voor beginners Hoe u een trui met ronde pas van beneden naar boven breit. Stap 1, het lichaam.

voor beginners  Hoe u een trui met ronde pas van beneden naar boven breit.  Stap 1, het lichaam.

Hoe u een trui met ronde pas van beneden naar boven breit. Stap 1, het lichaam.Link naar patroon: https://osterdalsbrura.blogspot.com/2019/12/knit-round-yoke-sweater-from-bottom-up.html.
in deze video wil ik je laten zien hoe ik een trui als deze brei met een ronde pas van beneden naar boven Ik zal je door alle technieken leiden die ik gebruik om de trui te breien en in de juiste volgorde als je het patroon wilt hebben en geschreven recept kun je op de link klikken die ik in de videobeschrijving onder dit videovenster heb geplaatst en je zult het daar vinden naast ander werk dat ik heb gedaan. Ik hoop dat je het leuk vindt, bedankt voor het kijken en nu ben ik klaar om op te zetten en als ik dat doe, neem ik mijn garen en maak ik een schuifknoop als deze ik plaats de lus op de breinaald en ik trek alleen om hem dicht bij de naald te laten zitten ik trek niet zodat hij heel strak zit, want dan zal hij achteraf onmogelijk te breien zijn en als ik opzet, zet ik dit vast, dit zal mijn eerste steek zijn en ik zal het vastmaken door het zo vast te houden en ik gebruik mijn rechterhand en ik houd mijn garen tussen mijn middelvinger en mijn duim dan gebruik ik mijn wijsvinger en ik beweeg van beneden naar boven en dan draai ik zodat ik g et een lus om mijn wijsvinger je kunt het garen daaronder zien kruisen en dan plaats ik mijn naald bovenop het garen en ga naar beneden naar het puntje van mijn wijsvinger en omhoog door de lus en dan schuif ik hem gewoon op de naald waaraan ik voorzichtig trok om mijn tweede steek dicht bij de eerste te plaatsen, dus beweeg mijn wijsvinger weer van onder het garen hier en omhoog draai de breinaald aan de bovenkant en ga naar beneden naar het puntje van mijn vinger omhoog door de lus en schuif hem aan naar mijn breinaald en ik ga zo door totdat ik het aantal steken heb dat ik nodig heb op mijn naald nu mijn opzet klaar is en ik wil beginnen met het breien van de ribbels en de methode die ik kies om te gebruiken voor mijn opzet het goede eraan is dat je een ribboord krijgt dat even elastisch is in het lint zelf en aan de rand en vanaf en het wordt heel smal en ziet er goed uit rand sommigen vinden het misschien een beetje moeilijk om de eerste rij en de de reden is dat elke steek niet op zijn plaats is vergrendeld n ze kunnen gemakkelijk bewegen Ik zal je dat later laten zien en dit hierdoor zul je een beetje traag moeten gaan in de eerste rij nadat je de eerste rij hebt afgemaakt dit zal niet langer een probleem zijn en naar mijn mening zou je het resultaat is echt goed, dus ik zal beginnen met het breien van ribbels waar ik er een brei en er een averecht breien en voor mijn eerste steek brei ik en als ik dat doe begin ik meestal hier en ga ik zo door de steek naar het topje van mijn wijsvinger en Ik ga onder het garen door om het op te pakken en haal het zo door de steek en schuif het van de naald.Ik zorg ervoor dat ik de eerste steek dicht bij de laatste steek hier om ze te verbinden en de tweede steek zal ik averecht maken en dan ga ik begin bij het puntje van mijn wijsvinger ik ga onder het garen door en door hetzelfde omhoog door de steek op dezelfde manier deze was gewoon een beetje krap dus ik moet hier voorzichtig zijn dit is waarom je niet te strak moet opzetten als je maakt de steek gewoon een beetje losser en probeer het dan opnieuw, daar ga je en dan ga ik weer onder het garen zoals ik kwam en ik pak het op en breng het door de steek en schuif het van de naald, dus het potentieel moeilijke hieraan is dat als je eraan trekt, je hier dit gat krijgt en dit is gemakkelijk doen en dit komt omdat alle steken die ze kunnen verplaatsen en er niet zijn, ze zijn min of meer met elkaar verbonden en ze en hun beweging zijn niet geïsoleerd van elkaar dus maar om dit te herstellen, zorg ervoor dat je voor de volgende steken zorgt als je de steek oppakt. zeker dat je een beetje los gebreid bent en als je het uittrekt, probeer daar dan niet aan te trekken, je kunt zien dat het een beetje kleiner is en nu zal ik mijn volgende steek averechts breien zorg ervoor dat ik al het garen heb ja en je kunt zien wanneer ik doorga dat mijn tussenruimte wordt kleiner, dus ga gewoon door met breien en averecht als je wilt, voel je vrij om je eigen voorkeursmethoden te gebruiken om op te zetten, maar ik denk dat dit de extra tijd zeker waard is, nu zal ik je het resultaat achteraf laten zien, maar nu zal ik het doen ga door met het breien van de ribbels en ik kom er nog op terugjij met de volgende stap als ik klaar ben nu mijn ribbels klaar zijn en ik weer hier aan het begin van mijn rij ben nu kun je zien hoe de rand eruit ziet en als ik hem uitrek kun je zien dat de rand hier is zoals rekbaar als de boordsteek zelf dus als ik verder ga zal ik niet langer breien een averecht breien een averecht een breien zoals ik hier op de boordsteek heb gedaan ik zal alleen gebreide steken doen vanaf nu en tegelijkertijd zal ik deze veranderen naalden naar deze omdat ik wil Ik wil een 1/2 maat groter nemen, dus dit is 2 millimeter dit is 2 en 1/2 en de gemakkelijkste manier om dat te doen is gewoon om te beginnen in plaats van dit te gebruiken wanneer dat nodig is. dit en ik brei alle steken op deze naald en als ik mijn gebreide steken over de gebreide steken in de ribbels doe, doe ik het op dezelfde manier als ik eerder heb gedaan, maar als ik de averechte steken brei in plaats van mijn breinaald hier in te steken van links ga ik van rechts en hier tussenin op deze manier en dit komt omdat het de averechte steken zijn de andere kant op gedraaid op mijn naald en je kunt zien wanneer ik een rechte steek brei en ik pak hem hier op van links naar rechts hij opent zich als een vierkant zoals deze maar als ik hetzelfde doe met een averechte steek kun je zien dat het eruit ziet als een driehoek en dit komt omdat ik de steek hier aan de onderkant draai en dat wil ik niet dus daarom ga ik zo in het midden en je zou hetzelfde krijgen in de gebreide steek als ik niet van links naar rechts ging zoals dit maar als ik dit zo zou doen zoals ik ga doen op de averechte steek, zou je hier hetzelfde krijgen en je zult ook merken dat als je het probeert, het moeilijker is om de steek van links en naar rechts op te pakken ervan verdraait het zodat je het gewoon kunt proberen en je voelt vrijwel zeker wat de gemakkelijkste oplossing is en vaak is dat ook de juiste, maar als je twijfelt, kijk dan of het een vierkant is of een driehoek, dus nu ga ik verder met brei alle steken op mijn grotere maat naald en in de volgende rijen zijn alle steken nu gebreide steken en gedraaid op dezelfde manier op de breinaald dus in de volgende rij zodat ik ze allemaal hier van links naar rechts kan oppakken, dus ik zal doorgaan met breien tot waar ik de mouwen wil plaatsen en dan kom ik bij je terug met de volgende stap nu ik de lengte heb bereikt die ik wil op het lijf van de trui en ik ga me voorbereiden op het bevestigen van mouwen, dus wat ik eerst doe is dat ik hier een markeerstift plaats aan het begin van de rij en een aan elke kant hier en hier en die in de zijkanten zijn om aan te geven waar de mouwen naar toe gaan, dus ik zal en ja en de markeerders worden zo tussen twee steken geplaatst, dus ik zal gewoon beginnen met het breien van mijn rij hier en ik zal stoppen als ik dat heb tot vier steken over voor de eerste markeerdraad voor de mouw en als ik hier ben, kom ik bij je terug met de volgende stap, dus nu heb ik vier steken over voor de markeerdraad en meestal zal je patroon je vertellen waar je je markeerders moet plaatsen, maar als het doet het niet en of je volgt ons recept niet, je plaatst er gewoon een in elk kant zodat je evenveel steken aan de voorkant als aan de achterkant van de trui hebt en het komt goed, dus nu ga ik acht steken af ​​vier aan elke kant van de markeerdraad en om dat te doen begin ik door twee steken te breien dan schuif ik de eerste steek over de tweede en zo van de naald af dus nu heb ik een steek afgekant ik brei nog een steek en neem nu de andere en ik schuif hem over degene die ik zojuist heb gebreid Ik heb twee steken afgekant ik zorg ervoor dat ik niet te strak afkant want dan heeft dit deel geen elasticiteit dus dat was twee drie

vier vijf zes zeven acht daar dus ik ga gewoon door met breien tot ik de volgende marker bereik en ik doe daar hetzelfde en ik brei tot ik weer bij het begin van mijn rij kom en dan leg ik dit weg en brei de mouwen

admin

Bir cevap yazın