voor beginners Hoe u mouwsteken scheidt in een raglan-trui van boven naar beneden – Markeringen plaatsen en steken vasthouden

voor beginners Hoe u mouwsteken scheidt in een raglan-trui van boven naar beneden – Markeringen plaatsen en steken vasthouden

Hoe u mouwsteken scheidt in een raglan-trui van boven naar beneden – Markeringen plaatsen en steken vasthoudenBedankt voor het bekijken van mijn video! Ik hoop dat het je helpt bij het vinden van je volgende breiproject! Om een ​​exemplaar te kopen van het top-down sweaterpatroon dat ik in de video noem, …
dus ik was begonnen met een top-down sweaterpatroon, hoewel dit een betaald patroon is dat beschikbaar is op mijn blog.Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om enkele universele principes van het breien van top-down truien te demonstreren die nuttig kunnen zijn als je aan het werk bent dit of een ander patroon van een van boven naar beneden gebreide trui dus geloof het of niet dit kleine manchet hier wordt een trui dit is de halslijn zodat je hoofd er zo uit komt en zoals ik al zei breit van boven naar beneden, dus de mijne en velen bij andere top-down sweaterpatronen moet je een soort halslijn breien dit is gewoon een manchet misschien een coltrui of een col en dan kan het zijn dat je patroon je vraagt ​​om over te schakelen naar grotere naalden om het lijf van de trui te breien deze naaldset is perfect daarvoor is dit de loopy mango drie musketiers en wat ik leuk vind aan verwisselbare naalden voor het breien van top-down truien is nu om over te schakelen op mijn grotere naalden alles wat ik hoef te doen is de juiste naald verwijderen waarmee ik aan het werken was ne w grotere naald en nu kan ik doorgaan en als ik klaar ben met deze rij, ruil ik deze naald gewoon door de andere grotere naald hoe gemakkelijk is dat, dus mijn patroon vraagt ​​me om zes steken te breien in de nieuwe grotere naalddikte en dan plaats een stift mijn stift is iets kleiner dan mijn naald maar ik ga het laten werken en dan tien steken breien en nog een stift plaatsen wat dit doet is de plekken in het patroon markeren waar je je raglan gaat doen meerderen en je patroon het kan zijn voor markeringen het kan meer zijn, maar het zal waarschijnlijk een veelvoud van vier markeringen zijn en dus zullen de volgende rondes toenemen bij elk van deze markeringen en dat zal onze trui laten groeien de steken tussen deze markeringen zullen uiteindelijk de bovenkant van de mouw de steken tussen deze markeringen zullen uiteindelijk de achterkant of de voorkant worden, dus nu kun je rond en rond breien en meerderen voor hoeveel rijen en steken je patroon ook vraagt, aangezien mijn steken beginnen te groeien, kan ik veranderen naar een grotere koordmaat, wat nog een geweldig voordeel is van verwisselbare naalden als je een top-down trui breit, je kunt ook overschakelen naar een langere koordlengte om je steeds groter wordende steken op te vangen en dan kom je op een punt in het patroon waar je wordt gevraagd om de mouwsteken te scheiden, dus ik ga verder werken tot dat punt in mijn patroon en ik zal je hier weer ontmoeten Hier ben ik op het punt in mijn patroon waar ik de mouw moet losmaken steken een gemakkelijke manier om dit te doen is met wat schrootgaren, je patroon zal je vertellen om een ​​aantal steken in de wacht te zetten en voor mij zijn dat al deze steken tot twee voor deze markeerdraad, dus ik rijg een tapijtnaald in met mijn schrootgaren en Ik ga het door alle steken rijgen tot twee voor de markeerdraad zoals mijn patroon aangeeft en nu kan ik al die steken van de linkernaald afhalen en ik weet dat ze nergens heen gaan en dan naar zet dit schrootgaren vast. Ik ga het doorknippen en knoop gewoon een klein strikje r Even hier en deze steken zullen de mouw van mijn trui zijn, dan zegt mijn patroon dat ik deze twee steken moet breien en kijk, ik kan al deze mouwsteken overslaan die we net van de naalden hebben gehaald en ik heb deze markeerdraad niet meer nodig en nu brei ik naar de volgende markeerdraad om je te laten zien hoe ik de andere mouwsteken in de wacht zet Ik heb gebreid tot en met mijn volgende markeerdraad verwijderd en weer kan ik al deze mouwsteken tot twee plaatsen voor de markeerdraad even wachten zoals voorheen heb ik die andere mouwsteken op mijn schrootgaren geregen en dan kun je al die steken eraf halen met je naald, je schrootgaren afknippen zodat je het in een klein strikje kunt knopen zodat het uit de weg blijft maar het kan later altijd ongedaan worden gemaakt en laten we nu eens kijken wat we hebben in deze verkreukelde puinhoop van breien oh het begint op een trui te lijken he dus hier is wat we hebben gedaan de mouwsteken staan ​​nu in de wacht, we gaan die niet bewerken voor nu en dan worden al deze steken in het midden nu samengevoegd het rondje op de naalden waar we net mee bezig waren en je kunt zien dat je gewoon rond en rond kunt breien nu het lijf van de trui zo lang als je wilt en dan is het heel gemakkelijk om gewoon de mouwsteken op te pakken om de link die je daar wilt en je breit het lijf en de mouwen helemaal tot aan de manchet en zo plaats je markeringen voor een raglan-meerderingen en hoe je de mouwen van de top-down raglan-trui uit elkaar haalt Ik hoop dat deze video heeft geholpen jij met je volgende top-down raglan-trui-patroon Ik heb hieronder een link naar dit specifieke patroon en een handige doe-het-zelf-top-down raglan-calculator het is echt gaaf dat je gewoon je garenmeter invoert en de maat die je wilt je sweater in wording en het zal je vertellen hoeveel steken je in het begin moet opzetten en vergroten het is echt een handig hulpmiddel als je je eigen raglanpatronen van bovenaf wilt maken, dus laten we je de volgende keer zien doei

admin

Bir cevap yazın