voor beginners Hoe u een traditionele Noorse trui breit met ronde pas, van boven naar beneden. Stap 1, de nek

voor beginners  Hoe u een traditionele Noorse trui breit met ronde pas, van boven naar beneden.  Stap 1, de nek

Hoe u een traditionele Noorse trui breit met ronde pas, van boven naar beneden. Stap 1, de nekLink naar patroon https://osterdalsbrura.blogspot.com/2019/09/top-down-sweater-with-round-yoke.html.
in deze video laat ik je zien hoe je een trui van boven naar beneden breit met een ronde pas deze trui is gebreid in een garen dat ongeveer 30 steken in 10 centimeter geeft bij gebruik van naald 25 millimeter Ik heb naald 2 gebruikt millimeter voor de ribbels en 25 millimeter voor de rest Ik moet de trui comfortabel maken om te dragen en gemakkelijk aan en uit te trekken Ik heb de manchet hier gedaan met een zeer elastische afkanting en ook een zeer elastische opzet hier in de nek in deze video zal ik je laten zien hoe je stap voor stap een trui van boven naar beneden breit en hetzelfde recept kan worden gebruikt voor elk patroon dat van boven naar beneden wordt gebreid met een ronde pas rond pas en als je wilt kun je ook patronen nemen voor truien die gebreid zijn van de onderkant naar boven en draai ze gewoon om en doe de hele operatie achterstevoren Ik zal het patroon voor deze trui op mijn website publiceren en ik zal en ik zal hiernaar linken in het videobeschrijvingsveld onder het venster waarin je deze video bekijkt, dus dat is het kan nuzojuist kun je gewoon beginnen met breien als je wilt dus hoop dat je geniet van de video dank je wel ik begin met het opzetten van de steken voor de hals en het eerste wat ik zal doen is zo’n schuifknoop maken Ik plaats hem op mijn breinaald dan gebruik ik het garen dat aan de streng is vastgemaakt en ik houd het zo tussen mijn middelvinger en mijn duim ik gebruik mijn wijsvinger van onderaf en omhoog mijn draai zodat ik een lus om mijn vinger krijg ik neem mijn breinaald en plaats het bovenop het garen en ik breng het naar het puntje van mijn wijsvinger omhoog door de lus en ik schuif het weer op mijn naald omhoog laat de lusbreinaald bovenaan naar het puntje van mijn wijsvinger gaan omhoog door de lus en op mijn naald en dan ga ik gewoon door tot ik genoeg steken heb ik zorg ervoor dat ik hier niet te strak trek want dan wordt het moeilijk om de eerste rij te breien en de reden waarom ik voor deze methode kies is dat de rand van de nek waar ik heb opgezet zal net zo elastisch zijn als de zelf ribbels nu ik heb alle steken opgezet die ik nodig heb voor de hals en ik ben klaar om te beginnen met breien, dus ik neem mijn werkgaren en ik houd het zo over mijn wijs- en middelvinger en ik brei een ribbel waar ik 1 brei en 1 averecht door de rij heen dus als ik brei neem ik mijn rechter breinaald.Ik breng hem door de eerste steek van beneden naar boven, zo ga ik naar het puntje van mijn wijsvinger en achter het garen dan breng ik de draad door de steek en ik schuif hem op mijn rechternaald Ik zorg ervoor dat ik de steek dicht bij de laatste steek op de rechternaaldnaald plaats om een ​​opening hier te voorkomen en ik brei de volgende steek averecht en dan begin ik aan het puntje van mijn wijsvinger ik beweeg me achter mijn garen en ik breng mijn breinaald door de volgende steek van beneden naar boven zoals voorheen alleen nu ben ik aan de andere kant ga ik terug naar mijn wijsvinger achter het garen en dan breng ik het garen door de steek en ik plaats hem naast de andere steek zoals je kunt zien nu ik cr hier een gat gegeten en dit is wat er gebeurt als je cast zoals ik net deed, want je kijkt niet naar elke steek ze kunnen bewegen en je kunt ze uit elkaar trekken en samenbrengen, dus je moet een beetje voorzichtig zijn als je brei de eerste rij wat je ervoor terugkrijgt is een mooi resultaat en je zult heel veel stretch hebben en geen nok die minder rek heeft dan de manchet zelf dus zowel de rand als ik deed als ik als ik zei manchet ik betekende dat de rand en de ribbels even elastisch zullen zijn oké, dus om deze opening kleiner te maken, zal ik voorkomen dat ik zo trek en als ik brei plaats ik de steek gewoon dicht bij de laatste steek ik hier niet aan Ik trek de volgende steek averecht nogmaals ik zorg ervoor dat je het gewoon dicht bij de laatste laat plaatsen niet trekken en dan zie je al dat mijn opening een stuk kleiner is dus je moet er even de tijd voor nemen en wees hier voorzichtig mee als je de eerste rij breit en daarna kun je veel sneller breien en wordt het makkelijker nu mijn nek f is afgewerkt en zoals je kunt zien als ik het rek is zowel de ribbels zelf als de rand even elastisch en van bovenaf kun je zien hoe het zo uitrekt en daarom gebruik ik deze methode om op te zetten dus je breit dit zo lang als je wilt Ik heb ongeveer 20 rijen gedaan en de volgende stap zal zijn om met het juk te beginnen

admin

Bir cevap yazın