voor beginners Hoe u raglanminderingen en kabels breit | STAP 4 Zadie trui meegebreid

voor beginners  Hoe u raglanminderingen en kabels breit |  STAP 4 Zadie trui meegebreid

Hoe u raglanminderingen en kabels breit | STAP 4 Zadie trui meegebreidTrui # KnitAlong-update: je hebt de leuke raglan-afnames en kabelstructuur bereikt die deze trui zijn flair geven – hier is hoe je hem breit! Links uit deze video…
hallo allemaal trui check-in tijd het is baby check-in nummer drie ja drie dus we hebben als een gek gebreid en onze truien zijn officieel aangesloten oke het is shay het verandert in een echte trui het is het is het ziet er geweldig uit en nu we komen bij het echte Ik denk dat een super spannend deel tot nu toe we hebben rechte tricotsteek gebreid behalve een klein beetje kousenband ja dus nu gaan we beginnen met de kaart nu gaan onze kabels een rol gaan spelen en het goede nieuws is elke ronde elke tweede ronde je verlaagt je aantal steken vijf items worden kleiner, dus je bent echt echt thuis stratus we zijn niet super super leuk om te zien hoe de kabels eruit springen en afnemen en dan heb je je neklijn en dan heb je eigenlijk als weer dus wat laat je vandaag zien vandaag ga ik je laten zien dat ze ze noemen Raglan neemt af en dat is waar je uiteindelijk deze echt coole pop pop-out lijnen krijgt die schuin lopen ja ik bedoel tussen je hebt een kabel en deze kabel e Ik hou van een been van de kabel in ribbelsteek en een been in tricotsteek en ik denk gewoon dat je weet dat met die spiegeling van onze zoom en onze manchetten in de ribbelsteek Ik vind het gewoon een heel mooi detail, dus ik ga het laten zien jij een van de rondes waar we dat allemaal doen we doen onze minderingen en onze kabels ik ben bij mijn eerste set markeerders gekomen en die eerste twee steken daarvoor worden een raglan-mindering de eerste mindering is twee recht samen en schuif je marker dit is het deel waar we onze eerste kabel maken en het is eigenlijk de juiste twist-kabel Ik ga deze eerste vier steken van de kabel op een kabelnaald zetten je kunt een haakstijl of een barstijl kiezen kabelnaald dus hier gaan we onze eerste vier steken schuiven voor de juiste twist-kabel deze worden vastgehouden aan de achterkant van je werk brei de volgende vier steken nu gaan we die vier vastgehouden steken op de kabel breien naald recht van de kabelnaald, het kan een beetje knus aanvoelen Dat is normaal nu brei twee averecht en schuif onze volgende marker uit dit is waar onze tweede Raglan-afname plaatsvindt het is een slip-slip breisel we gaan door met breien over onze steken tot we bij de volgende set markeringen komen makkelijk is het echt en het enige dat je moet onthouden is wanneer je begint met minderen rond de 1e en 3e kabel worden beide naar voren gehouden en dan de tweede en vierde je houdt je steken naar achteren op de kabel naald ja en je minderingen zijn identiek elke keer dat je bij die markeringen komt ja rechterkant aan de linkerkant zijn altijd die afname perfect ja en dus blijf je door je kaart lopen, je kabel rond doen elke keer dat het goed moet in het patroon moet ik vermelden dit is een plek waar ik alles moest zeggen ik heb je hulp nodig dit is echt een goede vraag ja dus dus de tabel zegt je om 1 t / m 24 te doen ja en dan terug te gaan naar 9 ja dat doe je alleen die opgezette rijen uit nce rechts eerst 8 rijen ja dus dan terug naar 9 ja en dan 24 ja maar voor mijn maat dat gaf me maar 20 afnames ja dus ik denk waar ga ik nu heen ja voor mij had ik graag een beetje gehad weet je misschien nog een veroordelingen ga terug in de tabel en ga door totdat je het juiste aantal hebt, zodat de informatie daar staat mercedes vertelt je hoeveel dalingen voor jouw zijde ja dus als je door het patroon gaat, hoop ik dat je alle relevante informatie hebt benadrukt om te beslissen over je breiwerk en zorg ervoor dat je bijhoudt hoeveel minderingen je doet en het kan twee keer door het schema gaan het kan twee en een half keer zijn dat elke kant een ander aantal keeringen krijgt dat je doet ja mijn brein zo groot als een erwt ja nee ik denk dat dit een heel goede vraag is en ik denk dat dit veel mensen zal helpen ja ik ook dus jullie zijn jullie in de homestretch elke tweede rij is korter en de kabels zijn heel gemakkelijk te doen en ik denk dat ze er zo’n mooi soort aan toevoegen van elegant item op je trui tot en met dus de volgende keer dat we inchecken, zijn we op de plaats waar we de oksels aan het enten zijn, dus onze trui is in wezen dunner, afdankbaar ja het is gewoon een afwerkingstechniek ja dus dat is het. al je social media-dingen doen en ons je truien laten zien met onze hashtags van onze naalden en vergeet de hashtag niet mee te breien, want we willen heel graag zien hoe jullie het doen met je truien en dat is Facebook en extra man

admin

Bir cevap yazın