deze tutorial ik wil je laten zien hoe je een deurjumper nodig hebt en dit garen wat ik hier leuk vind ik heb zojuist gebreid geweldig in deze kleur piment en voor breinaalden I of 2 mm oké dit soort breinaald ik zal 5 stuk hiervan gebruiken eigenlijk kun je ook in ons sokkengaren gebruiken zoals deze oké dus de instructie van deze ladetruien vrij eenvoudig of basic weet je dat we koop een brei een averecht een en brei er twee samen ik hoop dat het gemakkelijk voor je is om te vouwen Ik zal het stap voor stap doen om je te laten zien vanaf het eerste proces om het proces in te gaan goed nu heb ik 40 steken op de naald en voor de eerste balpen werk je met breien 1 en 1 averecht rond oké dus schrijf een simpele hier het is een deel van de rand hier is het verkeerd ongeveer een centimeter of rond vijlrij we gebruiken vijlrij voor één centimeter oké werk door één te breien en één averecht toe te staan ​​oké en nog een ding is dat je altijd r moet zijn onthoud dit staartgaren hier is je begin van de rij oké brei er een en trek er nu een aan dus nu heb ik de eerste vijl Rodin dit deel hier moet het deel van de rand zijn deze vibro is eerder een centimeter en nu in de volgende stap is om het deel van het hoofdgedeelte te zijn dit deel je begint bij Rosie oké en de eenvoudige wat ik heb twee verschillende zoals hier het belangrijkste deel hier oké je moet beslissen hoelang zucht je echt betaalt, dus de simpele houdt van dit deze rij ongeveer zes centimeter en voor deze vier centimeter oké dus je breit er gewoon een rond vanaf lage C tot het verkeerd genoeg is oké en dan zal ik je in het volgende proces laten zien hoe je dit deel hier doet het deel van de nek goed hier oké dus nu van Rosi Rosi oké je hebt er gewoon een nodig ow dus nu heb ik deze houding ongeveer zes centimeter of een rij 30 rij oké van lucy hier tot rij om te trotseren oké er is een hol geglazuurd deel van het hoofdgedeelte en nu in de volgende stap zal ik gestikt in twee kanten verdelen en elke maat had twintig station dus accijnzen hebben twintig steken op de naald dames oké en nu werk ik aan deze kant we hebben verlof aangevraagd oké dus je verplaatst een lus van de lippen kleine deur naar de levensgrote naald dames en brei er een dames en dan word je verplaatst de tassen lus van de lichten oognaald over de eerste lus zo goed om te zijn jongen dus en nu heb je geen zestien steken nodig om tien te bewaren 15:16 op de laatste dinsdag van de linker zucht naald jij heb er twee tegelijk nodig dus nu in rij 2 aan de verkeerde kant doe je paal 18 station dus draai rechts aan het werk doe je hetzelfde vanaf de eerste rij en dat doe je en dan heb je nog 14 nodig en dan moet ik nu samen rij 4 aan de verkeerde kant werken / 16 stu dus Rolf ik heb 16 spraak nodig oke dus nu zou het zo moeten zijn en dan knip je dit garen gewoon af dus nu herhaal je hetzelfde vanaf deze kant oke zo opgewonden nu heeft er een 16 ingestikt de volgende stap zal ik met vreugde samen zuchten door er een te breien Allah oke dus dan is het abi lities en nu Rij 2 en rij 3 herhaal je hetzelfde om er een rond te breien nu necros wet want in deze wet brei je er gewoon een averecht rond oké eigenlijk moet dit deel deel uitmaken van een halstrui dames als je de voorkeur geeft aan dit soort hals blijf gewoon werken vanaf de lage herfst tot het lang genoeg is of als je dit liever hebt, dus het hangt af van je stijl oke maar brei gewoon een averecht een van je vijand oké dus als je het deel van de nek hebt gedaan in de laatste ronde gewoon het werk afmaken door een losse steek stap het pad van de slaap liggen hier je pakt gewoon twee wielen Tish een rij nu moet ik op de naald naaien en voor dit deel zal ik zes centimeter uitwrijven betekent wel dat ik moet werken onze dertig rollen oké heb er een nodig sta nu toe ik moet afmelden voor slapen gedaan en in de volgende stap zal ik het verhaal ophelderen ja hier hier en hier oké je gebruikt gewoon sonido hoi het staartgaren de wereld in

dus het ziet er hard uit als een voltooide deurjumper eigenlijk maak ik deze trui voor zweefvliegtuigen en ik hoop dat je de trui leuk vindt wat ik je vandaag laat zien is een gemakkelijke instructie is het om beter te worden, dus ik zal je in het volgende meer elk ander kantoor laten zien video zie je de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın