voor beginners Hoe u ribbels toevoegt aan het gratis haakpatroon van Cocoon Cardigan

voor beginners Hoe u ribbels toevoegt aan het gratis haakpatroon van Cocoon Cardigan

Hoe u ribbels toevoegt aan het gratis haakpatroon van Cocoon CardiganAls je naar deze trui kijkt, zou je nooit raden dat hij is gemaakt van twee eenvoudige rechthoeken! Het gratis haakpatroon “Cocoon Cardigan” is geweldig voor beginners die …
volgende tutorial Ik wilde uitleggen hoe je de kraagrand ribbels langs de rand van je trui kunt haken, dus dit is de onderkant en dan is dit wat er om je nek gaat en je kunt de onderkant van de ribbels haken met exact dezelfde techniek. wilde dit deel specifiek uitleggen omdat je de eerste tien centimeter van de ribbels van de kraag een beetje anders gaat werken dan je de rest gaat werken en dat komt alleen omdat deze steken een beetje dichterbij zijn samen waar je aan werkt hier en deze zijn een beetje verder uit elkaar en om dit te doen gebruiken we onze kleinere haak ik gebruik een L en de trui alles is gemaakt met leeuwen trots wolf gesponnen garen door leeuwengreep zodat je je garen gaat vastmaken voor je kraag ribbels onderaan rechts op je trui dus de rechterkant als je hem draagt ​​aangezien ik al aan de goede kant heb gewerkt ga ik je laten zien dit voorbeeld aan de linkerkant, dus ik ga mijn y bevestigen arn door een slipknoop op de haak te maken en dan ga ik mijn haak en draad erin steken en de draad door de slipknoop halen zodat de draad vastzit ik ga hem strakker maken en dan ga ik verander de fix en begin vanaf de haak in de tweede ketting te werken, dus ik ga halve stokjes in elke ketting haken, dus ik zou eindigen met in totaal vijf halve stokjes oké ik heb vijf halve stokjes in die eerste steek die was onze tiener die aan het draaien was, telt niet als een steek, dus ik heb er een twee drie vier vijf en vanaf hier ga ik de steek in de volgende steek laten glijden langs de rand van deze ribbel, dus ik steek mijn haakgaren er overheen en gewoon trek dat garen direct door de lus aan mijn haak zodat ik mijn ribbels daar heb vastgemaakt en dan ga ik nog twee losse steken haken langs deze rand van de ribbel naar boven dus we gaan hier een losse losse steken doen een halve vaste hier, dus wat we hier hebben gedaan is vijf halve stokjes en dan nog een halve vaste r losse steek en een derde losse steek dus deze drie gaan we gewoon overslaan als we dit omdraaien, dus als we het omdraaien, dus ik draaide mijn werk om en de sleutel om te onthouden elke keer dat je een even nummer werkt rij dus dat wordt de tweede rij hier voor zes personen is dat je altijd het garen voor je haak zult hebben de natuurlijke neiging zou zijn om het hier terug te hebben, maar je zult het hier willen hebben om de sluit langs deze ribbelrandreiniger zodat ik mijn garen voor de haak heb en ik ga al deze losse steken overslaan die we in de vorige rij hebben gedaan, dus we hebben er een twee drie dus ik werk in de vierde ketting van een haak en ik ga een half stokje in de eerste lus haken, dus hier hebben we in wezen drie plaatsen waar we de achterste lus kunnen haken de tweede lus of de eerste lus en we gaan een half stokje in de eerste lus haken zoals dat en dan gaan we dat nog vier keer doen, dus opnieuw creëren we in totaal vijf halve dubbele cr ochets, het kan een beetje lastig zijn om te zien wat er aan de hand is met de laatste steek, dus wat we hier hebben als je hem eruit trekt is de eerste lus hier de tweede slap hier en de derde lus hier en we gaan gewoon naar werk in de eerste lus, dus het is echt een beetje moeilijk om te zien, maar het is eigenlijk gewoon de eerste kans van een plek om je haak te steken, dus prik daar gewoon rond en haak een half stokje in die eerste lus, dus we hebben weer een totaal van vijf halve stokjes en ik ga er nu twee kettingen maken en alles omdraaien zodat deze rijen met oneven getallen het is prima om je garen aan de achterkant van je haak te houden zoals je normaal zou doen, dus ik ga over en hak vijf halve stokjes in deze eerste lussen op de volgende vijf steken en als we bij de achterkant komen waar we samenkomen met een trui hier wil ik erop wijzen dat het bij een vijfde half stokje weer een beetje moeilijk kan zijn om te zeggen waar te werken hebben we een stuk garen dat onder ri gaat ght hier en dan twee bovenaan we gaan kijken naar deze die onder de eerste lus zit, dus daar ga ik aan werken en dan eindigen voor in totaal vijf halve stokjes van deze rij nu omdat we als we langs dit eerste gedeelte van de boordsteek werken, gaan we de steek in de volgende steek laten glijden die beschikbaar is langs deze rand, dus als je ziet dat we hier en hier een slipsteek hebben gemaakt, gaan we de steek nu laten glijden in de eerste steek die dat niet heeft gedaan had al een losse steek dus dat is hier de vierde Ik ga hem erdoor halen en dan ga ik nog twee losse steken doen, is het belangrijk op te merken dat als je in de eerste ribbels werkt die mee gaat de onderkant van de trui dit houdt bij waar je de losse steken plaatst is een beetje anders omdat je langs rijen werkt de ruwe rand van een rij, dus je moet gewoon een soort oogje op de plaatsing van je ribbels zien op een manier die ervoor zorgt dat het gelijkmatig langs de rand van de trui en als je dat doet, wil je gewoon onder twee stukken garen werken een lange rand als je je haak te ver naar boven steekt, zoals en er zijn vier stukken van je aan daar die je gaat krijgen een te dikke naad langs deze rand en als je daar maar één stuk garen gebruikt, zal het naar beneden hangen en de trui en de ribbels strekken waar ze aansluiten, dus je gaat gewoon je garen plaatsen doe je haak onder twee stukken garen zeg dit voor de rand je zou merken dat de twee gemakkelijkste om zo te grijpen en het daar langs de rand werken ik weet dat dat een beetje verwarrend is, want het heeft hier al gewerkt, maar ik denk dat het gewoon belangrijk is om te bellen uit omdat de ribbels iets anders werken, afhankelijk van waar je bent in de trui, dus ik ga dit gedeelte hier van de eerste tien centimeter afmaken en dan zal ik je laten zien hoe we naast de rest gaan werken van de rand van de trui die naar voren komt ons lichaam en om je nek, dus ik heb zojuist dit deel van de ribbels voltooid dat langs de onderste ribbels gaat en nu zijn we klaar om de ribbels langs de rand van de trui te bewerken die naar de kraag gaat en dat deed ik net mijn halve stokjes voor een rij drie dus het is tijd om de steek in de rand van de trui te halen en omdat we nu bij het lijf van de trui zijn hebben we deze mooie schone topjes van stokjes om in te haken dus ik ga steek hier in de eerste dubbele haaksteek en dan zal ik dat nog twee keer doen, net zoals we eerder deden, we gaan in totaal drie steken glijden en dan gaan we alles omdraaien om ons garen in de net als hiervoor gaan we een rij herhalen tot waar we omslaan haken halve stokjes in de volgende vijf steken voor een totaal van vijf halve stokjes en nu gaan we een rij drie herhalen waar we werk terug naar de trui met vijf halve stokjes ts in de eerste lus oké nu hier gaan we een klein beetje verschillen door aan de rand van de trui vast te maken dan we hier beneden deden toen we de ribboorden aan het samenvoegen waren en als je het je eerder herinnert, we gingen net samen met de volgende steek hierboven degene waar we eerder een losse steek in hadden, maar wat hier anders is, is dat we weer samengaan in dezelfde steek waar we eerder aan gewerkt hebben, dus als je hier kijkt, onze laatste losse steek voordat we deze richting binnen deze steek hier begonnen dus ik ga terugsteken in die ribbels zou te strak zijn en dan moet ik nog twee losse steken doen en dan gaan we gewoon draaien

alsof we plezier hebben en een rij werken – oke we hebben rij twee voltooid nu gaan we vijf halve stokjes haken in de eerste lus terug naar de rand van de trui en opnieuw gaan we onze eerste halve vaste steek haken in dezelfde steek waar we eerder in hebben gestikt, dus die is hier vastgemaakt als je ooit in de war bent, rek dan gewoon alles uit en je kunt zien dat dit is waar de laatste was vastgemaakt, dus we gaan er weer in glijden die en dan gaan we er nog twee slippen, dus je gaat zomaar aan de rand van de kraag werken en uiteindelijk kom je weer naar beneden aan de andere kant van de trui en als je daar aankomt en je werkt langs de laatste onderkant van de ribbels je gaat het doen zoals we eerder deden waar je losse stiksels alleen in elk van de steken langs de rand glijden Ik hoop dat dat logisch is en ik kan niet wachten voor je trui

admin

Bir cevap yazın