voor beginners Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit. Stap 3, het juk.

voor beginners  Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit.  Stap 3, het juk.

Hoe u een trui met ronde pas van onder naar boven breit. Stap 3, het juk.Link naar patroon: https://osterdalsbrura.blogspot.com/2019/12/knit-round-yoke-sweater-from-bottom-up.html.
nu zal ik je laten zien hoe je de mouwen bevestigt en wat je doet is dat je begint vanaf het begin van de rij en breit zoals ik heb gedaan totdat je de eerste plaats bereikt waar je acht steken voor de mouw afkant, dus nu ik zoek de mouw hier kun je zien dit is daaronder waar ik al mijn meerderingen heb en hier is hier de hier kun je de acht steken zien die zijn afgekant van onder de onderkant van de mouw dus als ik de twee naar elkaar toe plaats zoals deze acht steken van dit van het lijf van de trui acht steken hier van de mouw en dan heb ik de juiste plaatsing van de mouw en ik kan mijn werkgaren vinden, dat is dat van het lijf van de trui hier en ik zal beginnen met het breien van de steken van deze naald hier op en over op deze dus ik brei de mouwsteken op de naald waar ik de steken die bij het lijf van de trui horen houd de eerste steek een beetje strak zorg ervoor dat hij dicht bij de laatste steek hier en gewoon ga zo door en ik ga door met het breien van alle mouwsteken en ik kom er bij je op terug en laat je zien hoe het eruit ziet als ik deze mouw af heb nu heb ik al mijn mouwsteken van hier tot hier brei het op hetzelfde rondbreinaald als de rest van de trui en hier kun je de acht steken zien die ik op de mouw heb afgekant en hier heb je de acht steken op het lijf van de trui, dus ze komen hier samen en ik ga nu verder met het breien van de steken van de lichaam van de trui en ik zal breien tot ik het punt bereik waar ik mijn tweede mouw wil plaatsen en de handeling herhalen en dan terug breien naar het begin van de rij hier kun je zien dat je daar slaapt en het lichaam van de trui zoals dit dus nu zijn beide mouwen vastgemaakt en ik ben terug hier aan het begin van de rij en ik ben klaar om te beginnen met het breien van mijn patroon en hier is deze kleur de hoofdkleur voor de trui Ik noem de onderste kleur en die Ik voeg toe zal de patroonkleur zijn en wanneer ik brei wi de twee kleuren Ik hou de onderste kleur hier en de patroonkleur zo, dus ik heb de onderste kleur dicht bij me en de patroonkleur weg van mij en ik begin gewoon te breien en als ik patroon wil, pak ik gewoon de patroonkleur in plaats van de onderste kleur en ik ga verder en ik kies gewoon welke kleur ik oppak en door mijn steek haal, dus ik zal mijn patroon blijven breien en wanneer het tijd is om voor de eerste keer te minderen zal ik contact met je opnemen over hoe ik doe dat en je kunt ervoor kiezen om, net als ik, je patroonkleur van je af te houden of je kunt het hier hebben als je wilt, maar het is waarschijnlijk een goed idee om het op dezelfde plaats te houden tijdens je project, zodat ze niet van plaats verwisselen omdat het moeilijk is om dezelfde spanning op beide garens te krijgen, zodat als je ze vaak verwisselt, je waarschijnlijk een ongelijk patroon krijgt, dus de gemakkelijkste manier om een ​​goed uitziend patroon te krijgen is om ze op dezelfde plaats te houden, dus nu ik ben begonnen met mijn patroon en nu ben ik op de eerste rij waar ik w mier om te minderen en als ik minder, brei ik zoals ik heb gedaan met de rest van de trui totdat ik een plaats bereik waar ik wil minderen en in plaats daarvan brei ik gewoon, maar in plaats van zo’n steek op te nemen, pak ik er twee en ik brei twee steken samen, dus dat is één mindering en dan ga ik verder met het aantal steken dat ik wil voor de volgende mindering en in het patroon dat u kiest om te volgen, vindt u hoeveel minderingen u in één rij moet hebben om het passend te maken patroon en soms zegt het patroon dat je bijvoorbeeld 30 steken in een rij moet verminderen en dan jij en als je als je zegt dat je 300 steken hebt dan deel je 300 door 30 en je weet dat je 30 steken moet breien nee dat is tien haha oke dus je moet tien steken recht breien en tien steken minderen en minderen dus nogmaals ik brei twee steken samen dus om uit te vinden hoeveel steken tussen elke mindering ga je in je patroon kijken hoeveel minderingen je op een rij moet hebben en dat deel je dat nummer met met het aantal steken dat je in totaal op je naald hebt en dan krijg je het aantal steken tussen elke mindering dus nu ga ik door met het maken van mijn minderingen in deze rij daarna ga ik door met mijn patroon tot ik bij de volgende rij ben waar ik meer minder en ik ga zo door totdat ik de plaats bereik waar ik wil beginnen met het breien van de hals en als ik dat doe, kom ik bij je terug met de volgende stap, dus nu heb ik al mijn minderingen voltooid en ben ik klaar om te beginnen met de ribbels op de hals en als ik dat doe, wil ik weer mijn dunnere naalden gebruiken en ik doe het op dezelfde manier als ik eerder heb gedaan ik begin gewoon de steken van deze naald te breien en op de dunnere die ik wil nu dus voor de boordsteek ik blijf breien en averecht breien en averecht om de andere steek en ik ga door tot ik al mijn steken op mijn dunnere naald heb en dan ga ik door met rond en rond breien tot mijn nekbiezen lang genoeg zijn en dan kom ik bij je terug over hoe je moet afwerpen en als ik het een beetje uitrek nu kun je zien waar ik het over heb als ik zeg dat de noodzaak is dat ze gewoon anders op de naald zitten, je kunt hier zien dat de gebreide steken ze van rechts naar links gaan, ze schuin staan ​​en de averechte steken ze gaan hier de andere kant op en ja, eigenlijk kon je hier zien dat je twee steken van links naar rechts hebt gekanteld en je kunt hier zien dat ik twee averechte steken op een rij heb gedaan, dus door ernaar te kijken ontdekte ik nu dat ik een fout had gemaakt als nou, dus ik moet deze steken of deze eigenlijk opnieuw doen en vanaf daar verder gaan en ik kom bij je terug als het tijd is om af te kanten nu heb ik de boordsteek in mijn nek af en ben ik klaar om af te kanten en af ​​te werken de trui als je, als je de hals zo dubbel wilt vouwen en aan de verkeerde kant wilt bevestigen, dan brei je gewoon een langere boordstof dus wat ik doe is als ik afkant Ik begin met het breien van de eerste twee steken ik volg de boordstof hier zodat Ik brei 1 en brei 1 averecht en ik haal de eerste steek zo over de tweede en th nl ik garen volgens mij heet het en ik brei nog een steek en dan haal ik voor deze dit garen en de eerste steek over de tweede mijn garen weer om en ik brei een steek averecht dan neem ik beide en haal de andere steek over en Ik ga zo door totdat ik alle steken heb afgekant. De reden waarom ik de omslag nu doe als ik afkant is omdat ik wil dat de hals elastisch is en gemakkelijk over het hoofd te trekken is, zodat je het op een andere manier kunt doen als je het leuk vindt, heb ik gewoon deze liever, dus dat is het en als je geïnteresseerd bent in het patroon of de steeknummers, kun je gewoon naar de blog gaan waar ik een link naar heb geplaatst in de videobeschrijving onder het videovenster

admin

Bir cevap yazın