voor beginners Hoe u een steek met drie lussen breit

voor beginners Hoe u een steek met drie lussen breit

Hoe u een steek met drie lussen breitEen steek met drie lussen, ook wel bekend als de lussteek, is een lastige techniek om onder de knie te krijgen. Hier is een korte tutorial van King Cole die laat zien hoe je een looping-effect kunt creëren als …
hallo welkom bij het king cole youtube-kanaal um we hebben wat vragen gekregen over hoe je de lussen op patroon 2985 kunt breien en er zijn nogal wat loop-instructievideo’s over hoe je een enkele lus kunt krijgen, maar niet hoe je er meerdere kunt krijgen en dit is echt zo ze in sets van drie, dus in plaats van te proberen precies volgens de instructies te gaan die we daar hebben, zal ik je de videoversie doen en ik denk dat je het waarschijnlijk gemakkelijker zult vinden om op te merken dat ik een klein voorbeeld heb gedaan ik doe het op een veel dikker garen en ik heb het op een donkere kleur gedaan dus hopelijk kun je het goed zien tegen het wit dit is de achterkant die de voorkant wordt en wat je hiermee moet onthouden is dat jij maak eigenlijk de lussen terwijl je aan de achterkant werkt, maar de lussen komen naar de voorkant, dus ik zal nu proberen te demonstreren hoe dat gebeurt, dus je breit je eerste steek en dan ga je dus je gaat brei je volgende steek nu vind ik het gemakkelijker om twee vingers te hebben en niet slechts één werd aanvankelijk aanbevolen en maar dit is mijn favoriete manier om het te doen, dus je gaat over je rechterhandnaald om je vingers opnieuw om je vingers opnieuw om je vingers zodat je daar drie lussen hebt gekregen hopelijk kun je dat zien en dan doe ik een vierde kleine wikkel om mijn naald, dus ik heb daar drie lussen om mijn vinger ik verwijder dan een vinger en trek die erdoor zodat ik nu vier lussen heb hier dan verwissel ik ze terug naar mijn linkernaald en ik brei alsof het een steek is en trek het dan af en trek het gewoon een beetje strakker met mijn vinger ik ga dat weer heel langzaam doen, want ik waardeer dit nogal traag om te doen, dus je breit een steek tussen elke steek keer en dus ga je het breien neem je garen over die rechternaald om je twee vingers en keer op keer en dan de derde omslag je voelt eigenlijk alsof je het vier keer doet, maar je krijgt er maar drie omwikkelingen om je vingers trekken het erdoor, dus trek die vinger eruit en trek eraanschuif alle vier de lussen weer naar links en ga dan weer naar binnen en brei ze allemaal op een rij door ze een beetje te rukken met die vinger brei je volgende ik doe het nog een keer dus je bent naar binnen gegaan als hoewel je kunt breien, ga helemaal rond en opnieuw en opnieuw en dan net over je naald voor de vierde keer trek hem door deze vinger is nu vrij daarbinnen breien en doorhalen trek eraan brei de volgende nu gaan we gewoon om de video een seconde te pauzeren, werk ik tot het einde van de rij en dan laat ik je zien wat je hierna moet doen, dus ik heb de hele rij over de rij gewerkt en je hebt nu al deze lussen op maar deze rij is nu een beetje onstabiel om hem te stabiliseren je gaat nog wat tricotsteek doen en je moet wel beginnen met een gebreide rij, dus rij drie is recht en je moet deze regel heel voorzichtig doen en want zoals ik al zei, er zal geluid zijn is een beetje onstabiel, dus ik brei er gewoon heel voorzichtig overheen als je deze extra rijen hebt op zijn plaats het is stabiel je bent het gaat goed, maar je moet gewoon een beetje voorzichtig zijn, dus dit is gewoon een normale gebreide steek niets bijzonders of slimmer oké en dan kun je al zien dat het daar veel stabieler op wordt en dan je breit nog twee rijen je breit een averechte rij en dan nog een gebreide rij en dan rij um zes is eigenlijk hetzelfde, behalve dat je begint met een gebreide twee voordat je je lus maakt, dus dat is wat je maakt, dus zo hoort de achterkant kijk en de voorkant zal er zo uitzien, dus ik hoop dat dat helpt, bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın