voor beginners Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit. Stap 2, mouwen.

voor beginners  Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit.  Stap 2, mouwen.

Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit. Stap 2, mouwen.Link naar patroon: https://osterdalsbrura.blogspot.com/2019/12/knit-round-yoke-sweater-from-bottom-up.html.
nu ben ik klaar om met de mouwen te beginnen en ik zal je ook de mouwen stap voor stap laten zien, te beginnen met mijn opzet. Ik heb het opzet al in stap 1 laten zien, maar waar ik het lijfje van de trui heb gemaakt, maar voor het geval er ben iemand die alleen maar hoeft te kijken hoe hij de mouwen moet maken, ik zal het nu nog een keer doen voor het geval dat ik begin met het maken van een schuifknoop zoals deze en ik plaats deze op een van mijn vijf naalden en ik trek eraan om de knoop dicht bij de naald maar niet te strak want dan wordt het moeilijk om te breien dit is de eerste steek en als ik opzet houd ik gewoon de eerste steek vast en met mijn rechterhand houd ik de draad tussen mijn middelvinger en mijn duim dan gebruik ik mijn wijsvinger en ik beweeg hem van beneden naar boven en dan draai ik zodat mijn garen een lus om mijn wijsvinger maakt dan neem ik mijn breinaald bovenop het garen en ga naar beneden naar de punt van mijn wijsvinger omhoog door de lus en schuif hem op de naald, dan verplaats ik de tweede steek weer dicht bij de eerste in mijn wijsvinger van beneden naar boven draai om de lusnaald bovenop het garen te maken tot aan het topje van mijn wijsvinger omhoog door de lus schuif het op de naald en speel naast de laatste steek dan ga ik gewoon door tot Ik heb de juiste hoeveelheid steken op mijn naald dan pak ik mijn tweede naald en plaats deze er zo onder zodat ze kruisen waar ik mijn laatste steek heb Ik zet hem gewoon vast en dan zet ik op dezelfde manier verder en Ik zorg ervoor dat ik de eerste steek op deze naald dicht bij de laatste steek hier zet en dan ga ik zo door op vier van de naalden zodat ik de vijfde heb om mee te breien en als ik klaar ben ben ik terug met hoe de ribbels op de manchet te maken nu mijn opzet klaar is en ik zal beginnen met het breien van de ribbels op de manchet Ik heb mijn naalden zo georganiseerd dat de eerste en de laatste naald die ik opzet bovenop de van de twee andere ligt en dat is alleen maar zodat het gemakkelijker voor me zal zijn om te beginnen met breien en mijn ribbels zullen a brei een averechte door de hele toer en als ik brei maak ik gebreide steken Ik steek mijn naald zo van beneden naar boven door de steek Ik ga naar het topje van mijn wijsvinger en onder het garen om het op te rapen Ik breng het garen erdoor de steek en haal hem van de naald en ik probeer hem zo dicht mogelijk bij de laatste steek hier te plaatsen en als ik averecht begin, begin ik hier op het puntje van mijn wijsvinger ga onder het garen en ik ga door de steek van beneden en omhoog en dan ga ik weer onder het garen door en haal het door de steek en trek het eraf probeer deze naalden niet uit elkaar te trekken want dan zie je dat je hier een gaatje krijgt gelukkig is het zo makkelijk te herstellen als het is zorg er wel voor dat je voor de volgende paar steken dit deel hier los houdt en ik er niet aan trek en dan zul je zien dat je opening een stuk korter zal zijn en dit is acceptabel, dus ik zal zo doorgaan totdat mijn manchet de lengte die ik wil of wat er in het patroon staat en dan ga ik en terug naar u met de volgende stap, dus nu is mijn manchet klaar en de volgende stap zal zijn om te beginnen met het breien van alleen de rest van de mouw en in de eerste rij waar ik alleen gebreide steken begin te breien, zal ik ook als Ik heb hier al gedaan, wissel naar grotere naalden ik ga een halve maat groter worden en daarnaast zal ik ook een aantal nieuwe steken maken en ik zal je laten zien om de naaldgrootte te veranderen het enige wat ik doe is dat ik een grotere naald kies om mee te breien zodat ik mijn steken op deze grotere naald brei en mijn gebreide steken doe ik zoals eerder zo de averechte steken die ik hier niet oppik als ik dat doe je kunt hier zien dat ik deze driehoek krijg dat komt omdat ik het garen op draai de onderkant van de steek Ik wil dat niet doen, dus ik beweeg mijn breinaald van rechts naar links door de steek hier in plaats daarvan als ik de steek open, nu zie je dat het meer op een vierkant lijkt en dat is wat ik wil hiervoor en dus dit zal dit je hoeft alleen maar in de eerste rij te doen daarna a Alle steken zijn rechte steken en kunnen op dezelfde manier worden gebreid en dus om nieuwe steken te maken, pak ik het garen tussen twee van de steken op en plaats ik het zo op mijn linkernaald Ik gebruik mijn rechternaald en ik beweeg zo door de steek en ik laat ze van plaats wisselen en dan brei ik en dit doe ik omdat de steken die ik maak ik wil draaien en dat is B omdat als ik het niet doe met deze steken die ik oppak als ik het gewoon doe zoals dit en brei ik krijg een groot gat en ik wil nu geen gaten in mijn breiwerk dus daarom ga ik op deze manier van plaats wisselen en als ik de steek open maak nu je kunt zien dat ik de driehoek krijg en nu wil ik het weet het en geen hoop dus je moet hier gefocust zijn op de eerste eerste rij. Je moet onthouden dat je een grotere naald moet kiezen om alleen met netsteken te breien en om het aantal steken te maken dat je patroon zegt, dus nu ben ik klaar met het veranderen van al mijn naalden naar een grotere maat Ik heb alle meerderingen gedaan die ik moest doen en je kunt het hier zien Ik ben begonnen enkele rijen te breien met alleen gebreide steken en nu is het tijd om te beginnen met de meerderingen om de mouw breder en breder te laten worden naarmate deze dichter bij de schouder komt en als ik dat doe, ga ik nu aan het begin van de rij Ik brei de eerste steek en dan maak ik er een op dezelfde manier als voorheen, dan ga ik verder met breien en blijf ik de hele toer breien en na de laatste steek maak ik nog een steek, dus ik zal een keer een meerdering maken elke kant van deze eerste steek in de rij en dus dat maakt twee nieuwe steken en ik zal dit meerdere keren doen en ik zal een bepaald aantal rijen ertussen hebben nu ik vijf rijen brei en ik meerder in rij nummer zes dan ik brei vijf nieuwe rijen en ik maak deze twee meerderingen in rij nummer zes weer en ik herhaal dit totdat ik het aantal steken heb dat in mijn patroon staat en als mijn mouw klaar is, kom ik bij je terug en laat je zien hoe je moet bevestigen ze naar het lichaam van de wellustige Ik heb nu de eerste slee voltooid p en hier kun je mijn meerderingen aan elke kant van de eerste steek zien en je kunt zien hoe dat de slaap vormt zodat deze breder wordt. De volgende stap is afkanten zoals ik deed op het lijf van de trui, acht steken en nu is dit het begin van mijn rij en ik zal vier steken aan elke kant afkanten en ik zal deze naalden ook nodig hebben voor mijn volgende mouw, dus ik zal mijn steken op een andere naald breien en ik brei het liefst met deze wanneer ik kan, dus ik zal ze allemaal breien mijn steken op een rondbreinaald en ik begin met het breien van twee steken die niet te strak zijn als ik afkant en dan neem ik de eerste steek en ik schuif hem over de tweede en van de naald nu heb ik een steek afgekant en dan brei ik er nog een neem de laatste steek en haal hem over nu heb ik twee steken afgekant en drie en voor één heb ik deze vier steken gedaan ik ga gewoon door met breien en ik zal dit doen totdat ik op dit punt kom waar ik nog vier steken over heb zal ik doen gooi ze ook weg en ik kom bij je terug over hoe ik het afmaak r maak deze rij af, dus nu heb ik de vier steken hier en ik zal ze op dezelfde manier afkanten, twee recht en dan kant ik een twee drie af en ik heb hier steek nummer vier en wat ik nu doe is om knip het garen hier af want ik wil wat garen hebben om deze acht steken aan elkaar te naaien met de acht steken ik kant af zoals gewoonlijk op het lijf van de trui mijn zussen zijn niet in de buurt dus ik moet het zo doen en dan trek ik gewoon het losse garen komt er door dus dat is de vierde steek zoals deze en nu kan deze mouw hier gewoon liggen en wachten terwijl ik brei

nog een

admin

Bir cevap yazın